- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
undercover #209219 üzenetére
A kérdés: akarsz-e venni ps5-öt megjelenéskor? Ha igen várj,ha nem vegyél Prot azzal még 2-3évig el leszel
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
ProEvoFan #209137 üzenetére
tanulj meg célozni kontrollerrel Nem véletlenül nem rakják(rakták) esdig bele a nagy mainstream kompetitív fps-ekbe a fejlesztōk. Lehet,hogy tévedtek majd az új cod eldönti, ha bejön akkor a nextgenben alap lesz.
Szerintem nagyobb probléma a dedikált szerverek hiánya. Az,hogy nem lehet bérelni egy servert amit személyre szabhatsz és ahol a pajtikkal játszhatsz az abszurd 2019-ben. Oldják meg -
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Nem lesz publikus az EldenRing@gamescom nagyonjó
se BabylonsFall...nagyon izgi lesz -
hombre[EU]
veterán
válasz
Dr. Venkman #209005 üzenetére
Én is elvagyok hdr fullhd tv-vel, a pro helyett vettem egy rendes fejhallgatót. Majd,ha tudom a ps5 tulajdonságait és lesz választék freesynces tévékbōl akkor váltok 4k-ra
-
hombre[EU]
veterán
Nézd meg a tábortüzet vagy úgy az összes tüzet az AC-ban
gyönyörū
8bit Dr. Venkman a slim 1080p-ben rendereli fullhd-s tv (én is így játszom) nincs vele gond, de elhiszem,hogy pron(+4k kijelzō) "mosott" a kép. Azzal egyetértek,hogy nem a pixelszám dönti el melyik a szép (amíg nem AC tūz minōségū
)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #208977 üzenetére
Gran Turismo Sport
-
hombre[EU]
veterán
válasz
tboy93 #208872 üzenetére
Térkép egyik felérōl a másikra kell menned. Benyomtam a mozi auto galoppot,kimentem leönteni egy koffit,visszamentem már haldokli a lou...ugyanez még hatszor, plussz leugrottam párszor...magasabb helyekrōl. A legtöbb a devek hibája volt
Btw nem tudtam,hogy van fast travel a játékban...nagyon sokat lovagoltam -
hombre[EU]
veterán
Semmilyen érzelmet nem akartam táplálni a lovam felé,mert meggyōzōdésem volt,hogy kinyírják a story alatt (script),mert nagyon nyomták a marketinget: törōdj a lovaddal, figyelj a szükségleteire stb...hát nem
Egyébként nagyon ritkán évente 1-2x,de szoktunk lovagolni egy barátnál ranchon mielōtt bárki azt hinné beteg szadista vagyok -
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Demizson92 #208775 üzenetére
Tōled kell playstationt venni
Carlos most mindenki EA fan lett
nyomják a pegglet
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #208770 üzenetére
Nemtudom mennyi használtan,de újonnan ugyanott van
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Dr. Venkman #208701 üzenetére
Nem tudom ennek mi az oka.
Repülés?
kár,hogy nem egy masszív openworld rpg-nek (értsd: MassEffect) az egyik eleme.
-
hombre[EU]
veterán
Elea mi a szösz?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #208615 üzenetére
A lényeg,hogy legyen zōd
Én az opencritic-en keresztül szoktam képet alkotni, megnézem a szerzōt (rákeresek konkrét emberekre akikkel megegyezik az ízlésem) és elolvasom mit írtak. Pl.: Livingston link
Láttam olyat,hogy neves oldalon a kritikus 1 vagy 2 cikkel a háta mögött húzott le nagyon jó AAA-ket,nem mindegy ki írja -
hombre[EU]
veterán
Kedvem lett Sekirozni, valaki végigjátszotta? Milyen lett a játék (azon kívül,hogy nehéééz) és meddig tartott,mert 15tōl 80óráig mindent írnak a neten?
Mūködik náluk a cinematic storytelling?btw hétvégén felraktam a BB-t, Blood-thirsty b*tch elsōre 20 alatti lvl, blood koktélt dobálva neki
elsō végigjátszásnál 2 napig farmoltam. Többet ésszel...
-
hombre[EU]
veterán
Szeptember jön a Bloodborne vinyl [link]
-
hombre[EU]
veterán
Good Deal Banner Saga trilógia, még nem játszottam vele,de csupa jót hallottam róla. Szép art style,jó narratíva,turn based
-
hombre[EU]
veterán
Bear With Me PS4-re is
-
hombre[EU]
veterán
Létezik olyan weboldal ahol fent van (és aktualiális) a PS Now játéklistája?
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Ez lesz az EA access? Nem valami nagy durranás
ezért vannak odamegvissza?
Bétaville a FrozenWilds story dlc van rajta -
hombre[EU]
veterán
válasz
Woodslave #208051 üzenetére
Meh, az eredeti Cordyceps Fungus ijesztōbb
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #208014 üzenetére
Azért na. Nem egy souls harcrendszer(ahogy egyéb ikonikus ow rpg-k sem,mint pl. a MassEffect, Skyrim,Zelda), de ha van eszed akkor formálhatod magadnak a gameplayt olyanra,hogy legyen benne kihívás. Ha kimaxolod a jeleket perszehogy OP leszel. 3x játszottam végig story miatt,utoljára Death Marchon egy gatyába alchemy buildel és nem volt sétagalopp
-
hombre[EU]
veterán
A ForHonor-nak létezik olyan verzió/dlc valamilye amivel lehet local multizni (egymás ellen,coop botok ellen stb)?
-
hombre[EU]
veterán
ONINAKI FreeDemo a Store-on!
-
hombre[EU]
veterán
Nyereséges? Attól függ mennyit költöttek rá
ránézésre nem sokat szóval simán. Az biztos,hogy 4hónap alatt nem megy el 9-10millió.
Engem az érdekel,hogy mivel fogják kitölteni a cutscenek és button smashing akció között az idōt? Felfedezés,gyūjtögetés,side quest/fetch quest stb...MortalKombat botok ellen, szerintem ennyi lesz. Ami nem baj csak kevés -
hombre[EU]
veterán
válasz
wrathchild #207865 üzenetére
A használt ügyben nem tudok segíteni. A zajjal kapcsolatban pedig a g29 annyira hangos,mint a többi ffb-es, ha halkat akarsz akkor az nélkülit. Ha a rázóköveket használod zajos lesz,egyébként a váltófülek/pedálokon ugrálás még zajosabb
Thrustm.ból a t300rs (nekem gt edition volt kuplunggal,de a sima 2 pedálos ha jól tudom) hasonló ár/érték kategória, állítólag reszponzívabb viszont a pedáloknak semmi "súlya" (egy ujjal lenyomom)
Amelyikbōl jobb állapotú/korút találsz azt vigyed, g29-bōl nagyobb a választék (legjobb,ha személyesen ki tudod próbálni) -
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Ránéztem a Man of Medan gameplayekre...jesszusom mi ez az amatōr facial animation, nem volt pénz rendes animátorokra?
a Decima elhagyása is látszódik, de azok a pofák katasztrofálisak
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Xaels #207728 üzenetére
Apropó macskák, check this out
-
hombre[EU]
veterán
Blacksad preview, jól hangzik
-
hombre[EU]
veterán
Az Insomniac open world VR játékon dolgozik: [link]
Nem jön ps4-re (oculus exclusive), de jó tudni,hogy köv generációban számíthatunk hasonló dolgokra
Új trailer -
hombre[EU]
veterán
Rengeteg cselekmény azonos csak átalakítva, de a magva szinte ugyanaz. Mikor teleportálgat Ciri (sivatagi megpróbáltatásai) , ha jól emlékszem a Tó úrnōjében akkor esik be a mi síkunk jövōjébe. Ha jól emlékszem Vilgefortz legyōzése után meséli el Geraltnak
Szerk.: simán lehet,hogy a mi jelenünk van a könyvben és a játékban a jövō csak összemosódott -
hombre[EU]
veterán
válasz
bagyulajuve #207325 üzenetére
Egyébként 3012-ben jelentették be a Cyberpunkot szóval 2 legyet egy csapásra
ahogy utánam írták easter egg is egyben
-
hombre[EU]
veterán
válasz
bagyulajuve #207321 üzenetére
Ez a párbeszéd már a könyvekben is benne volt, valójában az egész játék a könyvek átírva egy picit
-
hombre[EU]
veterán
A GoW történetét én sem raknám a W3 mellé mivel ez csak egy felvezetés volt, az új világ/mitológia építése. Persze minden adott egy nagyon jó történethez és a trilógia (?) után elképzelhetō,hogy azt mondjuk fasorban sincs a Witcher hozzá, de az még nagyon messze van.
all: A HZD-vel kapcsolatban szerintem a történet jó (bátor,kreatív,új) csak technikailag nem sikerült tökéletesen kivitelezni,mert a Guerilla eléggé tapasztalatlan (volt) ezen a téren. A lore, cselekmények,art design mind rendben van, de hiányzik a "magic" amire a nagyok képesek. Azért néha nekik is sikerült
-
hombre[EU]
veterán
válasz
F_Peter #207286 üzenetére
Persze, más műfaj én tudom, le ne írja valaki.
Pedig muszáj leírnomösszehasonlítottad a GranTurismot a FarmingSimulatorral. Open world akció rpg és egy hack n slash(igen,még mindig az csak megreformálta a zsánert)
motion capture,voice acting,animációk,harcrendszer,bug(mentesség), grafika stb ezekben pl a Witcher a bokájáig sem ér a GoW-nak -
hombre[EU]
veterán
válasz
SityiSXT #207278 üzenetére
A Lawbreakers volt ilyen pörgōsebb ugri-bugri quake like, de tavaly leálltak vele. Rétegtermék lett,fōleg konzolon. Itt csak a nagy mainstream fps-ek maradnak életben mivel "bármit" játszhatsz (minden amit kiadnak elfut a gépeden) és mindig jön valami új,kevesebben ragadnak le. Amit a Siege csinált az kisebb csoda
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #207074 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
Már egyszer volt,de beírom újra
Cserélhetō a dualshock akksija, akár 2000mah-ra is. Ha ez nem elég forduljon orvoshoz1 fokkal bonyolultabb,mint elemet cserélni,de menni fog... -
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #206941 üzenetére
Na, látod mit csináltál
tudom, véletlen
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #206934 üzenetére
Arra gondolsz,hogy xboxra? Who cares,bro ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest