Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
kbalazsa
senior tag
válasz
mindkilla #28283 üzenetére
Én ugyanígy csinálom, csak épp nem S-video-val viszem a képet, hanem HDMI kábelen. A hangot az audio-in RCA párosba kell dugni, ahogy írod. Gondolom van egy kisjack-RCA kábeled, azt dugtad a hangkárgya kimenetébe (ahová a hangfalad/fejhallgatót is dugnád) és ennyi. Még azt ellenőrizd le, hogy milyen Lejátszó eszköz van kiválasztva, illetőleg figyelj a hangerőre is (lehet, hogy volt hangod, csak halk volt, ezért nem hallottad ?).
-
Monyesz
aktív tag
válasz
mindkilla #28027 üzenetére
Azért ez gáz, mert ezek a futárautók nem túl jó hátsó rugózású verdák szoktak lenni.
Én ilyen esetben ráírattam volna a szállítóval, hogy a dobozon megjelölt móddal ellentétesen történt a szállítás. Mert ha kibontás után derül ki hogy elpattant a plazma, akkor az már a te károd, és nem is gariztatható. Jó, nem feltétlenül történik meg, de azért...
Meg a futárnak is megmondanám, hogy figyeljen legközelebb, a saját érdekében (is) !
Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest