- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Szia Szirty!
Szóval megoldódott a probléma , legalábbis a compiler mostmár lefut. Van egy nagyon hasonló gépünk és azt összevetve megtaláltam a probléma megoldását. Egyszerűen az Area Pointer részben a szimbólumokat kitörültem és ezekután lement a compile.

A TAG-ek között megvannak a kapcsok, bár érdekes egy kicsit hogy a Date/time PLC a DB50 DBW72 re hivatkozik és a Tagnél DB50 DBB72 van , de természetesen így is oké.

Az ExportDataRecords a Recept View screenen van elhelyezve, ahol a melékelt képen is látszódik hogy a File name: \Storage Card USB\.... .csv nem tetszik neki pedig működik mert kipróbáltam, meg ezt a gép gyártója küldte így nekünk. Azt szeretném még tőled kérdezni, hogy a szimbólum megadásánál, ahogy az a csatolt képen is látszódik, hogy nem találja a Projektben megadott PLC-t pedig ott van meg minden, erre mi a magyarázat.
A connection-ben az Online-t OFF-ra kell álítani vagy van valahol egy frisítési gomb. Amúgy amit a 2056 üzeneteben írtam az tényleg nem volt jó, mert transfer-kor nem futott le a Compile és az ablak egyszerűen bezáródott és nem történt semmi, és mivel még nem vagyok gyakorlott nem néztem meg egyből az Output ablakot.
Amúgy az hogy Szimbólumokat megadom, annak mekkora a jellentősége, mert ahogy látom attól még jó minden hogy nincs megadva. 
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Subaru topik
- Vicces AI generált képek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest