- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
PS4-en is van magyar felirat a Heavy Rain-ben. Annyi, hogy minden indításnál át kell állítani mert elfelejti a game a beállítást.
-
ImACeltic
őstag
válasz
Lefty #154807 üzenetére
Elnézést kell kívánjak mert én is belekeveredtem az infókba. First person lesz az alapnézete a játéknak, bizonyos cinematic párbeszédeknél fogjuk látni más kameraállásból a karakterünket, valamint a jármű vezetésnél lesz opcionálisan third person, de ott is lesz lehetőség first person nézetre, ilyenkor a HUD a jármű szélvédőjére kerül.
-
ImACeltic
őstag
válasz
lazioforever #154109 üzenetére
A szokásos single módok vannak benne: time trial, costum race, career, ilyesmik. A costum race-ban elég részletesen kitudod választani az időjárást, az ellenfelek nehézségét, agresszívitását. Karrier módba én épphogy csak belekóstoltam. Ott a legkisebb kategóriáktól kell felversenyezni magunkat a leggyorsabb autókig. Nem 1-2 kör megtanulni a pályák ideális íveinek a tartását meg a fék távolságot, bár az ideális ív segédlet sokat számít ha be van kapcsolva.
Ha szereted a komolyabb, nem árkádos autóversenyt kihívással akkor szerintem egy próbát megér. Főleg, hogy most már biztos hozzájutsz újonnan is 10K alatt.
-
ImACeltic
őstag
válasz
lazioforever #154058 üzenetére
A Project Cars 2-őt már elég szépen el lehet terelgetni kontrollerrel is. Az 1 az tényleg nagyon nehéz volt, de fejlődött ebben a játék szerintem aránylag sokat. Persze nem lett árkádos, NFS feeling. Követni kell az ívet, időben kell fékezni, nagyobb teljesítményű autónál figyelni kell a gáz adásra, ha kikapcsolod a kipörgésgátlót, stb. Összességében jó az irányítása a 2-nek.
-
ImACeltic
őstag
Én nem tudom, hogy a Microsoft hogyan próbálja majd leütni a Sony-t a konzol trónról, de amíg ilyen exkluzívok jönnek PS-re, mint amik a 4-re jöttek ezidáig, akkor az esély erre a bányász béke segge alatt van. Most fejeztem be a Detroit: Become Human-t, hát ez is berontott a kedvenc játékaim listájára.
-
ImACeltic
őstag
válasz
danielgalaxy #152390 üzenetére
Oldal közepétől írják, hogy egy update után már támogatja PS4-en is a 7.1-et.
RudY
Válaszként ott máshogy is vélekednek.
-
ImACeltic
őstag
válasz
danielgalaxy #152375 üzenetére
Hallásomra hagyatkozva a Hellblade Senua's Sacrafice szerintem virtuális 7.1-ben ment. Itt pedig ha kicsit lejjebb tekersz írják is, hogy PS4-en is tudja a 7.1-et.
-
ImACeltic
őstag
Kicsit megzavarnám a God of War ámulatban telt napokat egy olyan kérdéssel, hogy mire számítotok a Rocksteady-től, milyen játékot vártok tőlük? A pletykák főleg Man of Steel és Justice League open-world témát emlegetnek. Bármelyik valósuljon meg, milyen hangvételűnek örülnétek, Zack Snyder féle komorabb, vagy inkább a Justice League filmhez hasonló Marvelesített hangulatnak?
-
ImACeltic
őstag
-
ImACeltic
őstag
válasz
freeknight #146476 üzenetére
Az Until Dawn és a The Last Guardian azért messze nem volt stabil. Mondjuk ezeknek az optimalizálása annyira félrecsúszott, hogy még Pro-n is vannak gondok.
-
ImACeltic
őstag
Lehetséges, hogy nem lesz új architektúra, de ettől még egy generációugrásnyival lesz erősebb a standard PS4-nél. Ha maradunk a divat számoknál, akkor a standard PS4 ugye 1.8 teraflop, a Pro 4.2, Mark Cerny azt nyilatkozta, hogy úgy általánosan 8 teraflop kell a natív 4K-hoz. Tehát ha a PS5 8 teraflop lesz, akkor az bőven jó lesz mindenkinek, mivel a nagy többségnek Full HD, illetve 4K tévéjük lesz. Aztán ha a PS5 megjelenése után kb 4 évvel kidobnak egy PS5 Pro-t mert kezd majd elszaporodni a 8K , mint 1-2 éve a 4K, akkor majd mindenki eldönti, hogy megveszi-e vagy sem. Egyéni igény és pénztárca függő, nem kell ezt a dolgot szidni.
-
ImACeltic
őstag
100%, hogy már nagyon rajta vannak a PS5 fejlesztésén. Azért nem 2 év kifejleszteni egy új Playstationt.
-
ImACeltic
őstag
válasz
AxBattler #142267 üzenetére
Ahogy előttem is írták, ha a pénztárcád engedi, akkor mindenképpen Pro. Innentől, de már legalább 1 éve szinte minden játék szebb, szebb lesz és/vagy stabilabban, illetve opcionálisan gyorsabban fut Pro-n, már csak az a kérdés mennyivel. Én 1080p-s TV-hez használom a Pro-t és így is látszik, hogy részletesebbek a játékok, mint a gyengébb PS-eken.
-
ImACeltic
őstag
válasz
dollarZ18 #140081 üzenetére
Nem semmi, grat!
Én is gondolkozom a UFC 3 behúzásán, de még vacillálok. Egyre többet nézem a sportot, egyre több a kedvenc harcosom, de jelenleg elég sok játékom van amivel még nem játszottam úgyhogy lehet váratom pár hetet, 1-2 hónapot. Csak az a baj, hogy a számozott eseményeken mindig rápörgök és játszani akarok már vele.
Nem tudom mi legyen.
-
ImACeltic
őstag
Ez még mindig ígéretesnek tűnik!
-
ImACeltic
őstag
GOW 3 remaster milyen mai szemmel? Jól irányítható?
-
ImACeltic
őstag
válasz
Zolom89 #137896 üzenetére
Az aktív HDR-es megoldás ahogy néztem 150-200 körül mozog. Az a kérdés, hogy érdemes-e váltanom 1080p-ről 4K-ra és aktív HDR-re 2 évig amíg nem veszek OLED-et.
Azért ide írtam mert főleg a Pro miatt váltanék és talán itt tapasztalatokat is olvashatok az ilyen váltásról.
-
ImACeltic
őstag
Milyen TV-ket ajánlanátok jelenleg, ha arra kéne csak, hogy kihúzzon 2-3 évet amíg nem ruházok be egy OLED-re? PS4Pro-m van, amit most egy LG 42LF652V TV-n hajtok, de kicsit bassza az agyam, hogy mennyivel lenne jobb 4K-ba és HDR-el tolni Pro-n a gameket.
Megéri venni átmeneti megoldásként egy 4K és HDR képes TV-t? Gyanítom nem fog sokat esni az OLED ára 2-3 év múlva sem, tehát nem akarnék most is több, mint 200K-ért készüléket venni.
-
ImACeltic
őstag
válasz
dollarZ18 #137705 üzenetére
Előrendelni nem fogom, de nagyon érdekel, szinte biztos vétel lesz, kivéve ha nagyon lehúzzák az emberek. Toltam a bétával és összességében jobbnak tűnt. Az irányítást mondjuk eléggé megbonyolították elsőre, főleg a kombók lettek elég durvák, így talán még realisztikusabbá téve a játékot. A kiütés animáció/fizika szar volt, meg volt előre írva, hogy csak simán összecsúszik a csávó olyan pózba, hogy a támadó fighter gördülékenyen rámegy és befejezi a földön a harcot. Ez a 2.-ben nem így volt ugye, real-time volt az egész, igaz néha túlságosan is repkedtek az emberek a kiütéseknél, de az még mindig jobban tetszett, mint ami a 3 bétájában volt. VISZONT béta zárása után 1-2 héttel kijött egy videó, hogy javítottak ezen és visszahozták a 2-ben látott kiütés fizikát, mivel sokan írtak, hogy a béta nem tetszett nekik sem.
Ezekben a napokban dobálják ki a súlycsoportokban szereplő harcosok listáját és pl Paulo Costa hiányzik és még többen. Remélem bele raknak mindenkit, aki "számít", elvileg day one patch-ben már jönnek is újabb karakterek. 2-ben is folyamatosan bővítették a listát.
Tehát várom, de előrendelni nem merem.
-
ImACeltic
őstag
Until Dawn pipa.
Huhh, ez egy pulzus növelő játék a javából.
PS exkluzív címhez hűen a grafika ott van a szeren, ahogy a horror hangulat is teljesen átjön, főleg ha sötétben játszol és megfelelő hangerővel, mint én. (nappal is leengedtem a redőnyt) Jump scare van benne bőven, a nagyja kiszámítható, de ez engem nem zavart. Az irányítás többnyire jó volt, bár 1-2 kameranézet megtud tréfálni, de engem nem zavart a kötöttség, mivel nem is vártam hatalmas szabadságot egy ilyen játéknál, nem is ez a fontos. Ami elsőre nekem furcsa volt az a játék hangzása, főleg a karakterek hangja, valahogy más volt, mint pl a Quantic Dream játékokban vagy a Life is Strange-ben. De 1-2 óra alatt megszoktam és már nem zavart. A játékbeli döntéseim pedig fontosak voltak a sztori, de főleg a karakterek túlélése szempontjából. Korábban olvastam valahol, hogy ez a butterfly effect kicsit átbaszós a játékban, de szerintem teljesen rendben volt.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti az interaktív filmeket és nem ódzkodik a horror műfajtól.
-
ImACeltic
őstag
válasz
tuki2200 #133779 üzenetére
Az első pontodat Evan Wingren, a Wall Streethez köthető piacelemző fogalmazta meg alapvetően: [link]
A Forza-s lootbox megemlítés lehet csak elszólás volt, megesik náluk, hogy rosszul fogalmaznak meg vagy csak simán félreérthetően, ezt szerintem már a következő részben pontosítják, hogy mire gondoltak mert amúgy odafigyelnek a kritikákra a kommentekben. Az Injustice-ban pedig ott van a multiplayer.
Én nem követem rengeteg éve az OW-t, de ez az Otherside podcast az egyik, ha nem a legjobb itthoni média gaming témában. Külön kiemelném Phelant, akinek a véleménye számomra nagyon meghatározó támpont lett a podcastek során, mivel a tudása ott van a szeren gamer-ként is és ráadásul ugye fejlesztő, tehát mögé lát a dolgoknak. Nem szokása faszságokat mondani.
-
ImACeltic
őstag
Az agyonrágott lootbox, mikrotranzakció margójára: [link]
Az Otherworld YT csatorna Otherside podcastjében Zoli és Phelan mély részletességgel átbeszélték a dolgot, méghozzá teljesen érthető nyelven és módon.
Ha kicsit is érdekel a dolog háttere, akkor nézd meg.
-
ImACeltic
őstag
The Last of Us Part 2 fejlesztése 50-60 százaléknál jár és jövőre az E3-on lesz újra anyag belőle, feltehetően gameplay.
Érdemes megnézni a 10 éves Uncharted és a Part 2 panelt is a PSX-ről.
-
ImACeltic
őstag
A The Last of Us Part 2 beszélgetős panelje mikor lesz magyar idő szerint?
-
ImACeltic
őstag
Ha már az OLED TV-nél vagyunk. Én szeretném kivárni a Playstation 5 megjelenését és akkor venni egy baszó 4K-s OLED TV-t, legalább 55" átmérővel. Ahogy írtátok, jelenleg fél milla körül kezdődnek ezek, remélem 300K tájékára lemennek az árak mire jön a PS5.(2019 vége, 2020 eleje)
-
ImACeltic
őstag
válasz
TazLeacher #133021 üzenetére
Milyen feature-ök különböztetik meg a 150-200-as UHD TV-ket a 300-400K szinttől?
-
ImACeltic
őstag
válasz
dollarZ18 #131850 üzenetére
Nekem is kicsit furcsa még a játékmenet, a grafika viszont szerintem már most jobb lett, már ami a harcosokat illeti, a többi nagyjából ugyanúgy néz ki, mint a 2-ben. Én ebben a fluid movementben bízok, hogy fasza lesz a teljes játékban. A harcosok saját mozdulatai és viselkedése már most elég jónak tűnik.
-
ImACeltic
őstag
Rendelt valaki rajtam kívül PS4 Pro-t a videojatekbolt.hu -ról?
Egyik haverom most ír, hogy már használt Pro-t sem lehet kapni, de az is 100K volt. Én is 100K-ért rendeltem meg, de direkt meg is néztem, az "új"-nak volt feltüntetettet rendeltem meg.
Remélem nem trükköznek és használtat küldenek.....jött az email, hogy ma hozzák. Kíváncsi vagyok...
-
ImACeltic
őstag
válasz
WaterWave #130267 üzenetére
+1
Multi miatt éri meg főleg. Bele tudsz tolni több száz órát, persze ha bejön a téma és a műfaj. Ezek a gamek érik meg legjobban az árukat amikbe bele lehet tenni legalább 100 órát pl RPG-t vagy multiplayer központú gamek. Bár a Life is Strange féle rövidebb single gamekre sem sajnálom a pénzt. Most játszottam ki 1 órája....briliáns, top kedvenc lett.
-
ImACeltic
őstag
Otherworld Battlefront 2 tesztje, nagyon jó, részletes. Főleg a vakon fikázó hatereknek ajánlom.
-
ImACeltic
őstag
EMAG
Szerintem már mindenki ismerő őket, de azért ez még mindig kiakaszt:
PS4 Pro 154.900 helyett 124.900
-
ImACeltic
őstag
válasz
Jocikablack #129740 üzenetére
Vicc amit Metacriticen művelnek a user score-al.....
-
ImACeltic
őstag
Előzőt héten volt egy pletyka(Reddit-en láttam), hogy ezen a héten a Game Informer leleplezi a Rocksteady következő játékát, ami Superman-ről fog szólni. Azóta semmi fejleményt nem látok még. Valaki esetleg bele futott valamibe ezzel kapcsolatban?
-
ImACeltic
őstag
Kritikusok: 88-96-92-93-84
Játékosok: 80-88-84-83-81Ezekkel a számokkal vitatkozzon az, aki szerint nem az egyik legjobb vagy a legjobb videojáték franchise az Uncharted. Persze lehet olyan, akinek más az ízlése, de vitatni a mesterművet azért na...
Ja és nem csak grafikában váltott univerzumot a sorozat minden darabja a maga korában. Tessék kipróbálni és meglátja az, aki kételkedik.
-
ImACeltic
őstag
Én is az U4 megjelenése előtt toltam ki az első 3 részt, de én élveztem őket. Persze kopott a grafika nem keveset, viszont még így is megálltam 1-2 helyen körülnézni mert maga a LÁTVÁNY nagyon jó volt. Ráadásul a második és harmadik részt már nem is mondanám rondának, mai szemet sem piszkálja. Irányítás meg a játékmechanikák nem zökkenőmentesek, de én élveztem mind a 3 részt, nem kellett sok idő, hogy kijátsszam őket, mivel additívek, nagyon jó az overall játékélmény.
-
ImACeltic
őstag
Délután fejeztem be a Beyond: Two Souls-t.....a végén letettem az arcom, de igazából az egész játék során csak néztem, mint a lőtt nyúl. EPIC! Ahogy a Heavy Rain is, ez is bekerült nálam a TOP 10 játékok közé. Nem sanszos a több befejezés miatt, de remélem lesz ennek folytatása mert azért adtak teret neki. Ezután úgy várom a Detroit: Became Human-t, mint kb a The Last of Us Part II-t. (Oké, azért nem annyira, mivel a Part II-t mindennél jobban.
)
Heavy Rain előtt ódzkodtam ezektől az interaktív film típusú játékoktól, de kezd a műfaj az egyik kedvencemmé válni.
-
ImACeltic
őstag
válasz
ProEvoFan #127654 üzenetére
Néha nekem is nehezemre esik és volt olyan, hogy ránéztem egy játékom dobozára, na mondom most tolok egy kis NBA-t, aztán rájöttem, hogy jelenleg más lemez van a ps-ben és ki kéne cserélni, ezért inkább nem játszottam vele.
Viszont mostanában azért megerőltetem magam és cserélgetem a lemezeket. Ha jön egy must have game számomra akkor azt lemezesen veszem megjelenésekor, mivel digitálisan 2-3 ezerrel több store-ban, de fél-1 év után már digitálisan jóval jobb árak szoktak lenni és akkor már nem veszek lemezest többnyire.
-
ImACeltic
őstag
Fentiek fényében pedig már alig várom a The Last of Us Part II-t, hogy lefoshassam a bokámat.
-
ImACeltic
őstag
A facial capture-t meg a szinkronszínészeket nem is említettem, mivel az alap, hogy magasan tornyosul minden játék fölé.
-
ImACeltic
őstag
WOW
Uncharted szériát szidni egy PS csopiba??? Meg amúgy is, ez mindenhol bűn.
Komolyra fordítva a szót az UC franchise minden egyes része a saját idejében, illetve jelenleg is a legjobb játékok közé tartoznak. U4-nek a részletes és minőségi grafikáját a mai napig is csak 1-2 cím közelíti meg.
Sztorira meg lehet mondani, hogy nem túl komoly, egyszerűbb, főleg az első 3 részt nézve, de nem is The Last of Us hangvételű történetet szántak neki. Nincs azzal gond, hogy olyan hangulatú amilyen és ráadásul bugyutának sem nevezném.
-
ImACeltic
őstag
Amikor az autón van a fókusz és mosódik a környezet akkor van amikor nem lehet megmondani, hogy valós vagy játék a cucc. Viszont amikor a környezet sem mosódik, látható, hogy látványra nem sokkal jobb, mint a PC2.
Kipróbáltam a demót és én úgy éreztem mintha lenne egy kis késés a kormányzásban. Nem is laggnak hívnám, nem tudom mi volt. Állítottam az érzékenységet, talán minimálisan jobb lett, de nem az igazi.
PC2 irányítása szerintem messze nem olyan nehéz kontrollerrel sem, mint azt sokan mondják. Átlagosnál talán jobb kezelőnek számítok, de nem vagyok profi, mégis elég jól eltudom terelgetni az autókat a PC2-ben is. Vannak autók amelyek kifejezetten könnyen irányíthatók, pl Renault RS 01.
-
ImACeltic
őstag
válasz
birorichard #125878 üzenetére
Ó tényleg az is lesz. Köszi az emlékeztetést.
-
ImACeltic
őstag
December előtt várható PS4 Pro leárazás? Nem sanszos, mi?
Battlefront 2-őt pedig már azon szeretném tolni, de akkor lehet először a standardon fogom.
-
ImACeltic
őstag
Van olyan áruház MO-n, ahol beszámítják a a régi PS4-et Pro vásárlásakor? Mondjuk gyanítom jobban járok ha magánszemélynek adom el.
Látva, hogy egyre nagyobbak a grafikai különbségek a sima és a Pro változat között, valamint, hogy a PS5-nek 2019 közepéig nem sanszos a megjelenése, erősen tervezem a Pro-ra váltást talán még idén. (Full HD TV-m van.)
-
ImACeltic
őstag
L.A. Noire remaster Novemberben.
-
ImACeltic
őstag
válasz
gamegod #121598 üzenetére
A Te válaszod pedig egy semmit nem érő, jelentéktelen karakterkupac. Ha tudod a választ, írd le normálisan, tudom biztos nehezedre esik, de még mindig előrébb vagyunk. Ha pedig már többször is volt már ez a kérdés és olyannyira böki a csőrödet akkor a normális válasz után felőlem írd le azt is, hogy "amúgy ezt már kérdezték párszor", hátha jobb lesz tőle a napod......
-
ImACeltic
őstag
Ha nekem Októberben fog lejárni az éves PS Plus-om, de most meghosszabbítom az akciós 15 hónapossal akkor ugye Októbertől fogja rászámolni a 15 hónapot?
-
ImACeltic
őstag
NBA LIVE 18 demója elérhető PS Store-on. Szinte semmi esély, hogy utoléri a 2K-t, de az eddigi infók, videók alapján már nem botrányosan szar.
Nekem már jön lefele, majd írok a játékmenetről is.
-
ImACeltic
őstag
Battlefield 5 bejelentés, kor és téma még ismeretlen.
-
ImACeltic
őstag
Mikor várható summer sale a PS Store-ban?
-
ImACeltic
őstag
A The Order 1886 Amazonon 4 Fontba kerül digitálisan, de mikor megakarom venni azt írja, hogy nem elérhető az országomban ez a termék. Akkor ez gondolom másik régióban van leárazva és ne vegyem meg, mert ez a kód az én magyar fiókomban nem lesz aktiválható.
[link] -
ImACeltic
őstag
válasz
A`rpi #113281 üzenetére
Azért kéne egy kicsivel erősebb hardveralapból, hogy tudják végre hozni majd az akkori elvárásokat. Tegyük fel, hogy 2019-2020 körül kijön a PS5 amikor már talán 4K/60 FPS lesz az elvárás. Ha nem spórol annyira a hardverrel a Sony akkor hozni is fogja minden játék ezt a szintet. (persze ez a fejlesztőkön is múlik, de erősebb hardveren könnyebb dolguk lenne). Mostani generáció célja a 1080p/60 FPS volt, ez nagyon nem jött össze, csak néhány játéknál. Igaz, hogy ez a szempont kevésbé vonzó, mint egy exkluzív cím, de a stabil frame rate és az elvárt felbontás elérése is hozhat plusz vásárlókat.
-
ImACeltic
őstag
válasz
A`rpi #113256 üzenetére
Úgy értem, hogy mivel most nagyon megy a PS4 szekere, rengeteg pénzt hoz be, a PS5-öt indíthatnák nagyobb deficittel (erős hardver, de konzolos áron) és akkor újra a Playstationt vinnék, mint a cukrot, ezért hosszú távon újra profitálhatna a Sony. Ez nem fordulhat elő?
-
ImACeltic
őstag
Lenne pár érdekes kérdésem. Így, hogy a Sony tarol a PS4-el(már 60 millió darabot adtak el), a Microsoft pedig csak bukdácsol eddig (Scorpio sem fogja megváltani a világot sztem), elképzelhető, hogy a Sony - a hatalmas bevételnek köszönhetően - sokkal erősebb következő generációs konzolt rak össze, mint a Microsoft?
Egyáltalán van bármi féle kommunikáció a két nagy konzol gyártó és a fejlesztők között, hogy nagyjából azért hasonló teljesítményű hardverek legyenek a gépekben, hogy ezzel megkönnyítsék a fejlesztők dolgát és ne keljen sokat skálázni közöttük? Mert eddig ugye szinte megegyező teljesítményűek voltak a Sony és a Microsoft konzoljai. Minimális előny volt a PS javára.
-
ImACeltic
őstag
Rendelt már valaki a supergamer.hu -ról? Gyanúsan jó áron adják a Horizon: Zero Dawn limited edition kiadását. Megbízatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest