- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
Aktív témák
-
almostsaint
tag
Hát ismét módosult a választás!
Vissza a Panasonichoz
Egy Panasonic - TX-P42C10E mellett döntöttem most.
Igaz, a PC csatlakozó elég fontos lenne, de inkább veszek egy új videókártyát (úgyis kell), amin van HDMI kimenet, és akkor azzal össze tudom kötni a TV-t.
A Samsung mellett eddig a D-Sub csatlakozó, és az szólt, hogy olyat olvastam róla, hogy van benne valami beégésgátló vagy miafene. De most az üzletben azt mondták, hogy a Panasonicban is van valami fésűs pásztázás vagy mi, és ez is arra való. Ez ugyanaz mint a progresszív pásztázás? Tényleg megakadályozza, hogy beégjenek a csatorna logok meg ilyenek (játékra nem fogom használni)?
Még egy kérdés: A számítógépet, csak simán egy HDMI kábel segítségével össze kell kötni a TV-vel, és máris látni a TV-n a gép képét (ilyenkor úgy működik a TV mintha az lenne a monitor?), és a hang is ezen a kábelen megy át?Remélem ezek már az utolsó kérdéseim, de nem akarom elkapkodni, és ha lehet ebben az árkategóriában szeretném a lehető legjobbat választani.
Köszönöm a segítséget!!!
Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest