- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
válasz
Daffni2 #20797 üzenetére
Akkor megadom magam. Azért kételkedtem ebben ilyen erősen, mert ahol a garis ügyintézés horror tud lenni (pedig ott sokkal erősebben találkozik a "márkával" az ember), akkor majd pont egy ilyen szolgáltatással gazdagítják az usereket... nálam ez a hihetetlen kategóriába tartozott.
Arra mindenesetre kíváncsi vagyok, hogyan oldja meg a Pana a firm terjesztését ily módon.
-
Daffni2
addikt
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
bogabi #20794 üzenetére
Pedig hidd el, hogy működik, nem mellesleg már ketten is írtuk ezt neked az elmúlt fél órában, meg biztosra emlékszem, hogy valaki már írta itt a fórumon korábban is (persze erről lemaradhattál, mert eléggé pörgős a topic), plusz személyesen is mesélte az egyik ismerős, hogy pont a G20-asa frissített így. Ha ez nem elég meggyőző neked, akkor nem tudok mit kezdeni a dologgal. De amúgy pont valamelyik nap volt a kezemben egy magyar nyelvű Samsung manual is és abban is ott van az antenna-bemeneten történő frissítés lehetősége az USB-s mellett, szóval mégcsak nem is gyártóspecifikus a dolog. Kételkedni persze szíved joga.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
gabi123 #20791 üzenetére
Szinte 100%-ra mondom neked, hogy nem kezel optikai meghajtót. Emlékeimben úgy él a C530-as USB-portja, hogy tán oda is van írva alá zárójelben, hogy HDD. Persze pendrive-ot természetesen fogad, de szerintem az optikai meghajtókkal nemigen boldogul, ott adott esetben az energiafelvétel is más.
-
válasz
DM-Fan #20789 üzenetére
Már csak azért is kételkedem, mert van itt egy rakat Pana tulaj, de eddig még nem láttam, hogy írtak volna ilyeneket. Meggyőzhető vagyok (nam a technológia létét kérdőjelezem meg), de nekem akkor is nagyon visít ez, na. Mellesleg a G20-as manualjában sem olvastam konkrétan ilyesmit, de a manual elég zavarosan fogalmaz ebben a kérdésben.
-
Szép estét!
Az lenne a kérdésem, hogy a Samsung PS50C530 esetleg kezeli-e az USB-n csatlakoztatott optikai meghajtókat?
-
viizo
tag
no holnap kipróbálom én is a frissítést a 'levegőből', nálunk a viharsarki DVB-T hálózaton talál-e vmit a C2-es.
sajnos most nem otthon vagyok, így csak holnap este tudom lecsekkolni.
-
Alusszia
tag
Magyarország,2010 október,E-digital Kecskemét,cetelem, Panasonic G20 plazma!
Vittem az asszony pedagógus jövedelemigazolását.Kértem a cetelem hitelkártyát és bemondtam mit akarok venni.Na itt kezdődtek a bajok.Ez a modell nincs készleten ebben a vidéki üzletben.Jó mondom akkor nézzük meg mennyi hitelre vagyunk jók.erre azt mondja nem tudja így elindítani a hitelkérelmet csak a készleten lévő termékekre.
Na akkor mondom ez hogy derül ki akkor hogy a kezembe lévő (a postaládámba bedobott) újságból hogyan tudnék vásárolni?Azt mondja berendeli a készüléket (4nap) és kedden jöjjek vissza és akkor elindítja a hitelkérelmet. Erre jelzem,hogy ha kijön hogy pl.100ezret kapok akkor nekem nem kell innen a TV .Mondja meg ,hogy min 200ezres kártya kell.(azt ő nem adhatja meg csak hogy mennyi a keresetem meg az hogy mit akarok venni és majd a bank eldönti).
Na ennyi. Kedden még visszamegyek mert hát 229 helyett 195 a pénz.Remélem nem a biztonsági őrök vezetnek el
Mondjuk meglepetésemre felhívta a figyelmemet arra,hogy ezt csak akkor érdemes felvenni ha vissza tudom fizetni a 40 napon belül.-érdekes
Bocs ha untatok mindenkit ezzel a sztorival de hátha másnak is tanulság lehet hogyan induljon ma el Mo-n vásárolni.
Úgyhogy lesz egy G20 a boltban de lehet hogy nem az enyém -
válasz
DM-Fan #20780 üzenetére
Ebben azért kételkedem, mert sztem a Panának nem éri meg az a macera és hivataljárás (és nem utolsó sorban pénz), ami egy országos frekvencia használata esetén bejön a képbe. Ha meg mással szóratja, akkor csakis az Antenna Hungária jöhet szóba, de nyilván ott sem fogják pusziért belekeverni a jelfolyamba a firmware-t. Nem tudom elképzelni, hogy pl. nálunk Mo.-on ilyesmire pénzt költsön a Pana. Sőt, más gyártóról sem bírom ezt elképzelni (lásd: túl pici ország...). Az analóg műsorszórást nem is lehetne ilyenre felhasználni (pont, mivel analóg). A DVB-T meg még nem is érhető el mindenhol. Digitális kábelszolgáltatókkal meg egyenként megegyezni... kizárt.
-
szp1
addikt
Ma firmware frissítés ügyében írtam egy e-mailt a customer.budapest@eu.panasonic.com-nak. Bemásolom:
"T. Cím!
Kérdésem :
Tulajdonomban lévő TX-P42C10Y Viera TV készülékhez létezik-e új firmware és ha igen, mi a frissítés menete ( DVB-C műsorforrásom van ).
A frissítés metódusa egyébként is ( függetlenül az újabb FW meglététől ) érdekelne.Köszönettel : "
A következő válasz érkezett, kb 1 órán belül:
"Tisztelt ---------- Úr!
Köszönjük, hogy a Panasonic Ügyfélszolgálatához fordult.
Amennyiben létezik a készülékhez újabb firmware, arról szerviz partnerünk tud tájékoztatást adni. A frissítést szervizünk végzi el, ennek pontos menetéről is ők tudnak felvilágosítást adni.
Központi szerviz partnerünk elérhetősége:
VIDEO-PART Kft.
1116 Budapest, Kalotaszeg u. 28.
Telefon: 06-1-206-0860
service@videopart.hu
Nyitvatartás: hétfő - péntekig 8:30h – 17:00hÜdvözlettel,
Slárku Gábor"
Ezután elküldtem ugyanezt a levelet a videopartnak is, válasz még nem érkezett, kíváncsian várom.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
bogabi #20779 üzenetére
Én meg abszolút nem vagyok ebben biztos, hogy ne működne itthon is, pláne, ha megtörténik a teljes átállás is a digitális technológiára. Sőt, emlékeim szerint már valaki újságolta is nekem, hogy simán frissített a TV-je antennán keresztül. Nem hinném, hogy ez szolgáltatófüggő lenne (érdekes lenne), pláne, ha tényleg egy adott helyről szórják, márpedig nyilván így van.
De amúgy meg a kérdés technológiailag már rég megoldott, ez nem vitás. Az más kérdés, hogy jóval gyorsabb a LAN, vagy az SD-kártya/USB módszer.
A "can be" meg szerintem arra utal, hogy a másik metódus (pl. SD-kártya) mellett így is meg lehet oldani.
-
válasz
DM-Fan #20778 üzenetére
Felhívnám a figyelemt a sokat mondó "can be" szóösszetételre. Tuti, hogy magyarhonban ez nem működik, és nem is fog. Túl kicsi ahhoz ez az ország. Japánban vagy USA-ban (vagy a link alapján pl. Ausztráliában) elhiszem, hogy így (is) elérhető a firmware, de itt 99,999%, hogy nem. Egyébként nem rossz 5let, adja magát.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
bogabi #20777 üzenetére
Ha nekem nem is hiszel, akkor legalább az általam már tegnap is linkelt, hivatalos Panasonic oldalnak hihetnél, ahol leírták, hogy így is működik.
Egyébként ez már nagyon nem újdonság, sokkal előbb létezett, mint a LAN-os, vagy USB-s megoldás. Gyanítom hasonlóan működik, mint az EPG.
-
válasz
DM-Fan #20757 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de kizártnak tartom, hogy az "éterből" szedje össze a frissítést bármelyik TV. Amelyik képes a netre csatlakozni, az nyilván azon keresztül csekkolja (ha olyan a router, akkor meg is lehet nézni, hogy milyen IP címeket próbál elérni a TV, ha csak a TV van a hálózaton), amelyiken meg nincs, az vagy RS232 vagy USB.
-
madgie
titán
Megmondom őszintén, nem tudom. Nálunk, vidéken egy szem 42C2E porosodik egy ideje a tecsóban, amúgy mindenhol csak LCD-t lehet kapni. Én is ötven kilométerrel odébb vettem a tévét.
Szerk: de ne is foglalkozz vele, hogy milyen fajtájú a réteg. Nem lehet ezt számokkal leírni, mert sok mindentől függ, de még a legegyszerűbb AR is sokat segít, ha nincs töksötét a szobában.
-
madgie
titán
Az AR a nevéből adódóan egy dolgot csinál: a külső környezeti visszatükröződések mértékét csökkenti. Nem oltja ki teljesen, de kevésbé lesz zavaró. A lilás-zöldes színe azért van, mert nem lehet a teljes látható spektrumra "kihegyezni" ezt a réteget, ezért marad némi maradványtükröződés. Minél jobb minőségű az alkalmazott réteg (sőt, igazából rétegek, mivel több rétegből áll) annál kevesebb a maradványtükröződés. Sajnos sok plazmánál még a lilás színű AR-t használják, pedig az majdnem velem egy idős technológia, de olcsóbban előállítható, mint az arany-zöld színű széles-sávú, több rétegű antireflex réteg.
Egyébként egy világosabb szobában látszólag jobb lesz ettől a kontraszt, mivel kevesebb lesz a zavaró tükröződés. Mattabbnak semmiképp nem lesz mattabb, kivéve, hogy ha megsérül ez a réteg, mert akkor apró foltokban kezd felválni, emiatt olyan képe lesz a panelnak, mintha smirglivel dörzsölted volna át. Tehát nem árt vigyázni tisztításnál, acetonos meg nagyon maró/lúgos trutyit ne fújjunk a panelra, mert a réteg ezt nem díjazza. Van speckó lötyi, ami például fotóobjektív tisztítására használatos, max 1500 forint és egy évig tuti elég. Meg amúgy a sima víz sem árt neki, csak nem kell sok belőle. Ha nagyon poros, érdemes előtte lefújni/ecsettel eltávolítani a port a panelról, mert hiába akármilyen lötyi, a homokszem tud karcolni.
-
kerni
tag
Engedjetek meg egy csacsi kérdést. Az AR miatt szebb vagy netán homályosabb a kép? Mennyire befolyásolja?
-
gban
veterán
Megjelent a legújabb technológiával készült tv, és már a PH-n is kapható!
Íme, a címet olvassátok!
Más, de passzol ez is ebbe a postba, színvonalát tekintve: tegnap hallottam a legújabb tuti értesülést, miszerint a plazma ugyanúgy sugároz, mint a CRT. -
Gabor970
addikt
válasz
Monyesz #20767 üzenetére
Ezzel kapcsolatosan -ne kimondottan rád értem-
Rendszeresen előfordul különböző fúrumokban, hogy egyes emberek ha nem a nekik tetsző választ kapják, akkor elkezdik ismét feltenni a kérdésüket, hátha valaki olyant válaszol ami számukra kedvező. Ezt néha még meg is fejelik, igyekeznek hiányos infókkal feltenni a kérdést, hátha akkor lesz olyan válasz is ami az ő vágyaiknak jobban tetsző. Ilyen volt nemrég pl valaki, aki firmware frissítéssel szeretett volna egyel magasabb kategóriájú TV-t annál, mint amit megvett. Aztán majdnem az a hülye, aki elmondja, hogy ez nem így működik, vagy épp anyagi áldozattal jár amit az illető szeretne.
-
Monyesz
aktív tag
OK, de ez itt vidék, hiába MM, ezek szerint máshogy rendelnek az egyes üzletek.
Aludtam rá egyet, asszem a 42" G20 vagy S20 (esetleg a 46" S20) választási lehetőség maradt. Kérdés megéri-e az 50-60ezer plusz a G20-ra (vagy a 46-os S20-ra), jobb-e annyival a panel, jobb-e a képminőség ?
-
M_AND_Ms
veterán
A Panasonic legteljesebb support oldala [link]
Innét a jobb menüben kell a termékcsoportot kiválasztani, majd a témát. Ha kell, akkor meg kell adni a földrajzi területet (értelemszerűen Európa), majd a konkrét típust.Pl: Milyen USB eszközökkel (pl: WIFI dongle) kompatibilis a készülék (pl: G20E: [link] )
Vagy a firmware letöltés. (pl: G20E: [link])A firmware-nél van egy szűkszavú leírás is, hogy mi került épp bele. Érdekes, hogy ez Európában elég hiányos, de azt vettem észre, hogy az amerikai verziónál teljesebb, csak ott más a firmware verziószámozása, de a megjelenés dátumából beazonosítható (már 3-4 frissítés óta figyelem)
Amúgy aki teheti, annak azt ajánlom, kösse fel a tv-jét a netre (ha lehet). Az a leggyorsabb és legbiztosabb firmware frissítési mód. A Hálózatok menüből direktbe lehet frissítést kérni, de a Viera Cast-ba belépve mindig megnézi, hogy van-e frissebb és szól, ha talál. Utána 2-3 perc és máris ott az új!
(én igyekszem használni is a gugli-t, és igyekszem a talált oldalakat felfedezni, és igyekszem a készülékemhez mellékelt használati útmutatót (a cd-n lévő bővebbet is) elolvasni és megérteni)
-
-
viizo
tag
köszi a frissítéses tippeket!
én is eljutottam az amerikai verziós fw-khez, de ott kicsit más műszakilag a C2 (600 Hz alképpont frissítés, stb), az eu-s modelleknél meg nincs felsorolva.
a 'levegőben terjedő' frissítés érdekes, gondoltam rá hogy az adásból húzza le vhogy, ha már akár 60 percig is tölti, de ez mindenesetre nagyon érdekesen hangzik.. fizet a Pana Mo. hogy a tv-k frissítését is hozzákeverjék a a jelhez? De ha működik, akkor teszek egy próbát
Mégegyszer köszi!
-
Ginoka
csendes tag
Polus MM-ben ráadásul átrendezték a TV-ket most egymás mellett alatt felett megtekinthető
az 50 colos V20 G20 S20 X20 . Csak azt nem értem hogy miért az RTL DVB-T SD adása megy rajta .... Átváltottam mind a 4 TV-t M1 -re ahol éppen valami HD adás volt erre jött 2 percen belül a távirányítós ember és visszakapcsolt az RTL-re ..... -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Daffni2 #20753 üzenetére
Amúgy az európai (UK & Ireland) oldalon hiába találom meg a 42C2-t, a Software Driver menüpont alatt nem dob ki semmilyen firmware-t. Bezzeg a magyar használati még innen is letölthető. Csak az Operating Instructions és a Quick Start Guide van letölthetőként.
viizo: biztos ami biztos alapon ne töltsd fel az USA-ba szánt firmware-t, hagyd a TV-nek, hogy maga szedje össze az éterből, az a tuti. (bár szerintem ha nem jó neki az USA firmware, akkor föl se megy, de inkább tényleg ne rizikózz!).
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Daffni2 #20753 üzenetére
Való igaz, ez North-America. Bár lehet, hogy speciel ebben pont nincs eltérés, ezt nem tudom.
A legbiztosabb az, ha hagyjuk a TV-nek, hogy maga szedje le a levegőből! Egyébként meg ha nincs gond a TV-vel, akkor szerintem fölösleges ezzel foglalkozni. Ha leszedi magának, az csak jó, de ha nincs problémánk, akkor egy jól működő rendszert szerintem ne cseszegessünk!
-
Monyesz
aktív tag
Tudja valaki, hogy a G20-on usb portos eszközre felvett anyag átvihető pc-re, milyen formátumban rögzít a háttértárra a tv ? Ugye a tv olvassa a fat32-es vinyókat, akkor viszont pc-be dugva azon látni kell a felvett anyagot.
-
Monyesz
aktív tag
válasz
DM-Fan #20747 üzenetére
Hát ilyent nem kérdeztem, de szerintem nem értette volna, mi köze van a mozinak az én tévémhez.
Egyébként 37"-nál nagyobb lcd-t sem ajánlott.
A probléma valójában az, hogy nehéz így infóhoz jutni, mármint szemrevételezés útján, ha készülék sincs, amit meg lehetne nézni. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Pulsar #20736 üzenetére
Nem tudom pontosan, hogy honnan sugározzák a firmware-t, de lényeg, hogy sugározzák és működik. A C2-nél is mennie kell a dolognak, automatikusan megtalálja és telepíti. Kb. olyan, mint a távvezérelt digitális órák, amilyenek nekem is vannak a lakásban és amelyek tán a Frankfurti egyetem atomórájával szinkronizálnak rádiójelen, ezáltal mindig másodperc pontosak. Na, a frissítést is így szórhatják szerintem, csak ezért telik bele akár egy órába is, míg lecsorog, mert gyanítom nem túl nagy a sávszél. Itt a link, ahol röviden megemlítik. Azt, hogy honnan szórják, ne kérdezd, ennyire nem vagyok benne.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Monyesz #20743 üzenetére
Akkor az ilyen ember a moziból is kijön 5 perc után? Csakmert ott adott esetben a képátló felére ülsz a vászontól (vagy még annál is közelebb), tehát olyan, mintha az 50"-os plazmától kb. olyan 60 cm-re ülnél. Na, az már lehet, hogy TV esetében engem is zavarna, de azért szerintem az 50" már 1,5 méterről is optimális, nemhogy 2,5-3 méterről.
-
-
moho-jojo
tag
Üdv.
Panasonic G20 tv-nél ki lehet kapcsolni kétoldalt a szürke megjelenítést s helyette fekete legyen?
Olvastam hogy 27-30ms az input lag a 42g20 -nél... Ps3 rákötve 1,5m-2,5m távolságból jó választás? -
Monyesz
aktív tag
Hmm, voltam az MM-ben, ahol 80-90%-ban LCD.k vannak, az eladó szerint felesleges plazmát venni, jó az lcd is, meg az kevesebbet fogyaszt. Baromi igénytelen minden, valójában nem is értem hogy lehet így eladni valamit százezrekért.
Szal a választék igencsak gyér volt, Samuból 430-at láttam, az nem kéne, egy LG volt, brrr !
Panából C2 (?), az sem győzőtt meg, egy G20-as akadt, az persze a legjobb volt.
Itthon próbáltam az 50"-osnak helyet találni, de nem jön össze.
Innen katasztrófa, mert marad a 42 vagy 46-os. 46-osok >200k-ba fájnak. Lassan kezdek barátkozni egy 42S20-assal. -
viizo
tag
Pana firmware frissítésre vkinek ötlet, javaslat, tipp?
[link] -
szp1
addikt
válasz
ccsabbi #20721 üzenetére
Egy mezei 42C10.
Viszont körülnéztem egy kicsit az osztrák honlapokon, van 15-20% különbség az árakban - az ő javukra természetesen
. És ez már nem csak az áfa különbözet számlájára írható.
Ott nem ennyire mohók a kereskedők? Még a múltkori 300Ft-os euróval számolva is kijön a dolog, pláne most 274-276 körül. Ami miatt nézegettem : LG BD 570-es játékos 140 EUR, szemben a mi 58000 Forintunkal... -
BaLee
addikt
Hát az tök jó, de akkor akár kiírhatnátok ide hogy hol repkednek ilyen visszautasíthatatlan ajánlatok hátha mást is érdekel...
Nekem meg van egy ismerősöm akinek a haverja egy helyi műszaki áruház szórakoztató elektronikai osztályának a vezetője és így tudott venni egy tv-t beszerzési áron (60e ft-a olcsóbban, mint amennyiért ugyanitt ki van rakva, nem gyengén túlárazva amúgy). Ettől még nem ajánlom másnak, hogy ha 200 alatt keres TV-t akkor vegyen 42"-es G20-at...
-
Daffni2
addikt
válasz
#89874944 #20686 üzenetére
Ferenc körúti pana boltban a c2.re azt mondják nincs benne c tuner
Aki azt mondta ott, az vagy nem eladó volt, vagy egyáltalán nem a TV részleggel foglalkozott, vagy ki kell rúgatni.
A C2-ben van C tuner, nálam Antenna Digital van és kártyával működik a TV STB nélkül.
-
ccsabbi
csendes tag
Gyakorlatilag bármelyikünk tud olcsóbban szerezni tv-t az itthoni áraktól, "csak" ki kell menni Bécsbe.
pl: a samu ps50c6500 828€ -tól indul, az útiköltség kb 15-20ezer(autópályadíj+üzemanyag,stb)
Tehát olyan 20-30ezret lehet rajta spórolni. -
BaLee
addikt
válasz
Dorian #20713 üzenetére
Persze, de gondolom a 220-240-be már beleszámolta azt, hogy ahhoz ő még valamivel olcsóbban hozzájut, vagy azt nekünk kellene kitalálnunk látatlanba...
Ha én olcsóbban tudok tv-hez jutni (mondjuk féláron, de ezt nem írom le) és idejövök, hogy ajánljatok tv-t 150ből akkor 300-ast ajánlatok?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Monyesz #20695 üzenetére
STB-ről semmilyen (egyszerű és gazdaságos) módon nem tudod kinyerni a rögzített filmeket.
A G20-as csak a DVB tuner által vett anyagot képes rögzíteni és csak azt amit épp nézel (illetve időzíteni is lehet, természetesen olyankor nem nézed, mert tk. a tv csak felvesz, de nem mutatja a képet.) Csak azzal G20-sal tudod visszanézni, amivel rögzítetted (msáikkal már nem) és leszedni erről sem tudod.
Az STB-vel felvett anyagot átjátszani sem tudod majd a G20-asra rögzítés céljából (mert ugye az csak DVB-ről vesz)Szóval, mindkét rögzítési mód, de különösen az STB arra jó, hogy felvedd azt amire épp nem érsz rá (vagy épp mást néznél közben), és később megnézd, majd vmikor, amikor meguntad, vagy már nincs hely letöröld.
-
ccsabbi
csendes tag
Azért az nem semmi, hogy a németeknél úgy 40-50 ezerrel olcsóbban meg lehet venni ugyanazt a tv-t mint nálunk. És nem is beszélve a mi keresetünkről.
-
Dorian
félisten
Tökmindegy milyent veszel, nem fog leesni. Nézd meg, hogy a tévén milyen távolságra vannak egymástól a rögzítőfuratok, ehhez keress konzolt.
Szerintem inkább lényeges, hogy dönthető legyen. Nem azért, mert olyan fontos döntögetni, hanem azokat használva kb. 8-9 cm-re van a tv hátlapja a faltól, a nemdönthetőeknél kb 2-re. Na most baromi nehéz akármilyen kábelt is beledugni úgy, nem beszélve arról, hogy nem is tesz nekik jót, ha majd' derékszögben hajlanak (ugyebár a csatlakozó rész nem hajlik) -
afiaf
csendes tag
Falikonzolt vennék a 42"-es G20-as plazmámhoz. Mi lenne a best buy?
Panashopon van fent egy 15 ezerért, MM-ban már 9 ezer körül találtam fikszeket. Igazából 15-nél sokkal többet nem költenék rá, nem tudom, hogy megérné-e...
Előre is köszi!
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest