Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Igen, profi színészekkel készült, de egy kis stúdióban "önköltségből" és látszik is rajta, hogy ez egy szerelem projekt volt. Mint ahogy a Resident Evil 2 is. Meg hogy itt nem sürgette őket a határidő, tudtak a kis tempójukban dolgozni és elkészült amikor elkészült. Sok szinkron a határidő miatt lesz olyan, amilyen.
-
markknight
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Nekem kínszenvedések voltak a mellékküldetések. Főleg mikor már a játék csak és kizárólag azzal szívat, hogy küldi a minigunos debella állatokat, először egyet majd kettőt és így tovább.
Vagy például ezek a random activity-k. Jópofa ráugrani az autóra és megállítani, megfogni. Na, de nem ezredszerre.
-
Jakesz
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Rosszul írtam, az Anniversary nem reboot, hanem remake. Az első részt dolgozza fel, de technikailag akkor is egy teljesen más szint, csak a történetet és a pályák alapszerkezetét vették át, minden más játékelem teljesen újra lett alkotva modern szintre. Kb mint Resident Evil 2 remake az eredetihez képest.
Ezek a remasterek pedig inkább csak a nosztalgiára mennek, mert mert a javított textúrákon és az irányítás korrigáláson kívül az egész játek egy az egyben az eredetivel egyezik meg. -
MrHurricane9
csendes tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Pókember 2 játék magyar storeben 27490 ft, euban 80 euró, ami kb 30800 ft jelenleg. Lemezes konzolvilágban 26890 ft, ami picit olcsóbb.
Ps plus extra 45000ft, euröban 126 eur, ami 48600 ft. Tehát az árak a storeben már rég korrigálva vannak, az előfizetés ára most lett közelebb hozva az árfolyamhoz.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Nem vesztettek el a CoD-t! Sőt! Elvileg lehet még jobban is járhatnak majd, hiszen ha majd idén lejárnak a Sony és az ABK közötti ex. deal-ek, akkor lehet visszaállnak majd a 70/30-as elosztáshoz (mert állítólag eddig 80/20, vagy 88/12 volt ez). Kérdés, hogy mi lesz a felvásárlásból (ami jelen esetben talán októberben zárulhat le).
Viszont az áremelés esetében ott van az MS 2021-es esete, amik igaz csak a Gold árát akarták megemelni, ami bár haviban csak $1 ($10.99), három haviban meg $5-ös ($29.99) emelés lett volna, de ezen felül a fél éves opció $59.99-ba, míg az éves opció eltűnt volna. Vagyis egy év Gold ekkor $119.98-ba került volna a korábbi $59.99-es ár helyett!
De hamar visszakozott az MS és nem csak a Gold ára maradt változatlan, de még a F2P játékok esetében ekkor jelentették be, hogy kivezetik a Gold előfizetés meglétét!
Ki tudja, lehet a Sony is észbe fog kapni és korrigálni fog majd, a népharag hatására!
-
syler123
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Mit értesz lokális mentés alatt? Hogy ment a gép az ssd-re? Mert nyilván ment, azzal van a baj, ha elxarja magát a gép, akkor buktam a játékállásaimat. Én nem láttam semmilyen lehetőséget a mentések exportálására.
Amúgy azoknak, akik értetlenkednek, hogy mi a baj azzal, hogy pl az extra ára 15eFt-al emelkedik: Nyilván az, hogy ez a szolgáltatás nem ér ennyit, nem biztos, hogy érdemes a Sony-t választani, mert az EX felhozatal is egy vicc, pedig mindig azzal védtük a Sony-t, hogy de az Exclusive gamek milyen jók, hát abból nem kapunk sokat, ráadásul azok is jönnek PC-re.
-
GEIL
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Mehh...Koppintott "Hyper X cloud" fejhallgató.....szánalmasan sok részletet 1 az 1 ben próbáltak leutánozni.
Inkább megveszem 4-5 évente az eredetit 28 ezerért, mint egy ilyen gagyit 12 ezerért.Az, hogy "ugyanúgy néz ki", az még nem lesz ugyanolyan is. Lásd hamis órák vagy cipők esetében sem ugyanaz a szint.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Ilyen eset nem tud fennállni, mivel a Series S már akkor gyengébb volt az előző generáció csúcsánál, mikor kijött. Őszintén nem is értem azt a gépet, minimum egy One X szintjét hoznia kellett volna és arra rálapátolni az új shaderek/effektek/FSR, stb támogatását. Ennyire nagy kontraszt nem tud már lenni ebben a generációban és akkor azt képzeld el, milyen lesz a különbség egy PS5 Pro és egy Series S között... nevetséges.
Ráadásul ez csak ráerősít arra, hogy ebben a generációban is kell lennie egy olyan gyenge láncszemnek, amin azért el kell futnia az Xboxra (is) megjelenő játékoknak valahogy. A PS5 csalódást amúgy tökre értem, hogy eddig kevés játék volt, ami igazán megmutatná a next-gen élményt, de erről a megjelenés utáni gyártási nehézségek tehetnek, nagyon sokan rekedtek előző generáción és a kiadóknak nyilván nem érdeke, hogy a játékosbázis 10%-át érjék el, ezért kellett úgy fejleszteni, hogy még az előző generáció is még évekig ki van szolgálva.
A GoW Ragnarök erre a legjobb példa, ahol bőven-bőven lehetett volna techdemózni, hogy mit tud egy PS5, de mivel ki kellett adni PS4-re is üzleti megfontolásból, ezért nem tudta technológiailag kellően kifutni magát.
-
válasz
Bogyi007
üzenetére
Azért az nem egészen ugyanaz, ha a generáció közepére lehetőség nyílik egy még erősebb konzol kihozatalára, vagy eleve azzal indítasz, hogy közelítőleg a megelőző generációs teljesítmény marad az alap még további nyolc évig.
Ettől függetlenül szerintem sem lenne szükség egy Pro variánsra. Csak ugye most nem a magasabb felbontás a hívószó, hanem a több fps, és a ray tracing. Bár ha azt vesszük, hogy ténylegesen érkezik olyan mai modern játék ami csak 720p, akkor a magasabb felbontást is hozzávehetjük.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Annak is ellene vagyok. Csak lehúzás az egész. Pont Ps5 vásárlás előtt vittem végig másodszor az első (mármint a ps4es) GoW-ot, utána rá szinte rögtön PS5-ön a Ragnarököt. Nagyon finoman fogalmazok, ha azt mondom: nincs egy generációinyi különbség a két cím között. Igazából minimális volt számomra az élménybeli különbség.
Majd ha PS5-re olyan szinten csiszolt/optimalizált belsős játékok jönnek, mint amilyenek a sima PS4-re a generáció végén (TLOU2, Csucsi), majd akkor beszéljünk pro kiadásokról. Addig inkább fejleszgesség inkább a játékokat normálisan.
-
_drk
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Ezt utólag tudtam meg, azt hittem az valami nagyobb csomag, meg van olyan is amihez játékot is lehet kapni, vagy az még mindig csak a 900ft-os?
Sok okos mindent reklámoz csak azt nem amit kéne...
Bár abból lehet nem kapnak úgy pénzt.
Mindenesetre az oldalakon nincs egyértelműen ez feltüntetve, külön meg nem olvastam utána. -
válasz
Bogyi007
üzenetére
Igen, az egy jo pelda arra, amikor a technologia vegre lehetove teszi, ugyhogy keszulhet ilyen jatek. Azt nem tudom, hogy maga a jatek amugy mennyire lett jo, mert nem probaltam, de mint pelda, telitalalat. Gyors SSD nelkul vagy kinszenvedes lenne, vagy sokkal, de sokkal rondabb.
-
Imilenni
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Én most megyek GT Sportról GT 7-re.
Szerintem nem lősz mellé azzal sem, akkor sem ha csak a multi miatt veszed.
Én kizárólag online versenyzek, GT 7 állítólag jobb fizikát kapott már, remélhetőleg a büntetésrendszer javult Sporthoz képest, mert ottókádékcsúnya dolgokat művel. (értsd rosszul ossza a büntiket) -
mcwolf79
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Kb. én is így vagyok vele . Konkrétan most adtam el a GT7-et, amíg nem jön a Forza el leszek a Dio4-gyel és a FF16-tal.
A GT 7-et én csak Single módban toltam . A vezetés élmény nagyon jó , a kontroller sokat dob rajta . Viszont nagy fekete pont az AI , ami tulképp nincs benne. Az ellenfelek mennek a kihúzott vonalon , nagyon ritkán térnek le róla . A Forza AI-Ja sokkal emberszerűbb , bár néha meghülyül (főleg ha vissza tekeri az ember az időt ) , de összeségében mégis sokkal jobban küzdenek , mint a GT7 gépi ellenfelei .
Valamint NEKEM a GT7 menüje is fekete pont , pontosabban a felépítése . Borzasztóan időrabló navigálnak egyik menüből a másikba , és a felesleges kommentár is rengeteg van benne . -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
GT Sport fullos online multiplayer játék, de sokkal jobb rendszerben, szabályokkal, mint bármelyik Forza széria multija. Az egyhátékos része úgymond "dísznek" van benne. Sima versenyek, amik maximum arra jók, hogy gyakorold a pályákat emberi ellenfelek nélkül.
A GT7 ami egyjátékosabb inkább.Ebben is van online sport mód, de mellette nagyabb hangsúlyt kap a single player.
Ha nem csak emberek ellen szeretnél versenyezni, akkor a GT7et ajánlanám. Arra felhívnám a figyelmedet, hogy a GT7 továbbra is GT maradt, nem akar megfelelni semmilyen mai modern trendnek. Szerintem nem mindenkinek való. -
frankdelgado
őstag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Akkor ügyes voltál, én vacilláltam rajta, de végülis nem akartam hülyeségre
költeni az eladott dekkből befolyt összeget. Szóval tennap teszteltük a "nemlétező" PS5-ömet az astro bottal és nagy buli volt a haptikus kontival játszani, mindkét pulya rácuppant. Közben lejött a Háború istene, azzal is csapattam kicsit. Ennél annyira nem volt lenyűgöző a kontroller, de végülis nem ettől jó a játék....egyébként van még olyan cucc, ami így kiaknázza a duálszenzitív kontroller képességeit? -
válasz
Bogyi007
üzenetére
Kétféle lehetőség van rá. Az első módszer az csak a PS4-es játékok mentéseinek kimásolására alkalmas:
Beállítások > Mentett adatok és játék/alkalmazás beállításai > Mentett adatok (PS4) > Konzolalapú tárhely > Másolás USB-meghajtóraA másik módszer viszont mindent kiment, mármint a rendszer és a felhasználók beállításait is, és az összes játékállást. Illetve van amit be lehet pipálgatni, például a telepített játékokat, de ugye ezeket nem érdemes, hiszen bármikor le lehet tölteni.
Beállítások > Rendszer > Rendszerszoftver > Biztonsági másolat készítése és visszaállítása
-
mcwolf79
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Sztem felesleges rajta pörögni . Szvsz ez nem hardver hiba . Nyúzd a gépet más játékkal , meg fogod látni , hogy más játékkal nem lesz baj . Én ma néztem a hibanaplót , május 12 óta semmi nincs benne , akkor játszottam utoljára a pókemberrel. Minden stabilan fut , semmi gond nincs vele .
Pörgött a HFW, GT7, Tsushima, Ratchet, COD, Last of Us 2, most a Dio4 , semmi gond nincs a géppel . És elhiheted pörög rendesen a gép , van benne kilométer
-
zozika84
őstag
-
válasz
Bogyi007
üzenetére
Kötelezően belekerül a rendszerbeállítások, ami ~200 MB, de a játékok és a képernyőképek meg videoklipek azok opcionálisak. A PS5-ös és PS4-es játékok mentett adatait csak egybe lehet kiválasztani, így ezek elég sokat foglalhatnak.
De amúgy a PS4-es mentéseket ki tudod másolni pendrive-ra külön is. Ez inkább a PS5-ös mentésekről szól, amiket csak így lehet kimásolni. -
penge111
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Bogyi, akkor van egy-két ingyenes asztal a Fx-ben, és azokból vannak napi feladatok? Jó lett az új Fx, nézegettem videókat, de a régi asztalokhoz képest nem látok valami nagy durr graf változást, nem mintha a ŕégiek szépségével lett volna bajom Csak ugye itt 4k, rt stb dolgokkal dobálóznak
-
Rigormortiis
veterán
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
BestByte marad. A PlayIT "olvadt" bele. Gondolom az adatbázis átadása nélkül. Ezért nem kerültek át a Konzolvilág -hoz a regisztrációk és a rendelések.
Valószínűsítem, hogy a korábbi rendelésekhez tartozó garanciális ügyintézéseket is a továbbiakban (is) a BestByte végzi. Kivéve, ha valaki a gyártóval, illetve annak szerződött szervizpartnerével veszi fel a kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Motoros topic
- Robotporszívók
- Jogász topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ott a pont.
Peak open-world gameplay.
Bar nyilvan az is szep adag

Kendek
RangerFox