- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
GSzarkaTAT #26165 üzenetére
Teljesen egyértelmű, hogy borzalmas képet fogsz kapni a Dinamikus beállítással, egyszerűen okádék lesz úgy a színkép, a kontraszt és a fényerő pedig olyan túlzó, hogy kiég a szemed. Az összes beállítás közül ez a legszörnyűbb, nem is értem, hogy miért kap még mindig helyet az előre definiált profilok között.
"Pár óra használat után felforrósodott a hátsó panel, de legalább nem kell annyit fűtenem."
Hát, szerintem ezen ne is csodálkozz Dinamikus beállítás mellett! Ha látnád a fogyasztási értékeket ilyen beállítás mellett, szerintem magad alá is csinálnál. Ilyen eszementen túlzó beállításokkal 300 Wh-n felül eszik a TV. Arról már nem is beszélnék, hogy a panel és az elektronika élettartamát is töredékére csökkented ennek a módnak a használatával, plusz a ghostingra is és a beégésre való hajlandóság is nagyon megnő. A THX-mód majdnem közel tökéletes, picit kell finomítani csak az RGB-színbeállításokon, élesítést tompítani, picit belenyúlni a kontraszt/fényerő párosba és tökéletes lesz.
Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest