Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy A56 rapidteszt
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
Aktív témák
-
PLaci58
addikt
Nem én kezdem állandóan a vitát.
Van aki elismeri, hogy a TV-jénél lehet és van is jobb és van aki ezt nem képes elfogadni.
A technikai adatok tényleg nem döntő jellemzők én sem azok alapján vettem TV-t! Megnéztem és megvettem azt amelyik tetszett. És még ma is tetszik és örülök, hogy azt választottam. Nekem nem volt fontos a felbontás, a 24p és az 1:1 pm sem. Fontosabb volt a fényerő, a kontraszt, a kép élessége és a természetes színek.
Egy TV legfontosabb eleme (régen a képcső) ma a megjelenítő panel, plazma esetében a PDP. Ez meghatározza a főbb tulajdonságokat. Tehetnek mögé akármilyen elektronikát, akkor sem fog többet tudni. Az a szorzat nem humoros szerintem. A kontraszt a sötét és világos képelemek fényerejének aránya. Ha a legsötétebb fényerőt megszorozzuk a kontraszt értékkel, akkor megkapjuk a maximális fényerőt. Ezzel egyébént csak arra akartam rámutatni, hogy a TV-k adatlapjai tele vannak hazugságokkal. Mindegyiké!
Egyébként az a sötétebb mint a káva dolog nem olyan lehetetlen. A régi CRT TV-m simán tudja. Ha nem is sötétebb, de ugyanolyan sötét! Éjszaka, sötét szobában nem látni, hogy be van kapcsolva AV bemeneten, jel nélkül.
A képjavító technológiák szerencsére kikapcsolhatók, de megvan az az előnyük, hogy gyengébb minőségű jelforrás esetén nézhetővé teszik a TV-t
Nem néz állandóan az ember BR filmeket. A digitális Tv adásokhoz annyira nem, de az analógokhoz jó ha van.
Aktív témák
- Microsoft Surface Headphones 2 Fekete Bluetooth USB-C 3.5 mm Jack (over-ear)
- Samsung UE55KS8000 4K SUHD - Quantum dot display
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- SAMSUNG 50" Neo QLED 4K QN90A Smart TV eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest