-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz Tegla80 #59721 üzenetére
Teljesen lényegtelen, hogy menet közben húzza ki/dugja be a csatit vagy kikapcsolt állapotban, nem lesz semmi baja a gépnek tőle. Ha kicsit jobb minőségű a kábel akkor kikopnia se kéne, de én is láttam már olyan HDMI kábelt ami jóformán kiakart csúszni a portból ha nem volt "odaragasztva".
Ahogy már előttem elmondták az új kábel mindenképp megér egy misét, de ha a házimozi tökéletesen megy róla akkor sajnos gyanús, hogy a PS4-el lesz a gond.
What I cannot create, I do not understand
-
Prof01
veterán
válasz Tegla80 #59721 üzenetére
Ha már új nevet kapott (Zavod: Graveyard shift) azt hittem legalább kicsit átszabják a pályát, mert így lehetett volna simán csak Zavod 311 Night version is a neve! Mondjuk néhány kilőhető lámpa, légi járművek megtartása, valami érdekességet belevinni! Semmi kreativitás nincs benne!
gyuribácsi88: Na látod erről beszélek! Legalább valami rézf@szú baglyot betehettek volna!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest