- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali w3dzz!
"Azt is megértem, hogy a gyártó oldaláról nem annyi, hogy bepipálom, hogy USB és már megy is, de szerintem egy ekkora cégtől ez elvárható lett volna, de ez csak egy laikus vélemény."
Semmi nem megy azonnal. Csak mert megjelent a Win7 verzió, nem lehet minden kiegészítést és drivert azonnal prezentálni mellé.
Legfeljebb úgy, hogy sokáig visszatartják a kiadást és egyszerre adnak ki mindent. Akkor ez teljesül. De akkor meg mindenki azon durrog, hogy miért nem adják ki a Win7 komp. változatot, ha már régen készen van.
Neked PC-Adapter USB driver kell Win7-re. Pista bácsi rendszeresen használ FM354 konfig toolt, neki az kéne Win7-re, A frissen végzett jani a PLCSIM-et szeretné futtatni, ő azért durrog, István SCL-ben programoz, neki S7 SCL kell, Béla karbantartó és Teleservice kiegészítéssel éri el távolról a gépeket a cégnél, neki az kellene Win7 alá, Imre meg ProToolozik a régi berendezések miatt és így tovább.A Step7 nagyon sok komponensből és kiegészítő szoftverből áll. Az USB driver csak egy csepp a tengerben!
És igen elvárhatod hogy egy ekkora cég megcsinálja Win7-re az összes cuccot. Én biztos vagyok benne, hogy meg is csinálja. Csak nem holnapra.
Pont ezért javasoltam hogy ha a Win7 nem indokolt, használjon XP-t még aki ilyesmivel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Iqos cigaretta
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs