- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Egy dolgot kell figyelni, illetve kettőt:
le kell futtatni valamelyik diszk egészségdiagnosztikai szoftvert ami megmutatja, hogy a drive mit gondol magáról smart állapot alapján. Itt látszik az üzemidő is és a bekapcsolások száma is. Valamint bármelyik szervó és motor lassulás is- mert ezt is rögzíti.
Eztán jön a hallószervi vizsgálat
Legyen teljes csend és tedd a füled közvetlen a drive-ra. Aztán kapcsold ki és hallgasd meg, hogyan áll le. A lényeg a legvégén van, ugyanis a belső por illetve elkoszolódás mértékét akkor hallod meg, amikor az utolsó párat forogja a motor. Hallani fogsz egy ütemesen súrlódó hangot. Ha ilyen van, akkor közel a vég - ugyanis a közhiedelemmel ellentétben a merevlemezek NINCSENEK vákuumban, nincsenek hermetikusan zárva - a levegő ki/be jár a külvilág és a drive belső közt. Ezt tapasztalatból tudom, voltam már eleget a Kürtnél, láttam olyan vinyót szerverből amiből ki lehetett önteni a port - nem vicc és nem túlzás. Ez azért van, mert a melegedés miatt szellőznie kell, a túlnyomásnak ki kell mennie. Természetesen van porvédelem, de ez az idővel "feladja".
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest