- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
válasz
DM-Fan #26107 üzenetére
Sajnálom, én nem vagyok ennyire megértő, de elfogadom, hogy léteznek ilyen emberek.
Ha a magyarországi leányka nem tudja nyújtani a Panasonic minőséget itthon, akkor ki kell rúgni a vezetést és újat tenni a helyébe. Ha másért nem, hát azért, mert a Panasonic minőséghez megfelelő árat fizeted itthon (és nem olcsóbbat, mert itt kvázi gyengébb a minőség), Te is, meg én is, sőt amint a környező országokkal kapcsolatos összevetések mutatják, nálunk relatíve drágák is a műszaki cikkek.
Ezen felül azért lenne ügyfélcentrikus és korrekt az azonnali reakció, mert így csírájában el lehet(ne) folytani az esetleges adminisztrációs problémákat, számla v. partnerhibákat, félreértéseket. Mert majd 2 hónap múlva lesz igazán nehéz kibogozni a szálakat, ha valami reklamáció adódik. Akkor pedig már elég nehéz lesz visszamenni a kereskedőhöz, hogy bocs, de mégsem így, hanem úgy.
Saját maguknak pedig abszolút többletmunkát generálnak az adminisztrációs munka szándékos felduzzasztásával, mivel majd a 2 hónap alatt beérkezett anyagokat kell feldolgozni egyszerre, nem pedig most folyamatosan. Persze lehet, nem fogják izgatni magukat és csak márciusig rendezik le a dolgot... ...nem tudom, nekem nincs tapasztalatom velük ilyen téren.
Egy dolog viszont -szerintem- biztos: az akcióval kapcsolatos tájékoztatás nem megfelelő.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest