- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
#42308056 #231882 üzenetére
Azért játszol egy játékkal, hogy az nyújtson élményt, nem a trófea. Ennyi erővel kivehetnék a sztori alapúakból is, mert látod a történetet, szimulátorokból szintén, mert ott is mindegy, hogy első vagy vagy max a termésed. Elérted a célt és kész.
(#231885) S e t h: a SW azért népszerűbb, mint a DB akárhonnan nézzük. Gokuék inkább réteg közönség, mégha nagy is a tömeg mögötte és a rajongóknak tetszik. Egy közepes konzolhoz csomagolt agyonreklámozott játék előbb kap díjat, mint Kakarot (sajnos), lehet mögötte akár ugyanannyi rajongó szerintem.
-
Steve1207
veterán
válasz
fausto #231864 üzenetére
Nem sokat játszottam még vele, de az első 5 órában én nem találkoztam hang problémával. Simán tv-re megy, semmi plusz hangrendszer meg ilyesmi. Esetleg valami audió mód a tv-n? A kontrolleren keresztül is csinálja ha rá van kötve egy fülhallgató pl? Ilyesmiket tesztelj.
A patch-ek anno elrontották amúgy, sok ezzel kapcsolatos hibát dob a google.Olyat találtam még, hogy ha be van jelölve követés/útvonalra a The Whispering Hillock mellékküldetés, akkor az simán okoz hang problémát. Nyomd ki, mentsd a játékot, kilép belép és megy. Vicces
Amúgy egy 5 éves játékról van szó, szerintem a kis bénaságai elnézhetőek, plusz teljesen magyar nyelvű. Én pl nem vártam csodát tőle, de könnyed kalandozásra nekem megteszi, itt úgyis a sztori fogja vinni az egészet
-
Steve1207
veterán
válasz
sxxorp #231852 üzenetére
A slim halknak mondható, de egy pro-nak azért van hangja alapjáraton is. Az pl tényleg vicc, valaki említette is a napokban, hogy vannak ugye kiegészítő appok, yt, netflix és társai és nem tudsz úgy filmet nézni rajta, hogy ne hallanád a ventit. Ha jól van pasztázva a pro én azért meg merném kockáztatni, hogy venti nélkül is elfutnának ezek szépen, de kell a légáram a gépezetnek.
A venti amúgy nem is őrült hangos alapjáraton, pasztázás után lekaptam a tetejét és halkabb is volt nélküle. A hülye műanyagok között a szélzaj nagyobb zajt csap, mint maga a venti.
Én így már meg vagyok vele elégedve teljesen, csak a jelenlegi állapotot várnám el dobozból kibontva is a gány pasztázással.(#231853) koncsik: mik vannak, meglepő
Itt listázva amúgy mutat mindent, ps plus-szal van pár 100 ft körüli játék, egy kettőt én is behúztam.
-
Steve1207
veterán
válasz
FollowTheORI #231780 üzenetére
Szerintem se. Ha az ember nem sajnálja rá az időt akkor MX4 próba, ha idővel nem jön be akkor meg jöhet a csere komolyabbra, esetleg jobb hővezető lapka is a ram-okra. Így alapesetben meg költeni se kellett rá és a gyári trutyinál jobb az MX is.
-
Steve1207
veterán
válasz
nincsnév007 #231732 üzenetére
Speed run-ban kell a pályát vagy pályákat bizonyos időn belül teljesíteni. Ha trófea és többről van szó akkor összeadva a pályák idejét xy idő alatt kell lenned. Valami ilyesmi lehet a lényege, de nem tudom hol mondod így. De a lényeg, hogy minél rövidebb idő alatt végezz az egész pályával.
-
Steve1207
veterán
válasz
Zoleee83 #231243 üzenetére
Erre azt szokták mondani, hogy "kérdezd meg anyukád, ő percre pontosan tudja, mennyit játszottál"
Én nem vagyok az a nagy váltogatós, mindig kivártam sokat a konzoloknál. Most feljött, hogy nem éri meg első nap váltani stb. Ha ezek alapján meglesz BC és a korábban ígért betöltési sebesség mellett halkabb lesz a gép, szerintem már nem is kérdéses, hogy érdemes-e beruházni rá kezdéskor. Nekem ez a két-három dolog már megérné, pedig ezzel sincs amúgy bajom.
(#231248) Moby: +1, nekem sincs bajom vele (bemappáztam mindent, vagyis 2 mappám van), egyedül a gyári hülyeségeket szeretném eltüntetni a főoldalról, de így mappában semmi vészes). Témázni nem témázok. Max az a bajom, hogy a netet néha le kell ellenőriztetni és akkor újra rendesen betölt minden online tartalmat, néha így eldobja vagy mi a szösz.
-
Steve1207
veterán
válasz
markknight #230994 üzenetére
Max javítják ilyenkor, hogy működjön és ideiglenesen szedik le, vissza nem szokták variálni. Amúgy nekem is működik már. Szerintem neked egy platinát adnak, nem témát, ha "végigjátszod"
-
Steve1207
veterán
Jópofa ez a stat, eksön híró! 75 játék, 849 óra, 900 trófea
Látszik, hogy egy éve csatlakoztam és új vagyok, de hogy emellett hogy tudtam túlórázni, az rejtély -
Steve1207
veterán
válasz
hombre[EU] #230355 üzenetére
Már várom a boltban a címkéket az ár alatt, hogy xy flops/dkg
-
Steve1207
veterán
Murdered Soul Suspect - anno abbamaradt negyedjére, mert volt benne pár bug, egy eseményt nem tudtam megtekinteni, hogy meglegyen mind a 173. Gondoltam elvacakolok vele ismét a hétvégén így negyedik végigjátszásra, mert sztori alapú (ami elég jó) és sok precizitást nem igényel. Nos simán meg tudtam tekinteni az eseményt kb 2 perc alatt, jött is trófea és a plati. Aki bug miatt hagyta abba 1-2 tárgy vagy esemény miatt, szerintem érdemes ránéznie. Ez a kis 600 ft-os játék az egyik kedvencem a mai napig, még ha nem is kell vele 20-30 órákat eltölteni.
-
Steve1207
veterán
Goat Simulator plati
Nem gondoltam volna, hogy valaha játszani fogok vele, de mondom csak ránézek azért. Mókás! Maga az egész pont amiatt szórakoztató, hogy mindent összeszedj, nincs ugye semmi külön feladat. Bug-ok vannak benne azért, de nyújt annyi "segítséget" is a játék, hogy a kecske skin-ek és módok segítségével ne zavarjanak a hibák és feldobja a játékmenetet pluszba..
Jó volt így meló utáni levezetésnek a napokban. Nem spoiler igazából ez se és már volt róla szó:ami kihívás, hogy a játékban összegyűjthető tárgyak meglegyenek, de sima ugrándozással majd a 90%-a összejön, ha jól szétnézünk a pályán. A korábban említett Flappy bird - kecske klón játék az egyedüli, ami tényleges elszántságért kiált, időben úgy egy órát szöszöltem vele, amíg sikerült.
Úgyhogy a köztes időszakokba jó kis pár órás szórakozás. -
Steve1207
veterán
válasz
#42308056 #230225 üzenetére
Pedig csak egy gombot kell nyomkodni...
Eddig háromszor értem el 7-et (pedig úgy 40 percig próbálgattam), de kezd kiújulni az ínhüvelyem. Mindig olyankor sikerült ez a pontszám, amikor teljesen középre lőttem be a képet, a kecske nem lógott bele a képbe és közel mentem a kijelzőhöz, hogy viszonylag ki tudjam szűrni a ház és az ablak adta fényeket, árnyékokat, mert egyből elrontom.
Annyira négyzetes az érzékelése amúgy, hogy van, amikor a közelben sincs egy része se aztán game over. -
Steve1207
veterán
válasz
adalbert1 #230190 üzenetére
Nem vagyok teljesen biztos benne, de ha jól emlékszem a MM-ban vagy Euronicsban is olyan verziót árultak amúgy. Szerintem ahonnan olcsóbb onnan szerzik be aztán nem foglalkoznak tovább vele.
Nálam nem is vásárlás miatt szerezték meg a hírnevüket. A legalja akkor volt, amikor interjúztam még a 2010-es kezdeti időben, megcsináltam a kis tesztjüket, graf terveket ésatöbbi, aztán kis levezető oldalelemzéssel kapcsolatban szedjem össze minden észrevételem, hibákat, hiányosságokat, valamint miket tűznék ki fejlesztéseknek. Úgy 20 pontban kifejtettem, a főbbeket levezettem, amennyire az idő engedte. Mivel nem újdonság még örültem is neki, hogy milyen hasznos leszek itt. 3 hét múlva lesem az oldalt, ha nem is mind, de 90%-uk kijavítva, ötleteket és fejlesztések megvalósítva, de válasz azóta sincs. Ilyen hozzáállás után azért baromi nagy akciót kell gurítaniuk, hogy egyáltalán vásároljak tőlük valaha, de inkább kiadok pár ezerrel többet bármelyik konkurenciának, ha arról van szó.
-
Steve1207
veterán
válasz
saelin #229926 üzenetére
Laktam pár felállásban életem során, volt szobatársam is, 5 emberrel is laktam vegyes felállásban sokáig, 3 csajszival is (még ha mindenki odalenne az ilyenért, ne legyen
). Alapesetben is az "egy ember is sok néha" típus vagyok, így 1-1 felállásban lakok 10 éve, de egy Csabi nevű srác volt a legjobb lakótársam ez idő alatt. Csabi lakótársat mindenkinek!
-
Steve1207
veterán
válasz
bandi0000 #229919 üzenetére
Kíváncsiságból rákerestem a borítóra és a BO 4 logója tényleg 4 csík
pulffy bocs, meg nem mondtam volna. Amúgy 100GB szükséges a borító alapján azt írják egy fórumon, de jobban nem mentem bele.
(#229919) bandi0000: ja, én meg direkt ugrattam be mindenkit! (mentem a menthetetlent mert én is benéztem
)
-
Steve1207
veterán
válasz
RangerFox #229759 üzenetére
+1, nagyon ritkán multizom, de BF1-ben is olyanok játszottak, hogy csak pislogtam, talán egy körön volt 7 kill-em volt mákkal és a lista alján kullogtam, de ott abba is hagytam és megkoronáztam az alkalmi multis pályafutásomat
Annyira béna azért nem vagyok, de amit sokan művelnek... BF4 egy fokkal jobban ment, de már éreztem, hogy koros a játék.
A régi CoD MW Remastered egész jó, de a legjobb multis lövölde még mindig a Titanfall 2 nekem, pörög a játék, nem tölt hosszan, mint egy BF1, szerintem mindenkinek van esélye, öröm játszani és tudtam kb dobogós rangsorban is végezni, az fekszik valamiért (ellenben egy Apex a botorkálós és messziről hedshotoló ellenekkel nem, utána meg megint kószálunk 10 percet, mire valaki leszed).
-
Steve1207
veterán
válasz
saelin #229500 üzenetére
Ezek a kommentek
Azért milyen menő volt, amikor Piccolo leszakította a karját még a simában. Bár visszagondolva nem volt feltűnő számomra az egész, mert karcolások, horzsolások azért voltak a Superben is bőven. Persze egyrészről megértem ezt a szolidabb kivitelt a kiskorúak miatt. Vagy ennyi erővel más vonalon pl az Ecchi-nek van egyáltalán korhatára, hogy miért dobnak ki mindent és a szóvicceikkel vagy az problémamentes és már egy általános iskolás is nézheti?
-
Steve1207
veterán
Területenként eltérő, de szerintem sincs gond vele, van ahol így is használják, van ahol máshogy. Pl kártyában is van ilyen (nem a lap kijátszásra gondolok, hanem egy új kör kezdésére). De az elejétől végéig tartó folyamatoknál is szokás használni, azt meg eldönti a témakör, hogy beleillik az összképbe vagy sem.
(#229367) Francis89: Lehet csak egy általános jelzés, hogy elkészült a csomag. Mail-ben a fontosabb változásokról úgyis értesítenek. Nekem akkor volt ilyen esetem, amikor raktáron nem lévő terméket rendeletem. Átváltott készre, aztán jött a mail, hogy hopp, nem tudják beszerezni azon az áron már. Szerintem ne aggódj, várj még, hogy jön-e valami értesítés ma. Ha jól emlékszem szombat délelőtt is nyitva vannak és egy telefont megérhet, ilyenkor sok webshop csúszik kicsit.
-
Steve1207
veterán
Pont tegnap kereste valaki, PS Plus 1 éves előfizu 13500 a store-ban január 13-ig a mai naptól.
-
Steve1207
veterán
válasz
Wesder #229211 üzenetére
Na ez az, hogy engem maga a stúdió nem érdekel ilyenkor, ha jó a téma (mint játékost), felőlem aztán készítheti bárki. De a kezdeti exkluzivitás és a nagy hype-os bejelentés már minőségért kiált a szememben. Lehet én vagyok maradi, csak az elmúlt évtizedben mindig az volt, hogy "exkluzív=űberkirály", most meg már fél évente gondolnak egyet, aztán jön másra is
(#229207) Moby: Hellblade 2 wow, ez nekem kimaradt a hírek közül, ígéretesnek tűnik!
-
Steve1207
veterán
válasz
Wesder #229193 üzenetére
Na igen, amíg odaát csak 2-3 húzócím van generációk óta, itt van 3-4x annyi különböző stílusú mondhatni új "műalkotás".
Amúgy az, hogy hány tflops, az úgyse jelenti mindenképp, hogy rosszabb lesz grafikailag és nem lesz meg az fps, mert nem csak az igp rész a lényeg, azt meg csak a graf egyséből számolják ki. Az X-et most is 40%-kal jobb konzolnak mondja a világon az MS egy Pro-nál...(#229186) sting2: én se bánnám, ha jönnének mindkét oldalon az egyedi kiváló címek, de legutóbb is a hűdenagy Blair exkluzív bejelentéssel leírták magukat a szememben, hogy egy 5-6 éves színvonalat meg nem ütő játékot neveztek annak. Sose bocsátom meg nekik. Ha ilyen minőség várható, az kb olyan, mint hogy én ugyanolyan jó húslevest főzök, mint anyum... csak én instantból... menjünk már.
-
Steve1207
veterán
Monster Energy Supercross - The Official platina behúzva.
Mit ne mondjak, amennyire utáltam elsőre 3 kör után, annyira megszerettem, igaz 3x kezdtem neki, mert mindig úgy voltam vele, hogy ez nem lesz az én játékom. Összességében baromi jól szórakoztam, a lényeg, hogy pl Time Trial-ban kell menni az elején úgy 20 kört legalább, hogy érezze az ember az egészet, anélkül csak esni kelni fog. Nem vagyok oda a motorokért, de teljesen jó arcade motorozást ad, mint anno a Moto Racer. -
-
Steve1207
veterán
válasz
air76 #229059 üzenetére
Nem tudom Samsungnál hogy van, de pl nálam Panánál célszerű az 1-es HDMI-be kötnöm a PS-t, mert az támogatja rendesen a HDR-t. Játék módot tudtommal érdemes kikapcsolni, mert inkább csak ront a játékélményen és manuálisan belőni a képet, mindenféle utófeldolgozás nélkül.
Szerintem első körben nézd meg másik hdmi-ben és a játék mód nélkül hdr be- és kikapcsolt állapotban, hogy produkálja-e a jelenséget. Utána egy másik hdmi kábellel, ha még mindig jelen van, bár a kábellel szerintem nincs baj. -
Steve1207
veterán
válasz
#79125504 #229039 üzenetére
Ezen ne aggódj, én tavaly voltam ugyanígy, hogy generáció végén kell ez nekem? Az elmúlt 1 év játékos éveim legszebb része volt (ha a Heroes 2-t és Dirt 2-t nem számolom pc vonalról). Már csak az exkluzívok miatt megéri, aztán majd meglátod kell-e PS5 később (a jelen generációval is kihúzhatod még ugye 1-1,5 évig legalább). Így is rengeteg jó cím van a PS4-re, sok a leárazás, úgyhogy akár még tovább is elmehet az ember, ha nem a legújabbakkal akar játszani, utána meg majd látjuk mit hoz a piac.
GoW, Spider, Days Gone, Infamous, Uncharted széria, Last of Us mindenképp pörögjön végig, bármilyen játékbeállítottságú is az ember és nem lesz kérdéses tovább! -
Steve1207
veterán
Mi van a psn weboldalon, hogy mindent ilyen pikpak hirtelen betölt? Egy jó év alatt nem láttam még ilyen fürgének a rendszert.
-
Steve1207
veterán
válasz
ripla #228732 üzenetére
Kezelési költsége még bőven van az eladó részéről 2019-ben is, ami nem éri meg sok helyen a fenntartását és könyvelésnél is macerásabb az egész. Nincs ebben semmi meglepő idehaza, főleg, hogy a termékeken sokszor elég kicsi a haszonkulcs műszaki vonalon. Ahol van PP, ott nem az kell az árral versenyezni, hanem a kiszolgálás minőségével, a kisebbek meg ár szinten mennek a nagyokkal aztán annyi.
-
Steve1207
veterán
válasz
30z.Samu #228621 üzenetére
Csak a PoP
Más: Days Gone platinázva végül, volt pár elég jól elrejtett hely a végén, de remekül szórakoztam, kétség kívül top játék. A fő story végigjátszás után viszont nálam is előjött az optimalizálatlanság és azért be-beszaggatott jó párszor. Egy hiba volt még, ami idegesített és kétszer előfordult, ha olyan helyen esel le a motorról, felállítod és be vagy rekedve nem tudsz sehogy se kijönni, motorra szállni, ha auto mentés akkor jön elő, úgyhogy célszerű néha menteni manuálisan is.
Összesen 60 órám tuti benne van az egészben. Szerettem sétálgatni, gyalog mászkálni, bázisokat bejárni és minden nyavaját összeszedni. Ha 90%-on volt a benzin elmentem egy kúthoz akkor is feltölteni és összeszedni a dolgokat, szóval nem rohanósan ment. A kihívás mód még érdekes lehet, annak majd egyszer nekikezdek. -
Steve1207
veterán
válasz
Carlos Padre #228353 üzenetére
Valamelyik oldalon volt egy cikk a napokban, hogy direkt lett felvezetőbb stílusú, mert anélkül a közönség fele azt se tudja mi van. A másodikban pedig jobban belekapaszkodnak a történetbe.
Más: végigvittem a Days Gone fő szálát, nem mondom, hogy hihetetlen alkotás, de az tény, hogy kategóriájában ebben a zombi világban nagyon is jó lett. Maga a sztori teljesen oké, változatos a játékmenet és a már ismétlődő dolgok se sablonosak, valami eltérés akad.
Felirat olyan 3-4 helyen nem volt max és a felétől észrevehetően több volt benne a bug, addig nem találkoztam semmi említésre méltóval, onnantól 1-2 helyen grafikai, kamerakezelési hiba előfordult vagy vibráló tárgyak. (Az első hordairtásom egy NERO bázisnál, ami úgy sikerült, hogy leguggoltam valami mögé és amikor rohantak rám a zombik mindegyik eltűnt). Kicsit olyan, mintha a játék felénél csesztetnék a fejlesztőket, hogy haladjatok már.
Ami nem tetszett, hogy vannak bizonyos részek, ahol animáció után tölt, kell 20 m-t sétálni és megint egy animációt. Nem hosszú a töltésidő, de az ilyeneket jobban össze lehetett volna mosni.
Összegezve simán 8/10-es játék. Simán megéri a 10 körüli összegeket is, ha valaki jót akar szórakozni. Mindemellett meg se untam még, pedig elég hosszúnak mondható a történet, tuti volt vagy 30-40 óra a fő szál.Jah és valaki említette múltkor, hogy nem talál benzint. Van rengeteg benzinkanna, kb minden nagyobb helyen, ha jól körülnézünk, lehet a benzinkúton is tankolni, szerintem a 2/3-a is elég lenne és még úgy se fogyna ki, ha figyelünk, hogy ne fogyjon ki.
-
Steve1207
veterán
válasz
Mattb #228304 üzenetére
PCars2-ből van demo, próbáld ki, hogy milyen szerintem. Amúgy Gran Turismo Sport az egyik legjobb autós PS-re, viszont nekem olyan félkész megoldás kicsit, de tényleg van benne valami, amiért szeretik sokan. Ha leülök vele autókázni lazán beszippantja az embert így is 2-3 órára miniumum
Mivel van demo majd ránézek én is, eddig nem is foglalkoztam a PCars-szal.Arcade-ebb vonalon amúgy a Drive Club-ot imádtam, de a store-ban már nincs fent és leállnak a szerverek jövőre (vagy már leálltak?). Retro-ban pedig igazi élmény a Horizon Chase Turbo, de érdemes belőle akciót várni 1-2e-ért. Rali vonalon én nem láttam nagy különbséget így lazán elég egy régi Dirt rally 1 - 2 vagy WRC 7 vagy 8, kb amelyik olcsóért van. WRC-nél az irányítást szokni kell, de ha ráérez az ember szórakoztató az is.
-
Steve1207
veterán
válasz
hitchins #228250 üzenetére
Szerintem nem problémás, mert van rakat csatorna, kb mindegyik szakosodva, de így legalább nem a sablon megy mindegyiken (sőt nekik lehet a nézettségük is nagyobb lesz emiatt). Inkább öröm, hogy ilyen gyöngyszemeket is leadnak a sok karácsonyi műsor között néhol.
Igen az Ördögűző már más téma, azt lehet én is erősnek érezném, de Alien és hasonlók jöhetnek -
Steve1207
veterán
Nincs is jobb, mint egy kis zombihentelés így az ünnepekkor. Lassan indult be az egész, de pár óra játék után a Days Gone is kiváló és le sem lehet rakni! És természetesen boldog karácSONYt!
-
Steve1207
veterán
válasz
Tatyla #228070 üzenetére
Szerintem az a legjobb, ha felhívsz valami nagy konzolboltot, ahol van lemezesen, hogy magyar feliratot tartalmaz-e. Akkor eléggé esélyes, hogy a store-os is fog. Persze haladni kell, nem tudom meddig vannak nyitva, szerintem délig még biztosan.
(Amúgy nem írják webshopokban a lemezeseknél, így szerintem nem) -
Steve1207
veterán
válasz
nitro16 #228036 üzenetére
Horizon nekem is nyögvenyelősen indult, vártam, hogy hú, aztán nem hozott lázba. Elkezdeni vagy 3 alkalomba telt, nagyon kis lépésekben haladtam és meguntam mindig. A nyílt világban mászkálás után 2 órával éreztem rá az egészre, de onnantól le nem tudtam tenni, volt, hogy napi szinten 8-10 órát beletoltam, de előszeretettel gyűjtögettem meg mentem mindenre, ami mozog
(#228048) ProEvoFan: nekem egy agyrém volt, igaz csak pár kört mentem, de majd idővel ránézek megint. A motoros dolgok nem is jönnek be, egyedül a Ride 3 tetszik, de az se annyira, hogy behúzzuk.
-
Steve1207
veterán
válasz
Kendek #227968 üzenetére
Butaság. Sportjátékok, autósokhoz, sok fps-hez még egy alap nyelvtudás is sok, platform játékoknál meg videók alapján elmondja neked a 90%-át a történetnek. képekben. Azért attól, hogy egy mélyebb történetű játékkal nem biztos, hogy képben van az ember még nem kell a ps-t kukázni...
-
Steve1207
veterán
válasz
sting2 #227957 üzenetére
Tavaly úgy emlékszem közelebb voltak a digitális és lemezes árak, volt, hogy a digitális jóval olcsóbb is volt, mint az akciós lemezes. Most év végén én is inkább lemezeseket vettem, mert pont fordított a helyzet.
Senran Kagura Estival Versus-ról van valakinek tapasztalata? Fórum alapján nem sok, vagy van jobb hentelős, ecchi beütéses játék?
(#227965) hombre[EU]: én szemezek vele, már BF-kor is ezen az áron volt, de még várok azért, hogy 4-5 közé essen, plusz nemrég toltam végig az előző kettőt, így ráérős
-
Steve1207
veterán
válasz
ProEvoFan #227942 üzenetére
Szerintem nem érdemes kihagyni, elvégre magát a történetet is látod és így tudsz következtetni is, ha nem tiszta teljesen valami. Alapból a videójátékokat úgy csinálják, hogy maradandó élményt nyújtson, még ha nem is ért az ember mindent. Így értelmetlennek tartom, hogy kihagyja bárki is, nyugodtan végig lehet rajta menni.(Az említett GoW-nál szerintem szükségesebb volt a magyar nyelv)
Tipikus példa nekem a The Town of light, amiben rengeteg angol van, szerintem a jó felét nem is értettem és ott baromira megterhelő is egy idő után (nekem), hogy több oldalnyi szöveg van. Tény, hogy lehet jobban ütött
volna, de az ilyen elmesélős séta szimulátor jellegűek között nekem kb az első számú így is.Max végigjátszod megint, ha perfekt leszel / jön a part 2 és ez zavarna
-
Steve1207
veterán
válasz
Trash #227873 üzenetére
Thermal Grizzly Kryonaut-ra esküsznek sokan vagy, ha bevállalósabb az ember akkor Conductonaut, de folyékony fémet csak kellő körültekintéssel applikálj. A hőn emlegetett NT-H1 nekem pl nem jött be (de amúgy ez se rossz és sokkal jobb volt a gyárinál azzal is). Most egy TF8-cal vagyok, ami szinte megegyezik a Kryonaut-tal.
Hővezető lapokra is figyelj, ha elmozdult vagy nem jó helyen van, akkor szinte bármilyen paszta mellett hangos lehet a gép. -
Steve1207
veterán
válasz
tothjozsi96 #227121 üzenetére
Nem rajongok a folyékony fémért, csupán emiatt. Plusz azután nem lenne már mit tesztelni
-
Steve1207
veterán
Na a hőn vágyott Pro pasztázás megtörtént. 2x is.
Első körben Noctua NT-H1 volt itthon és Thermalright Odyssey került rá. A paszta nagyon lágy szerkezetű, könnyű felhelyezni. A gyárihoz képest ég és föld amúgy, gyorsan visszaesik a hőmérséklet, viszont nem voltam teljesen megelégedve vele, mivel előfordul, hogy feltúrja a ventit eléggé nagy terhelésnél, aztán meg vissza (ez jobban zavar, mintha zúgna kb egy hangszinten folyamatosan).
Második körben cseréltem Thermalright TF8-ra (procikon tesztelve kicsit jobb, mint egy Thermal Grizzly Kryonaut vagy a GELID GC-Extreme). Masszívabb anyagot kell felkenni, de szépen kenhető. Nagy mértékű változást nem tapasztaltam, annyi, hogy itt folyamatosabb a venti, de nem szökik fel addig. Érdekes az összkép mindenesetre, talán hamarabb elkezd azért pörögni egy kicsivel, az össz hőmérséklet viszont alább marad. Ebben az esetben jobban tolja ki a meleg levegőt, de a gép teteje is jobban melegszik kicsivel.
Az elmondható, hogy maga a venti nem eszeveszett hangos, a gép azért hangos, mert szélzaj van a műanyagok között.Van egy erősebb hangja azért RDR2 közben is (fegyverválasztó sokáig tartva), de míg NTH1-el ugrált a TF8 összhangja alá és fölé, itt egy szinten tartja és legalább nem idegesítő, hogy fel-le pörög.
GoW térkép alatt jobb a TF8, pedig most nem is a szabadba, hanem a fal felé fújja a levegőt, ahol kicsit megreked, játék közben pedig nem sokkal hangosabb, mint a menüben.A TF8-cal, ami szembetűnő, hogy míg NTH1-nél nem számított semmit, ha levettem a tetejét, itt van értelme akár használat közben. Gondolom ezért raknak páran rá 12cm-es ventit pluszba, bár nem sok értelmét látom.
Mivel szeretek pasztákkal is vacakolni, így nem bánom, hogy szórakoztam vele, de aki erre adja a fejét az rakjon rá igazából bármit a gyári helyett és jobb lesz.
-
Steve1207
veterán
válasz
undercover #226859 üzenetére
Egy hónapja jelent meg, szerintem karácsonyra rittyentenek egy 14-15e-es akciót. Utána meg február körülre tippelem 10-re egy nagyobb akcióban, mivel akkor már 3 hónapja lazán a piacon lesz.
Persze mindez csak találgatás, de most is a szeptemberi megjelent nagyobb címek 10-13 körül futnak.(#226860) tboy93: tényleg, +1, majd jön a Heat-tel a nyárra
-
Steve1207
veterán
válasz
mrThomi #226846 üzenetére
Én alapból rákötném kábelre, hogy mi a helyzet, ha azon keresztül csatlakozik és jelentkeznek-e ugyanezek vagy megy szépen.
Utána pedig beállítások, első körben csatornát váltanék, hogy az megoldja-e, ha pl nem a routerek által preferált 13-asra áll be, hanem valamelyik másikra. Anno végigteszteltem az összeset, hogy kijöjjön melyiken a legjobb a ps.
Ha ez se megy akkor fix ip és társasival variálnék, amennyiben nem segít kerítenék másik routert tesztre, mert lehet az is simán a ludas benne valami beállítása miatt. (Plusz google "router típus playstation 4" aztán hátha másnak is volt ilyen problémája) -
Steve1207
veterán
válasz
marilllyo #226666 üzenetére
Na igen, szóval kb egy másik konzol ára per év, abból nagyon jól elszórakozik az ember, ha csak az akciókra megy. PSN havi játékokkal is nagyon sokat játszottam, sok jó volt köztük. (Plusz jövőre tervez(t)em első igazi külföldi nyaralásom, hááát annyira megleptek az árak, hogy lehet inkább nem megyek sehova
)
(#226667) EczkE: azt szépen vissza lehet követni úgy, talán legutóbb el is kezdtem excelben vezetni a psn-es vásárlásaimat.
Kendek:
-
Steve1207
veterán
válasz
marilllyo #226661 üzenetére
Az nagyon is korrekt összeg egy évre. Én próbálok digitálisra átállni azért a lehető legtöbbször, de ott csak a 3e körüli címeket veszem meg, egyedül a Witcher volt most 4,5-ért és a Fighterz Seasonnal 7-ért. Amúgy digitálisra én elvertem úgy 50-60-at idén, plusz van ugye az éves PSN és lemezes is beleszaladt 20-25-be, de azok kb visszahozzák az árukat vagy megy havernak tovább.
Viszont nekem is sok volt a szabadidőm, jövőre nem lesz ekkora költekezés, bár első PS-es évem volt
Szerintem amúgy aki tényleg használja és játszogat, az amúgy is elkölt az adott platformra 50 körül saccra. Én pl nem járok moziba, városba se, max a céges kari partikra nézek be, így nem bánom, hogy a kockulásba ennyit beleöltem idén, egyrészt mert úgy 8 év alatt max PES-eztem haverral PC-n 5x, plusz idén az alap dolgokon kívül nem költöttem semmire.
-
Steve1207
veterán
Komolyan mondom, olyan akciókat virítanak mindig, idehaza lazán 2-3-4e-rel drágábbak mindig még átszámolva is ugyanazok a pack-ok. Kb csak digitálisom lenne, ha ilyenek lennének nálunk is
Ghost of Tsushima: ha jól emlékszem ezt jobban vártam, mint a Sekiro-t, csak el lett napolva, onnantól meg a Sekiro se érdekelt. Szerintem nem olyan nagy szám a graf, szép, ilyesmi a max a PS-ből, ha pörög minden. Hangulatos kis trailer amúgy.
-
Steve1207
veterán
válasz
sxxorp #226536 üzenetére
Ahhoz képest jól megbarátkoztam a GTS-tal, de igen. PC-n egyszerűen kontrollerrel se adja, meg azon folyamatosan megy más Forzánál. Amúgy komolyan a legjobb autós játék számomra még mindig a Drive Club arcade-os vonalon és a Horizon Chase Turbo, hihetetlenül eltalálták mindkettőt.
-
Steve1207
veterán
Kipróbáltam a Gran Turismo Sport-ot, ha már múltkor behúztuk. Első tapasztalatok nekem felemásak, igaz nem vagyok oda alapból az ilyen jellegű autósokért, nekem ez a stílusú menürendszer túl sok mindent nyújt. Érezni, hogy erre mentek manapság az autósok amúgy is és az online rész is biztos könnyebb így, de azért a fene se akar ennyi mindent állítgatni (Plusz ez az egeres jellegű választgatástól kiráz a hideg alapból ps-en meg autósban is).
Kapásból expert-re állítottam, így egy jó kis autókázós élményt nyújt. Talán a régi Shift hangulatát idézi nálam. A grafika szép, szerintem a felhozatal is rendben van azért, igaz nem egy Forza. Igaz az valahogy színesebb és szórakoztatóbb számomra jóval, de ebben is megfogja valami az embert, hogy "na még egy versenyt". Mondhatni épphogy kellően pörgős és dinamikus a rendszer, ha hajszállal többet töltene már átcsapna azért idegesítőbe.
Zenék se rosszak, de azt se mondanám 5 csillagnak, viszont illik a versenyzéshez és kellően változatos.
Nekem, mint alkalmi autósnak azt kell mondjam bejön, bár kicsit "színesebb" dolgot vártam és ettől is féltem mindig, de pozitív benyomás az egész. 4/5-nél azért nem értékelném jobbra, de amit nyújt azt élvezhetően. Az online módra ezek után viszont kíváncsi vagyok. -
Steve1207
veterán
Na végre volt idő átvenni a Black Ops III Zombies Chronicles verziót, lazán megérte azt az 1300 Ft-ot, részemről az év akciója volt.
-
Steve1207
veterán
Aki lemaradt volna az akciókról, a konzolok szervizénél 95-ért megy most a fehér Pro. Vannak korrekt slim csomagok is.
-
Steve1207
veterán
Így már tudhatjuk, honnan ez a nagy bölcsesség sokaknál!
Amúgy meglepett, hogy ennyien már 4x körül vagytok, nem gondoltam volna, a magam 34 évével elbújhatok.
(#225647) 30z.Samu: előrendelni ugyan nem szoktam semmit, de egyre jobban tetszik! Főleg így, hogy nyáron néztem újra a sima, Z, GT-t újra, bár nálam a kis gokus részek verhetetlenek.
-
Steve1207
veterán
válasz
syler123 #225484 üzenetére
Nekem egy QC2-es töltőre van rádugva a falba (vagy a QC3-ra, változó). Ugyanannyit bír, mint újkorában, 8-10 óra folyamatos használatot mindkét kontrollerem. Plusz mivel mellettem van, ha elfelejtettem volna feltölteni akkor játék közben is onnan töltöm fel egy hosszabb kábellel.
-
Steve1207
veterán
válasz
Bogyi007 #225374 üzenetére
Ha rányomsz az apply-ra akkor már aktiválja és érvényét veszti a kód vagy csak kifizetés után?
Csak, mert ha be van dobálva a kosárba és "aktiválod" a kódot, de még nem fizeted ki, akkor más fel tudja használni? Szerintem nem vonja addig le másnál, mert te nyomtál rá az apply-ra. Valamit beledobsz a kóddal és nem veszed meg csak vársz, amíg a másikat nem térítik vissza. Ha meg visszajön, mellédobod és ismét aktiválod.
Elméletileg, de majd valaki megerősít vagy cáfoljai. -
Steve1207
veterán
válasz
Schweini #225016 üzenetére
Szerintem amióta megjelent most volt a legjobb ajánlat rá az első karakter pack-kal 7-ért, mert amúgy is 6 körül mozgott eddig az alap.
Más: se szó se beszéd a South Park-om visszautalták, semmi értesítő előtte, meg is van a hónap csalódása
Tuti valaki előttem lecsapott rá, ezek a nyavajas kereskedok ezeket lesik...
-
Steve1207
veterán
válasz
Wesder #224853 üzenetére
Mennyire vártam pedig... de gyanítom ugyanaz itt is a helyzet, mint a többi vonalon, csak már a javításokkal (az első két rinyálós héten jöttek frissítések, aztán hagyták is az egészet úgy, ahogy van). Tavasszal azért megérhet 2-3e-et heti akcióban annak, akit érdekel, de többet tuti nem.
-
Steve1207
veterán
Jó gyorsan megjelent a Blair Witch, azt hittem szöszölnek még vele egy ideig.
-
Steve1207
veterán
Na srácok, Spiderman DLC-k, kitolva (Silver lining apróságok hátra csak).
The Heist: sztoriban igazi pókiba illő szál, szép is, jó is, laza is, harcos is összességében nagyon élvezetes és változatos. Hasonló a sima póktörténethez.
Turf Wars: Mondhatni ez már egy elég nehéz kategória, sokat kell szöszölni a kiegészítő küldetésekkel. Igazi harcjáték, itt tényleg ki kell hoznia mindent magából az embernek. A három DLC közül a legnehezebb, ami a harcokat illeti. Amitől a fejem a falba vágom az a Screwball kihívások fele kb, gyötrelmes az egész. Így, hogy a verekedések is a nehezebbek közé sorolhatóak az összkép nagyon határeset, de a kezdeti lendülettel továbbjátszható kategória.
Silver Lining: történetszál a kettő közötti, visszatér a pók színvonalhoz, hasonlóan a Heist-hez. Élvezetes az egész, könnyed napi levezetés, kihívást jelentő fő harcokkal. Screwball kihívások szerencsére itt azért javarészt értelmesek
).(de a végső kergetőzésénél azért belevágnám a kontrollert az ablakba, pedig nem szoktam felhúzni magam Összességében, ha nem lenne Screwball és picit könnyebb harc lenne a második részben akkor jönne számomra egy 8/10-es az egész pack-ra, mert amúgy tetszett. Ha mindegyikbe még egy fő sztori "chaptert" beillesztettek volna 10/10 lenne. De így, hogy Screwballal kell bzskdn, nálam kapásból 6/10-re húzza vissza az egészet, mert ez nem móka és szórakozás. Az akciós árakat amúgy megérik külön külön is, pack-ban meg pláne.
-
Steve1207
veterán
Degrees of Separation annyira jópofának tűnik, de most valahogy nem érzem, hogy szükségem lenne rá, pedig 900 ft-ért nincs annyira szívem ott hagyni. Igazi különlegességnek tűnt mindig is.
-
Steve1207
veterán
válasz
Lavidaloka #224556 üzenetére
Jó áron van, értékéből nem nagyon veszít már. Nekem is mondhatnának sok mindent, ami ingyen volt és közelben nem gondolkodtam akkor még ps4-en...
-
Steve1207
veterán
válasz
Zoleee83 #224461 üzenetére
Még így is 10 alatt be lehet húzni kuponozva. Mire véget ér a kupon meg beesik átlag 7-8e-re. De igazi üzletember, hisz központilag nem is forgalmas helyen lakik, senki nem megy el érte addig sztem
Szerk: bár ahogy nézem Bp lesz az, csak átírta az elérhetőséget a korábbiakhoz képest. -
Steve1207
veterán
válasz
Alcsi69 #224434 üzenetére
Másodjára vettem meg, igaz először csak az alap sztorit pörgettem
Úgyhogy elég jó.
Más: megvan, hogy anno miért hagytam abba a GoW-ot, beragadtam ide és nem tudtam se kimenni, se tovább menni
Másik más: South Park The fractured but whole Deluxe 3,6e most (tartalmazza az első részt is), így rajongóknak kötelező pack, nem tudtam ott hagyni ennyiért, plusz mellécsaptam egy Black Ops 3 Zombis verzióját 1,3e-ért nosztalgiázni.
-
Steve1207
veterán
válasz
Digidroid #224370 üzenetére
Nekem is ugyanezt írja jelenleg. Megszűnni nem fog. Én anno a PSN-es sárga gombra mentem a menüben és onnan csaltam elő (jobbra balra le föl, valamerre görgettem, de lehet a store-ból a gépen valamelyik fülön), amikor aktiváltam a trialt, baromi nehezen találtam meg, igaz én a webes részen nem néztem, annyira nem értettem hozzá. Van még jó 3 napod így is, vagy ha hiba miatt nincs senkinek akkor fölösleges agybajt kapni, aztán majd holnapra javítják úgyis.
-
Steve1207
veterán
válasz
syler123 #224160 üzenetére
Pörgeti az így is úgy is, a lényeg, hogy úgy forgasd, hogy a levegő ki tudjon jönni és ne rekedjen be. Nekem 90 fokkal el van forgatva pl normál fekvő állapotban, szóval a jobb oldala van szemben. Hozzávetőlegesen később kezdi el pörgetni és gyorsabban visszaáll halkabb szintre, kb ennyit jelent, de amikor feltekeri, akkor ugyanúgy fog zúgni, ez ilyen. (Ha nagyon zavar akkor 4k-ról állítsd vissza 1080p-re, ég és föld lesz (de én inkább tűröm))
A játékok amúgy kárpótolnak, tekerd fentebb a hangerőt vagy fülhallgató -
Steve1207
veterán
Na sikerult átvenni a days gone-t és a többieket. Alapból kuponosan adtam le, viszont a számlán már a teljes végösszeg szerepelt. Írtam tegnap nekik, hogy valami nem stimmel, válasz, "a kuponosszeget kérjem átvételkor és levonják".
Bemegyek, srác, "ha akciós termék akkor nem" mondom ezt így kijelentették levélben, szóval csak van alapja. Pultnál szerencsére egy szimpi kiscsaj volt, mutattam a visszajelzést, gond nélkül aktiválta a rendeleseknel a kuponosszeget.
A lényeg a végeredmény, de ha ilyesmivel bonyolódtok érdemes írni előtte, hogy "r ndelesnel az adott összeg szerepelt, de a számlán már nem él a kuponos ar", mert kapásból majdnem oda iranyitottak h fizessem ki az egészet. -
Steve1207
veterán
Ez a kupon csak online fizetésnel érvényes? Az elején küldtek az összesítést kedvezménnyel, most meg már teljes ár.
-
-
Steve1207
veterán
Na Days Gone, Spider, Gow, Turismo, HZD Complete, Killzone ment két rendelésbe sikeresen.
2 db Days Gone-t akartam, hogy elaprózom és az kijön ingyébe', de jó ez így -
Steve1207
veterán
válasz
zsolt19900 #222906 üzenetére
Teljesen más világ a konzol. Nekem volt X360, rengeteget játszottam, utána vissza PC-re és 5-6 évig kb az foglalt le max, ha telepítettem valamit, hogy optimálisan belőjem, utána meg játszottam fél órát és meguntam.
Már már azt hittem, hogy kinőttem a játékokból, pedig folyamatosan néztem a megjelenéseket, gameplayeket, mi van a piacon.Tavaly visszatértem, de most PS vonalra egy Pro-val és szerintem legrosszabb esetben is három naponta játszok valamivel pár órát
De összességében egy év alatt olyan 1000 óra tuti megvolt, ami engem is meglepett, visszatért a kocka énem. A konzolok erre lettek kitalálva, más világ szerintem, ez tényleg szórakoztatásra van kitalálva, mindenféle nyűg nélkül.
Alapból az ingyenes játékokkal tudsz multizni (Apex, Fortnite meg ilyesmik), ami fizetős vagy lemezes ahhoz kell a PS Plus előfizu multihoz. Ehhez úgymond az aktív előfizetés időszaka alatt kapsz jogot havi játékokhoz, amiket bármikor játszhatsz utána, ha van előfizetésed. Annyi, hogy az ingyenes időszakban a fiókodhoz kell adni az adott havi pár játékot, hogy utána meglegyen. Ha letelt az előfizu és 3 hónappal utána veszel, akkor ismét tudsz velük játszani. Valamint tudod szinkronizálni a mentéseidet az online tárhellyel (amúgy meg csak pendrivera mentheted ki).
Szerintem már maga az exkluzív játékok miatt megéri egy konzolt beruházni.
-
Steve1207
veterán
válasz
Bogyi007 #222829 üzenetére
Már, ha lesz, nem hal le a rendszer stb. Azért az a 100-200 db játék elég rizikós, főleg, hogy 10 országban ugyanabban az időben ugrasztják rá a népet, ugyanarra a készletre. Nem mindig érdemes 3-4e ft-on variálni, persze ha van lehetőség akkor miért ne, de én pl nem sok esélyt látok, hogy időben elkapom (országonként 10-20 db ha leosztjuk
)
Más: ez a Dragon Ball FighterZ elég klassz, jó a Story mód, igaz lehetne kicsit dinamikusabb, de baromira élvezetes. A csaták nekem túl színesek voltak régebben, még PC-n lestem rá és ott le se kötött, de most egyhuzamban csapattam vele úgy 5-6 órát. Rajongóknak tényleg érdemes.
-
Steve1207
veterán
válasz
-FLY-> #222801 üzenetére
Szerintem a legtöbb rali játékot manapság kormánnyal érdemes. WRC, Dirt, azért meg kell bennük szenvedni a jó eredményért. Dirt Rally-t PC-n kormánnyal élmény volt játszani, úgy is kihívás, de kontrollerrel azért kifognak az emberen. WRC egy fokkal jobb, de ott meg alapból "csúszkálósabb" az irányítás (WRC 7-ben). Én arra jutottam, hogy elég egy-egy rali játék konzolra, mert itt jobban a szórakozás a szempont, mint a vértizzadás, egy idő után zavaró is. Emiatt nem is érdekelt a DR2 már, szerintem azzal is hasonló a szitu.
-
Steve1207
veterán
válasz
nylontacsko #222798 üzenetére
A menüsorban nem látszódik, amíg nem telepíted. A Könyvtár menüben a Megvásárolva alá kerül (Ha Plus előfizus a játék, akkor a Playstation Plus menübe), ahonnan ki lehet tallózni és telepíteni. Ott is látszódik alapból, de el lehet rejteni, ha megnyomod az Options gombot és "Ne mutassa a tartalomelemet a Megvásárolva alatt". Ilyenkor bekerül a Rejtett tartalomelemek megtekintésébe, amelyiket ugyanitt tudod kiválasztani. Ha belemész ebbe a listába, ott ismét vissza tudod rakni.
Ha nem mászkál erre, akkor nem lehet észrevenni (kivéve, ha a Store-ban rámegy és látja, hogy telepítés)
-
Steve1207
veterán
Ha már szóba került a póki, a dlc-k mennyi játékidőt adnak pluszba? Ugyanilyen kérdésem lenne a HZD Complete kiegészítőire is.
-
Steve1207
veterán
válasz
xavix13 #222704 üzenetére
Én a feltöltőkártyát szombaton vagy vasárnap rendeltem és egyből meg is volt (OTP-s bankkártyás fizetéssel, lestem is, hogy milyen gyorsan ment). Könyvtár - Licenszek, rákatt, ott alatta kibontotta a kódot és aktiváltam, ennyi volt nálam.
Tipp: ne mobilról nézd és a kapott mail-ből nyisd meg asztali gépen böngészőben, (nekem jött egy olyan külön is a vásárlás után, hogy "Feltöltőkártya PlayStation Store 12000 Ft-os feltöltőkártya" tárggyal) onnan a licenszek száma melletti zöld ikon. Az egyből továbbvisz a licenszhez. Vagy nézd meg másik böngészőből, mert lehet behülyült a Chrome.
Talán az elejében nekem is így dobta, de szerintem 1-2 perc átfutással már tudtam is aktiválni. -
Steve1207
veterán
Dragon Ball FighterZ - FighterZ Edition
Kis segítség, azoknak, akik szerencsétlenkednek, mint én, mivel tartalmazza a Pass 1-et ez a verzió, de alapból telepítés után nem mutatja a játék a karaktereket.
Megoldás: bemegyünk szépen weben a psn-re és egyesével kosárba dobjuk a karaktereket, mivel átváltott Free-re közben, ha a Fighter Z editiont vettük meg. Vagy a konzolon a store-ban megkeresgetjük egyesével a karaktereket és letöltjük. -
Steve1207
veterán
Nem valami jók az ajánlatok, de a Dragon Ball Fighterz - Fighterz Edition, ami tartalmazza az első Pass-t (8 karakter) ez nem volt még ilyen jó áron.
-
Steve1207
veterán
Lesznek itt nagy BF "leárazások" a boltokban is. Days Gone-t figyelem múlt hét óta, a 12 körüli árról szépen meg vissza 18 körüli átlagárra a lemezes mindenhol
-
Steve1207
veterán
válasz
NyMRooD #221928 üzenetére
Szerintem nem is azon van a hangsúly, hogy kihasználja egy játék, inkább navigációs lehetőségnek és íráshoz gyorsabban működik, mint a karokkal bohóckodni. Multinál, csoportok szerkesztésénél, létrehozásánál, pár sort ráírni invitáláskor negyed annyi idő kb és pontosabban is lehet vele.
Tény, hogy van kb 20 játék, ami kihasználja a tapipadot single playerben, de ott elég jópofa megoldás..
Részemről nyugodtan lehet rajta, az a 100 ft többletköltség nem oszt nem szoroz és az előzőek miatt hasznos is.Ami kijelzős spekulációk voltak az már fölösleges, soha nem nézi az ember a kontrollert, pillanatra sem (max, ha nem tudja az ember a gombokat
), értesítésnél meg kilép addig a menübe, hogy mi van.
-
Steve1207
veterán
válasz
saelin #221752 üzenetére
Pontosan, akkor inkább butítsák le, ha nem megy aztán lássuk ténylegesen, hogy vége ennek a generációnak, de amúgy tényleg azzal van a gond, hogy sok fejlesztő tényleg srk bele. Kíváncsi leszek ilyen szempontból a TLoU2-re, haladék is lett, mindig komoly munkát tett le a ND, röhögni fogok, ha pöpecül megy lealázva minden játékot graf-ban is
(#221750) gyuromoj: pont így számoltam vele, mivel akciókban szokott 4 körül lenni. Remélem tényleg 3e körül bezsebelhetünk párat (bár én a húzó címek nagyrészét szerintem viszem is akkor), plusz egy DaysGone-ra fáj a fogam, de jöhet a Spider is, hogy újra játsszam, ha 6-nál nem lesz több. Jól jött ez az alza feltöltőkártya már most úgy érzem
-
Steve1207
veterán
válasz
Málnabeach #221575 üzenetére
Euronics jelenleg igen és volt az Alzánál Pro plusz NHL 20 kombó 98-ért úgy emlékszem, de nem tudom meddig él.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest