- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
RunnyJuggler #38977 üzenetére
-
krx21
nagyúr
válasz
adamssss #38967 üzenetére
The Crew teszt
Én még kihagytam... -
krx21
nagyúr
válasz
Tegla80 #38965 üzenetére
Azért a 60fps kérdése nem csak a PC-hez köthető... Nem vagyunk egyformák, de szerintem igen sokan vannak akik ebben a generációban elvárták volna a 60fps-t, pláne a 1080p-t. Inkább fogyasztott volna az a gép 100watt-al többet, bár valószínű a programozáson az sem segítene...
Akinek meg bőven elég a 30fps és nem is látja a különbséget, az nem is igazából műfaj kedvelő szerintem és ezért a véleményét is a helyén kell kezelni...Nem azt mondom, hogy te nem látod, de ilyen is van mint olvasni lehet...
A te "bogarad" meg mintha az input-lag lenne nem?
-
krx21
nagyúr
válasz
N@idia #38892 üzenetére
Hát igen... Pont ezt mondom én is... A PC-t egyre kevésbé programozák jól. Túlságosan üzlet szagú már ez a játékipar. Bevétel hajkurászás van 1000-el. Régen még saját örömükre programoztak a fejlesztők, most egy multinál készítenek határidős projecteket. Például tudtátok, hogy a wolfenstein 3D-t, még saját magunk szórakoztatása céljából készítette 3-4, 17-18éves fiatal? Ebből lett az ID szoftver...
-
krx21
nagyúr
válasz
Drizzt #38884 üzenetére
És mit vennél a gtx970 helyett??? Mondjuk nekem soha nem kellene 2 platform... Egyre sincs időm... Ha a Pc-s játékok rendesen lennének optimalizálva, az lenne. De az sajnos igen drága lenne, mert maximalista vagyok. Kijön egy vga, biztos megvenném, mert érdekel mennyivel jobb. Hiába na, sajnos pc-ből a középkategória nem köt le... Úgyhogy nekem az orvosok is inkább a Ps4-et ajánlják...
De valahogy racionálisan gondolkodva sem éri meg... Persze eljátszok a gondolattal, hogy össze raknék egy csúcs Pc-t, de míg építeném élvezném, aztán látnám, mennyire nincs kihasználva...
-
krx21
nagyúr
Mivel gyakorlatilag majdnem az összes tv és monitor 16:9-es, mi lenne benne indokolt? Nem hiszem, hogy a játékosok ezt akarnák... Különben is a mozis szélesvásznú film szélesebb, de ez mivel csak arányaiban tud az lenni, ezért inkább kisebb levágott kép lesz... Én nagyon remélem nem erőltetik tovább ezt a 21:9-es, vagy akkor csak olyan kijelzőket lehessen venni...
-
krx21
nagyúr
válasz
tDr1v3r #38660 üzenetére
Hozzáad??? Nekem biztos nem... Én kifizettem a Tv képernyő egészét... Szeretném használni is... Gyakorlatilag ennyivel kisebb lesz és kevesebb felbontás is, ugye... Nagyon remélem hogy ez kapcsolható... Gyakorlatilag ilyen még nem nagyon volt AAA játékban. Nekem is csak most esett le. Szerintem lesz anyázás 1000x-el... Mondjuk megkérdezhetnék a kedves "újító" fejlesztők a játékosokat, hogy mit szólnak hozzá egy fórumon...
-
krx21
nagyúr
Gyerekek az komoly, hogy a The Order 1886-ban mindig lesz fekete sáv, alul-felül???
Mert, hogy ez extra széles, film szerű, mondják a fejlesztők... Ne már!!!!
-
krx21
nagyúr
válasz
RiseOfEvil #38456 üzenetére
Úgy,hogy állítólag nem megy benne még minden effekt...
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
válasz
RunnyJuggler #37835 üzenetére
Van az a távolság ahol a 480i és a 4K között sem látszik a különbség...
-
krx21
nagyúr
Először a régiódnak megfelelő frissítést le kell tölteni egy pendrive-ra... Amúgy a sshd helyett inkább hdd vagy akkor már ssd, mert a sshd szinte semmivel nem gyorsabb... A drive (max.9.5mm vastag) csere után a bekapcs.gombot hosszan nyomva feljőn a menü amiben a pendrive-ról frissítést indítható... Keress erről videókat. Ja és a legelején mentsd el a felhőbe a mentéseidet!!!
-
krx21
nagyúr
válasz
BabMester #36875 üzenetére
Ez így van, teljesen egyén függő... Az egyik barátom 2-3 boxmecs alatt elkoptatta az X360-as joy-omat ... Most a Ps4-es kontrollert csak védővel adtam a kezébe a fifa14 demóra. Képzeljétek el leeset neki a védőkupak olyan erőssen nyomta!
Ha más meséli nem hiszem el, biztos túlóz... Milyen érzéke van egy ilyen embernek??? Egyszerűen nem szabad a kezébe adni... Látnátok a saját xbox kontrollerét, csontig, a legkeményebb műanyagig van kopva. A média markt-ban a demó gép ami évek óta ott van és sorba állnak a gyerekek rajta az utcáról, az vadiúj az ővéhez képest...
-
krx21
nagyúr
Játszogatok a FC4-el, szerintem az eddigi legszebb játékok között van...
-
krx21
nagyúr
Igaz hogy a Far Cry 4 X1-en csak 1440*1080p?
-
krx21
nagyúr
Fc4 demó kódot hol keressek a dobozban???
-
krx21
nagyúr
válasz
SzlobiG #36389 üzenetére
Néztem videókat vs X1-el, és alapvetően mintha a ps4 swappelési gondok miatt akadna, a X1 pedig lőerő miatt... Érdekes, de akkor már ez a jobb helyzet szerintem, mert talán ezt könnyebb javítani, bár ki tudja... Megfigyelhető, hogy egy akadós kereszteződéseknél, ha visszafordulunk, már nincs meg a kellemetlen jelenség...
-
krx21
nagyúr
válasz
tarti19 #36327 üzenetére
Az a baj, hogy a játékteremhez biztos kell némi adóval súlytott engedély, ugyan is valószínűleg a játékokra is hasonló törvénykezés van, mint a filmekre, hogy hiába a te tulajdonod, nem játszhatod le semmilyen közösségnek, pláne nem haszonszerzés céljából. Tehát először én ennek a jogi kérdések néznék utána.
-
krx21
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #36242 üzenetére
Szerintem is nagyon jó lett az FC4... De azért a GTA 5 is jó nagyon...
-
krx21
nagyúr
válasz
mfranky #36238 üzenetére
Mindegyik játék következő része nagyon hasonlít az előzőre játék menetileg... Itt sincs kevesebb újítás mint mondjuk egy új COD-ban...
Az irányítást meg lehet változtatni, de az azért lett olyan, mert a másik karral lőni lehet... Amit ez előző részben pl. nem lehetett... -
krx21
nagyúr
A legelső benyomás nekem sem jött be, de aztán már tetszett... Szaggatott, nem az a kellemes 30fps, de aztán a motionflow-t a sony tv-n feltettem normál-ról egyenletesre és már úgy mozgott ahogy én azt elvárom...
Játék közben az elején az fps drop is több volt a gyors nagy kereszteződéseknél, aztán játék közben kevesebb... Remélem ezt még javítgatják mert erre allergiás vagyok... Amúgy nagyon jól el lehet szórakozni a GTA V-el. lenyomtam 3 órát, hogy észre se vettem... Az eső és a este is szép, bár vannak közepesen gyenge részletek is, de hát valamit valamiért, ez mégis csak egy hatalmas terület, rengeteg lehetőséggel...
Vajon X1-en is vannak néha ilyen fps dropok??? Amúgy van benne néha lens effekt ami X1-en nincsen...
Valaki a FarCry4 tapasztalat?
Holnap a Far Cry 4-et nézem meg...
-
krx21
nagyúr
válasz
Thodeus #35988 üzenetére
Igen ez a belassulás néha van, új nagyobb kereszteződéseknél... De megfigyeltem, ha szépen vissza mész, akkor már nincsen... Tehát nem teljesítmény probléma, hanem a betöltés az új nagyobb helyeken nincs kellően optimalizálva... Arra lennék kíváncsi, hogy ez javul e egy ssd bevétele után?
Én tv-n tolom és van mozgásjavítást... Tudom, hogy nőveli a lagot, de avval olyan mintha 60 fps lenne... Nélküle nekem egyszerűen szaggat ez a 30fps...
-
krx21
nagyúr
Települ éppen a gta v, gyilkos lassan. A patch-t meg szintén hibával dobja... Másnál is???
-
krx21
nagyúr
válasz
losilee1337 #35830 üzenetére
Na, hogy fut? Grafika? Benyomások? -
krx21
nagyúr
Egyre komolyabb videók vannak fent... spoiler!
GTA 5 PS4 Gameplay Walkthrough Part 1 [Introduction/Prologue] (First Person) -
krx21
nagyúr
válasz
stilo18 #35650 üzenetére
Pontosan... A játék mód lényege az input-lag csökkentés, tehát igyekszik semmit nem variálni a TV...
Más:
Szerencsére legalább a FAR CRY 4 igen stabil 30fps-lesz:
Far Cry 4: PlayStation 4 Frame-Rate Test
Értékelések:
Guardian - 100
Pocket-lint - 5/5
Vandal Online - 92
LaPS4 - 92
Destructoid - 90
CVG - 9//10
Eurogamer Spain - 9/10
Meristation - 90
God is a Geek - 90
Metro GameCentral - 90
Joystiq - 90
3DJuegos - 90
Power Unlimited - 89
IGN Italia - 88
GamesVillage - 87
JeuxActu - 85
IGN Germany - 83
Eurogamer - 80
Eurogamer Portugal - 80
XGN - 80
GamesRadar - 80
VideoGamer - 80 -
krx21
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #35579 üzenetére
Az a gáz, hogy egy másik GTX980SLi videóban amiben van fraps is... Látszik, hogy még ott sincs meg a stabil 60fps... Ugrál nagyon.. Botrány... (Bár van ahol meg, jó, konfig függő...)
-
krx21
nagyúr
Nem azért, de egy nextgen konzolon egy csúcs játéknak így kellene kinézni és futnia...
Aki tudja indítsa 60fps/1080p-ben... assassin's creed unity video A videót nem PC vs Konzol témába szánom és nem is kell csámcsogni, hogy az a konfig mennyibe kerülne. A lényeg, hogy szerintem ez a minőség 2015 elején...Kár hogy a programozást csak igen súlyos százezrekkel lehet csak ellensúlyozni...
-
krx21
nagyúr
Én például megvettem elektronikusan a hitman-t pc-ről... 2x játszottam vele, aztán nem látszott, hogy meg van véve... Be írtam mégegyszer a kódot, a válasz: már foglalt... Forduljak a support-hoz, tanácsot kaptam...
Aztán x360-on volt egy csomó pontért vásárolt cuccom, szerinted most hol van??? Ha lemezes lett volna ott lenne a polcon... Eleve mi van ha nem tetszik??? Egyre többször megesik... A dobozost eladom vagy elcserélem... Ne haragudj, de akinek van egy kicsi érték ítélete, az inkább lemezest vesz.. Evvel nem akarok megbántani senkit... De az elektronikusan eltapsolom visszafordíthatatlanul a pénzem egyszerűen nem racionális, de még csak fanboy gamer sem, mert azok is szeretik feltenni a polcra... Amúgy meg az accountom jelszavát már most nem tudom, csak be van írva... -
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Itt meg mi történik, megállt az élet?
-
krx21
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #35200 üzenetére
Én meg könyörgöm, hagy játszón már mindenki avval amivel akar... Hol érdekel...
-
krx21
nagyúr
válasz
Peat;) #35180 üzenetére
"fontos a valódi célokat tisztázni,"
Itt a kulcs, mivel én nem ego építésre használom a multit, ezért nem zavar ha valaki jobb nálam, tehát az sem ha esetleg beruházott egy eszközre, amit akár én is megvehetek... Amúgy meg már most van a menüben mouse beállítás, talán a játékokban is lesz... Ez az eszköz is azért jött létre mert valakinek van igénye rá, hagy vegye... De mondom bárki veheti...
(#35178) Tegla80:
Itt is túlságosan "vérpistis" a hozzáállásod, nem vita ez, hanem csak vélemény: Téged zavar ha valaki más kontrollerrel játszik mint te, engem egyáltalán nem érdekel... Csak furcsállom hogy eleve rögtön csalónak van kikiáltva... Pedig lehet még nem is multizni akar vele.. Nem kell ezt túlragozni... -
krx21
nagyúr
válasz
Tegla80 #35165 üzenetére
Mi az hogy hivatalosan támogatott??? Ha a Sony beteszi a beállításait a menübe, akkor változni fog a véleményed? A kormány miért más kategória? De mondom a lényeget, mivel ilyet mindenki vehet aki akar és nincsenek nemzetközi szabályok, mert ez játék... Miért fájjon nekem ha valaki evvel tolja, lehet nem is megy neki jobban vele, de ha kell én is vehetek... a Sony meg csak örül minden gyártott kiegészítőnek, hisz évvel is növekedhet a potenciális vásárlók száma. Mi a helyzet a valódi térhatású rendszerrel rendelkezőkkel? Az is csalás mert megvette , hogy jobban szóljon, viszont előny mert meghallja honnan jön az ellenfél?... Tudom neked ez sem jó példa, mert ez nem zavar... Szerintem játszatok és mindenki avval amivel szeretne... Én pont az ez elleni támadást érzem "vérpistikésnek", pláne, hogy még ki sem próbáltátok, de nehogy esetleg könnyebb legyen neki...
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
válasz
N@idia #35142 üzenetére
Ez is egy eszköz... Miért lenne csalás??? Ez a baj, hogy véres sportnak fogják fel sokan... Aki veszi hagy használja, mint a kormányt az autós játékhoz. Az otthoni körülmények is mások, valaki 19"-on nyomja 720p-ben más meg 65"-on fullhd-ben, valaki sámliról vagy fotelből... Ezek is számítanak, akkor igen sok kategóriában kellene indulni... Nem kell avval foglalkozni hogy kinek miért könnyebb vagy nehezebb, szerintem ennek nem erről kellene szólnia...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest