- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
-
consono
nagyúr
válasz
freeknight #164053 üzenetére
Itt most nem erről volt szó, hogy az átlag magyar hány nyelvet beszél, hanem a fikkantásról, hogy milyen dolog az, hogy automatikusan beállítja a nyelvet a játék a profil alapján... A nyelvtudás szükségességében teljesen egyetértünk (bár szerintem a felirat jó mankó az elindulás hoz).
-
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre #164048 üzenetére
Mi ez a képkocka gyűjtemény???
-
-
consono
nagyúr
válasz
TazLeacher #163778 üzenetére
Valószínűleg megvan, mert nekem nincs meg és nem érhető el az Intro pack upgrade sem. De azért várj meg még egy véleményt, csak tippelek.
-
-
consono
nagyúr
Hát, Urak, a GoW nagyon állat
Tudatosan nem néztem meg róla se trailert se videókat, de ahogy ez kinéz a sima PS4-en... Tegnap este tudtam egy fél órát játszani vele, eddig nagyon adja! Asszem ugrok a ME: Andromedában a fő küldetésre, hogy mielőbb rendesen nekifekhessek a GoW-nak!
-
consono
nagyúr
válasz
saelin #162488 üzenetére
Pont ez az én félelmem is, ezért írtam, amit írtam. Már a Witcher 3 is necces volt pár helyen a sima PS4-nek... Én a városi tömegjelenetektől félek leginkább, hogy milyen lesz PS4-en, de persze ott meg jót tesz majd, hogy rövid a látótávolság. Ráadásul még nincs kész a játék, még ha a single player kampány már játszható is, ki tudja mi kerül még bele!
-
consono
nagyúr
válasz
Petya2900XT #162471 üzenetére
Nem a textúrákkal lesz a gond, inkább a poligonszámmal, de majd meglátjuk.
-
consono
nagyúr
válasz
Xaels #162462 üzenetére
Szerintem nem az látszott, hanem a kamu leprogramozott kamera... Mikor ugyan azon az íven is húzta vissza a látóteret, mint amin balra oldalra felnézett bennem akkor lett végkép világos, hogy ez nem valós játék, hanem valami szkriptelt csoda. Attól még persze bejött nagyon
És tényleg kevés lesz ehhez a grafikához a PS4...
-
consono
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #162455 üzenetére
Játszani lehet bármit, nem mondom, hogy nem, mert két éve én is csak kontrollerrel játszom, de nekem ebből a gameplayből az jött le, hogy erősen egérre és billentyűre lesz szükség... Ez a precizitás és sebesség nekem sosem fog kontrollerrel menni.
-
consono
nagyúr
Az a baj, hogy ehhez PC fog kelleni, de legalább is egér... Nagyon várós!
-
consono
nagyúr
válasz
Madwe #162036 üzenetére
Valahogy így. Nekem a játék is nehezen fér bele az életembe, nem hogy még postára menjek, találkozzak stb. Kényelmesebb az online vásárlás, még ha bukik is rajta az ember. No de menyit bukok, ha évi 3-5 játékot tudok csak kijátszani, mert nincs többre időm? Ennyi nekem belefér.
-
consono
nagyúr
válasz
Polllen #161360 üzenetére
Én próbáltam ezt a streamelést, de igazán nem győzött meg. Mondjuk azóta jóval gyorsabb lett itthon a hálózat, lehet, hogy futok vele még gy kört! Mondjuk azon gondolkodtam, hogy kellene egy Vita olyan esetre, amikor foglalt a TV, ott legalább megvan a kontroller is egyben...
gyuromoj: a GTA V magyar storeban is 6k, mondjuk a HZD meg 7.5...
-
consono
nagyúr
1000 év és több félresikerült terraformálási kísérlet után szerinted mi maradt meg a több milliárd ember ember cuccaiból? Szerintem igen is eltűnteni mindet. Nem beszélve arról, hogy ugye háború volt a gépek és az emberek között, nem csak hipp-hopp eltűntek az emberek és minden ottmaradt. Már a II. világháborús bombák is szar állapotban vannak terraformálás nélkül is. Meg van még egy fontos dolog: jelenleg is az emberi tudás széleskörűen csak elektronikusan elérhető. Mi maradna meg abból, ha 1000 évre lekapcsolnánk a gépeket? De a könyvtárakkal is hasonló a helyzet... -
consono
nagyúr
Nagyon röviden:
nem visszafejlődtek az emberek, az egész Föld, a teljes bioszféra elpusztult (ez lesz, ha a gépek üzemanyagnak használják az biomasszát...), lecsökkent az oxigénszint, stb. Eltelt pár száz év, ezalatt GAIA vissza tudta fejteni a harci robotok lekapcsoló kódját, meg persze zajlott a terraformálás, majd mikor ez elért egy minimálisan élhető szintet elkezdték az eltett zigóták felnevelését és "megszülését" GAIA alrendszerei. APOLLO nélkül meg nem nagyon volt esélyük ezeknek az embereknek, hogy fejlettebbek legyenek...
De ez tényleg csak a leglényege, én már több mint egy éve játszottam, biztos fent van valahol az egész összeszedve. -
consono
nagyúr
válasz
Peace #161140 üzenetére
Ismerős a helyzet
Én a játék elején
szívtam sokat, meg a játék kb. 2/3-ánál. Érdemes használni az üveget meg a téglát is!, mikor szöktünk ki a városból,
Vicces, de ennek ellenére nem ez maradt meg a játékból, hanem a karakterek, meg az interakcióik. Van egy kislányom, biztos nem véletlen a dolog -
consono
nagyúr
Nekem a TLoU és a HZD is nagyon adta. Személy szerint nekem a TLoU a kedvenc játékom, a HZD-ról meg az asszony mondja, hogy a legjobb játék, amivel játszottunk (ez leginkább úgy nézett ki, hogy én játszom, ő meg nézi
). Meg persze ott a Witcher 3, ami az elején nagyon nem tetszett, de nagyon nehéz volt elengedni. Nem vagyunk egyformák, de ez nem is baj.
-
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre #160961 üzenetére
Nem magyar az accountod? Mert akkor azért nem írta...
-
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre #160919 üzenetére
Én is majdnem így voltam, mert karácsonyi ajándék volt a családnak, black friday-kor meg vettem...
-
consono
nagyúr
válasz
sirarcheer #159645 üzenetére
Kezd az elején az Unchartedet, ha érdekel, mert a 4. után már nem fogod az elsőt végig tolni. Szerintem érdemes sorban menni és a Lost Legacy-val befejezni a sztorit.
-
consono
nagyúr
válasz
rumkola #158699 üzenetére
Én fordítva vagyok bekötve, de nem szerettem a második részt, a negyediket viszont már többször is végigtoltam
Jó volt a második is, de egy csomószor már fárasztott, a remasteredből nekem az 1 és a 3 jött be nagyon. Az első nyilván mert azzal játszottam először (nem csak a sorozatból, Ps4-en volt az első játékom), de sosem fogom elfelejteni amikor a
, a harmadikban meg a sivatag volt zseniális nekem.dzsungelben a tengeralattjárót megláttam
A PSN meg egyszerű: csak kattint kettőt az ember és ott a játék. Én pl. utálok adni-veni és szívesen előveszek egy játékot többször is, nem lenne értelme a lemezeknek, csak több helyet foglalnának. -
consono
nagyúr
válasz
#42308056 #158541 üzenetére
A valóság ettől még messze van, mint ami a Detroitban van, mint ahogy az AI is csak álom (nem a szűk, az általános), de simán kifuthat ide is a dolog, ha jól csináljuk! Arról meg, hogy ha meg nem csináljuk jól az AI-t, nos, arról is volt játék
...HZD anyone? bagyulajuve:Meg jól be kell állítani a pupilla távolságot! Az jelent nagyon sokat a VR-nél. Vicces, meg nem is PSVR, hanem GearVR, de nálunk az asszony rettentően szeret, szeretett ringlispilezni, én meg gyűlöltem mindig, mert rosszul voltam. Ezzel szemben nekem semmi bajom nincs a VR-el, ő meg 1 perc után készen van...
-
consono
nagyúr
Hétfőn valamit megtudunk
Ha már előjött a filmes feldolgozás téma, én azt várom nagyon, hogy kiderüljön Geraltot ki fogja játszani a Netflix sorozatában. Persze már most kondicionálom magam, hogy úgy is szar lesz a sorozat, úgy sem lesz igazi Geralt, de titokban persze reménykedem
-
consono
nagyúr
válasz
RolEnD_ #157489 üzenetére
Én most játszom vele, olyan 20 órám már benne van. Szerintem szórakoztató, de néhol bugos (pl. kimegy a képernyőből akivel beszélsz
), viszont nagyon jól néz ki, jó ez a Frostbite motor.. Mondjuk én a klasszikus Mass Effectekkel nem játszottam (na jó, elkezdtem az elsőt 360-on, de nagyon béna voltam még kontrollerrel és hagytam).
-
consono
nagyúr
Hónap utolsó keddje van, mikor kezdjük el találgatni, hogy mi lesz a jövő havi játék a pluszhoz? Black Flag megint?
-
-
consono
nagyúr
válasz
eladogeppc #155162 üzenetére
Kénytelen vagy egyesével megvenni.
-
consono
nagyúr
Igazad lehet, még ha lányos apukaként nekem az eredeti felállás jobban tetszett is
Joelen töröm a fejem már egy ideje, sajnos szerintem benne van, hogy már nem él, vagy fertőzött lett ő is... Azt viszont remélem, hogy hasonlóan nagyszabású történetet fogunk kapni, mint az első résznél!
-
consono
nagyúr
Ellie lesz az egyetlen játszható karakter a TLoU2-ben.
http://me.ign.com/en/ps4/149239/news/naughty-dog-ellie-is-the-only-playable-character-in-the-last
-
consono
nagyúr
válasz
Dr. Venkman #154655 üzenetére
Még nem látjuk, hogy ezeknek az "öncélú" dolgoknak lesz e szerepük, kell hozzá a sztori...
-
consono
nagyúr
Hát, elég hurka akciók ezek... Ráadásul a store-on a PS+ is rendes árral látszik (még?).
-
consono
nagyúr
Érdekes ez a mi szebb dolog. Én most fejeztem be másodjára az Uncharted 4-et, elsőre nagyobbat ütött a látványvilág, mint most a Witcher 3 után. Szerintem a Witcher karakterei valósághűbbek voltak, főleg a szemeik. Vagy mivel az fantasy, könnyebben elhittem
Mindenesetre az UC4 az egyik legjobb élményt adta még így másodjára is, látványos is, szórakoztató is, el is gondolkodtam, hogy miért nincsenek ilyen sorozatok a TV-ben. Mondjuk lehet, hogy vannak, de nem nézek TV-t...
-
consono
nagyúr
Én UC Collectionnal vettem a PS4-et 2016 karácsonyakor, meg lett mellé egy UC4 is. Az egész család nézte a négy játék végigjátszását, mintha tévét néztek volna
Csak akkor játszhattam, ha ők is ott voltak... Nagy élmény volt mindenkinek.
Érdekes, hogy pont a hétvégéén nyaggatott a kislányom, hogy játszunk Nate-telSajnos nem volt hely a gépen, így csak a sorozat általam mentett videóit néztük végig, de ez is meghozta az étvágyat az újrajátszásokhoz!
-
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre #147504 üzenetére
Ez nem is lenne meglepő, nálunk is fél 9-9-kor kikapcs van a kölöknek
-
consono
nagyúr
válasz
FollowTheORI #143598 üzenetére
Én gyűlölöm, hogy mindenki mindenről videót csinál, még arról is, amit két mondatban le lehet írni. Ráadásul az írott formátumot sokkal gyorsabban feldolgozom, míg egy videót végig kell néznem, mert nem tudok úgy "keresni" benne...
-
consono
nagyúr
válasz
nincsnév007 #141939 üzenetére
+1
Amilyen nehezen indult a Witcherrel a kapcsolatom, annyira nem akarom most abbahagyni
Kb. Karácsony óta tolom, van benne vagy 100 órám és a második DLC-t még épp csak elkezdtem. Mondjuk kezdek betelni vele, mire kivégzem, talán el tudom engedni...
-
consono
nagyúr
válasz
Bad Pritt #137864 üzenetére
Igen, TP-nek TP, de nem shooter
Valóban az akart a lényeg lenni, hogy nem nem akciójátékm nem akció RPG a Witcher3. Nekem eddig 50 órám van benne, de szerintem még ugyanennyi kinéz, vagy több a két DLC-vel. Az elején nagyon nem szerettem, nem a sok duma miatt (én azt kimondottan szeretem, VN-eket is szoktam játszani), hanem mert az elején még nagyon tereli az embert, de ez elmúlt. Túl jók a karakterek
-
consono
nagyúr
válasz
WhiteWalker #137828 üzenetére
Lol
Minek játszol narratíva driven játékkal, ha zavar a történetmesélés??? A Witcher 3 nem TPS....
-
consono
nagyúr
A Witcher 3 másnál is bugos, vagy csak én vagyok vele szerencsés? Pedig már teljesen beleszerettem
Ennek ellenére ez az első játékom PS4-en, ami már kétszer is összeomlott és kilépett a főképernyőre... Bő egy év játék allatt még nem tapasztaltam ilyent.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest