- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Szia Szirty!
Szóval megoldódott a probléma , legalábbis a compiler mostmár lefut. Van egy nagyon hasonló gépünk és azt összevetve megtaláltam a probléma megoldását. Egyszerűen az Area Pointer részben a szimbólumokat kitörültem és ezekután lement a compile.

A TAG-ek között megvannak a kapcsok, bár érdekes egy kicsit hogy a Date/time PLC a DB50 DBW72 re hivatkozik és a Tagnél DB50 DBB72 van , de természetesen így is oké.

Az ExportDataRecords a Recept View screenen van elhelyezve, ahol a melékelt képen is látszódik hogy a File name: \Storage Card USB\.... .csv nem tetszik neki pedig működik mert kipróbáltam, meg ezt a gép gyártója küldte így nekünk. Azt szeretném még tőled kérdezni, hogy a szimbólum megadásánál, ahogy az a csatolt képen is látszódik, hogy nem találja a Projektben megadott PLC-t pedig ott van meg minden, erre mi a magyarázat.
A connection-ben az Online-t OFF-ra kell álítani vagy van valahol egy frisítési gomb. Amúgy amit a 2056 üzeneteben írtam az tényleg nem volt jó, mert transfer-kor nem futott le a Compile és az ablak egyszerűen bezáródott és nem történt semmi, és mivel még nem vagyok gyakorlott nem néztem meg egyből az Output ablakot.
Amúgy az hogy Szimbólumokat megadom, annak mekkora a jellentősége, mert ahogy látom attól még jó minden hogy nincs megadva. 
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest