- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DaFunk1511 #209271 üzenetére
Szia, olvass vissza egy 30-50 hozzaszolast, pont most volt tema, hogy ki szerint melyiket erdemes venni.
-
válasz
Zoleee83 #209239 üzenetére
Szerintem nemhogy a gyerekbetegségek nem lesznek kijavítva megjelenés után 2 hónappal, de még gépet sem fogsz kapni, az összes készlet le lesz rabolva
Mire kiderülnek a gondok, észbekap a gyártó, lefejlesztik a javítást, gyártásba kerül, utána a polcokra, az szerintem simán 1 év lesz.
-
válasz
undercover #209219 üzenetére
-
válasz
undercover #209219 üzenetére
Szia, a legújabb pro-nak (7216b) nem lett jobb a hűtése, csupán jobban hagyja a szoft melegedni és nem kapcsol rá annyira a venti. Szerintem simán megéri Pro-ra váltani, akár fhd tv-n nézve is. Pl Days Gone-nál már eléggé érezhető tud lenni a slim és a pro közötti különbség.
Most mondjuk 120-130 egy új pro, használtan már van 70(!)e Ft-ért is. Általában pakk-ban, tehát pár kontrollerrel, játékkal, de ha azokat eladod akkor tisztán a pro + 1 kontroller 70-ből megvan. Persze kell egy kis türelem, pár nap facebook csoport nézegetés, illetve hajlandóság időben kocsiba pattanni és elmenni a jó vételért.
A ps5 megjelenése után a pro, egy kontrollerrel szerintem 50-60 körül fog menni. Fat ugye már most is van 40-ért simán, slim-et meg 50-ért nem nagy probléma szerezni.
-
Ergo ha magyar accom van, akkor PS3-as címek trophy-jai semmiképp nem tudnak rákerülni, ha PS4-en játszanék Now-on keresztül, jól értem?
Elég körülményes ez a rendszer.
-
Ertem, szoval le kell tolteni. Mindet le lehet? Van valami megkotes amit a stream tud, de a letoltott jatek nem?
-
Ha regisztrálnék egy US accountot, majd előfizetnék rajta Ps now-ra, akkor a PS4-en megosztódik a Now, azaz tudnék a mostani magyar accountommal játszani?
-
válasz
ProEvoFan #208955 üzenetére
Nekem nagyon nem jött át a BF2. A kampány se és a játék minősége se. A grafika szerintem nem kifejezetten szép és a single rész alatt kifejezetten zavart a nagyon kicsi render distance (vagy hogyhíjják), konkrétan 5 méterrel a karakter előtt jelennek meg folyamatosan a bokrok, kövek stb. Elég lelombozó pl az Endoron.
-
válasz
hombre[EU] #208855 üzenetére
Nem tudom Te mit csináltál, nekem egyetlen egyszer halt meg a lovam, a következőre úgy vigyáztam mintha az életem múlna rajta
(#208852) Synthwave
Szuper játék, szerintem mindenképpen érdemes foglalkozni vele. Baromi tartalmas és gyönyörű szép.Használtan 7 körül már lehet kapni.
-
Igazán sok választás nincs a PS4-en, ha jól tudom ez az egyetlen megjelent Killzone rész. Ha nem tetszik, megy tovább, ez a jó a lemezes játékokban
-
Szereztem ma egy Killzone Shadow Fall-t 2 rongyé', nem tudtam otthagyni. Még franchise szűz vagyok, kíváncsi vagyok milyen ez a sony ex lövölde.
-
No, 52 óra 20 perc után pattant a platina a Horizon Zero Dawn-ban, iszonyúan élveztem a játékot. Igazából majdnem mindent megcsináltam az alapjátékban a main story befejezése előtt, néhány hunting ground maradt csak hátra a sztori után. Tényleg nagyon elkapott a játék, egy pillanatra nem untam. És ami zseni, hogy a platinahoz igazabol semennyi grind nem kellett, a grazer dummy csapkodason kivul mindet elveztem.
Most jöhet a Frozen Wilds, azzal meg elleszek szerintem egy 10-15 órát tuti
-
válasz
saelin #207659 üzenetére
Szerintem ez hülyeség. Senki nem tudja mikor jön pontosan a PS5. Lehet 1.5 év is. Addig ne játszon szerencsétlen?
Vegyen használtan egy Pro-t 70 körül, ki lehet fogni, öcsémnek is sikerült. Azon ha kijön az 5, akkor sem fog sokat bukni. Már ha ez érdekel valakit.
(#207673) Mr Bond 007
+1 -
-
válasz
Rigormortiis #207399 üzenetére
+1
Szerintem egy lapon nem lehet említeni a két játékot. Nekem is tetszett a GoW, de kb egy picit kibővített hack and slash volt a játék, a történet nagy részét a mitológia adta, konkrétan Kratos és a fiú sztoriját le lehet írni 2 sorban. A W3 minden téren sokkal összetettebb játék.
Más:
A hétvégén megtoltam a HZD-t rendesen, már 34 órát raktam bele és egyszerűen nem bírom megunni. A main storyhoz kb még hozzá se szagoltam, de kipucoltam már a fél térképet. Baromi jó az atmoszféra, nagyon tetszik a világ, gyönyörű, változatos, a lényekkel való harc baromi élvezetes és nehéz tud lenni. Nagyon megvett a játék, egy platinát kinézek belőle. -
Azt tudja valaki, hogy a Shadow of Mordor GOTY lemezes verziója a discen vagy letöltő kód formájában tartalmazza a dlc-ket?
-
válasz
Chad Price #206654 üzenetére
Szia, csinálj magadnak egy saját accountot, az a tuti. Egyszerre tobb account is be lehet jelentkezve a PS-re.
-
válasz
Felgolos #206528 üzenetére
Szia, nekem nincs jo tapasztalatom azzal a TV-vel. En SK8500-at vettem, ezen felindulva neztunk az ocsemnek is LG-t, 6500-at, 6700-at, es hasonlokat, de nincs jo kepe az LG-nek ebben az arkategoriaban. Vegul Samsung lett, azonos arban. A belepo Samunak sokkal jobb kepe volt mint az LG-nek.
-
válasz
tboy93 #206503 üzenetére
Sracok, kis segítség kéne. Van ugye ket kontrollerem, mindketto fekete. Az egyiket a gephez kaptam, a masikat kulon vettem egy masik cegtol. A PS4 szamlaja es a kulon vasarolt kontroller számlája is megvan, viszont egyik számlán sincs szeriaszam. Hogy lehetne kitalalni, hogy a rossz kontrollert melyik ceghez kell visszakuldenem?
-
Tegnap feltűnt, hogy az egyik kontrollerem vacakol, a bal joyyal ha elore akarok menni pl HZD-ben, akkor olyan mintha nem lenne folyamatos az input es meg-meg akad a karakter, mintha futas es seta kozott valtogatna. Roppant idegesítő, először azt hittem en benazom, de a masik kontrollerrel nem csinal ilyet. Tekintve, hogy mindket kontroller 3 honapos, ujonnan vasarolt es soha nem voltak leejtve, ez elég kiábrándító. Gari nyilvan van, de félek hogy felesleges köröket fogok futni, elkudom, kitakaritjak, ugyan olyan szar, visszakuldom ...
-
válasz
Málnabeach #206349 üzenetére
Jatekok nelkul 1 kontrollerrel 50-55 kozott raknam fel.
-
válasz
Tyler Durden #206258 üzenetére
Okes, akkor arra ramegyek majd. Meg csak most kezd kinyilni a vilag, epp a tegnapi etap vegen szereztem meg az elso corruptor cuccost, amivel tudok majd gepeket iranyitani.
-
No, tegnap belelapátoltam pár órát a HZD-be és azt kell hogy mondjam, eléggé tetszik. Nagyon szép a világ basszus, ilyen open world játszóteret ritkán lát az ember és annyira fluid, röccenésmentes az egész hogy WOW. A HDR meg még rátesz egy lapáttal, valós 10bites panelon hajad leteszed kategória. Viszont vagy én vagyok béna vagy nem tudom, de normálon játszom és már így az első 5-7 órában is megszenvedtem pár "boss-al", elég nehéz a játék, főleg a futás közben íjászat a robotok gyengepontjára
-
válasz
Carlos Padre #206186 üzenetére
Épp az, hogy szívem szerint játszottam volna hajnalig, de nem bírok felkelni reggel ha nem fekszem le időben
-
Tegnap sikerült szereznem egy HZD Complete Ed-t 5k-ért, csak annyira volt időm este, hogy feltelepítsem és kipróbáljam, de elég nehéz szívvel hagytam ott a TV-t 11 körül
-
válasz
Woodslave #206143 üzenetére
Epp ez a jo benne, hogy nem tudsz visszamenni es javitani a hibaidat. Minden dontesnek, hibanak, eszre nem vett nyomnak jelentosege van, ami kihat a sztorira es a finalera. Nekem volt olyan karakter aki meghalt sajnos amiatt, hogy elcsesztem egy reszt es rohadt rosszul esett, mert pontosan tudtam, hogy itt nincs visszaut, meg reload, ennek kampo, mert eltosztam
Emiatt az egesz jatek alatt amikor "veszélyesebb" reszek jottek, valahogy sokkal jobban izgultam mint mas jatekokban.
-
válasz
Carlos Padre #206088 üzenetére
Majd pár hónap múlva dobd be mint Lnb az Order-t. Jut is eszembe, az most merre jár?
-
No, gyorsan el is passzoltam a lemezes Detroitom, egy Ft-ot nem bukok rajta
-
válasz
markknight #205940 üzenetére
Remélem nem. Most vettem meg és játszottam végig. Múlt hónapban a Borderlandssal copattak be, azt is 1 hónappal azelött vettem meg
szerk: remélem köv. hónapban HZD lesz, azért ma megyek éppen...
-
válasz
Carlos Padre #205840 üzenetére
En most ugrottam neki ujra kimaxolni a jatekot, de valahogy nincs hozza sok kedvem. A sztorit elveztem, de szerintem nem fogom platinazni.
-
Lemezes AC Origins 5-ert jo deal?
-
Srácok, nem tudom most kit kezdjek az életemmel...
Kedd este 7-kor beraktam a Detroit Become Human-t a PS4 Pro-ba. Tegnap este 10 körül vettem ki, kb ~30 óra játék után, életem első platinájával.
Hol is kezdjem, a történet olyanannyira magával ragadó és annyira eszméletlen szerteágazó, hogy ezt egy végigjátszás alatt nem is lehet felfogni, átérezni, megérteni. Én 2x mentem rajta teljesen végig az elejétől, de az utolsó harmadát legalább 6x végeztem ki és az endingeknek talán a felét ha láttam. A karakterek szerintem nagyon jók, nagy spoilert nem árulok ez azzal ha elmondom, hogy 3 fő szálon megy a sztori, ebből nekem a nyomozós tetszett a legjobban, de mindhárom szenzációs. Baromi izgalmas felderíteni egy-egy crime scene-t és összerakni, hogy pontosan mi történhetett ott. A színészi játék is nagyon jó, a szinkron mesés, a mellék karakterek között is akadnak nagyon jók. Hihetetlen társadalomkritikát tartalmaz a játék, érdemes elmerülni a gyűjtögethető újságokban (végre olyan gyűjtögetős valami, amit szívesen csinál az ember, mert érdekes!), de a TV adások, reklámok, plakátok is mind-mind jók. A zenétől néhol libabőrős lettem, annyira ütős tud lenni a sztori bizonyos pillanataiban. A grafikára nem lehet panasz, a játék gyönyörűen fest, FPS drop sehol nem volt, talán egy helyen futottam bele kis render BUG-ba az egyik végigjátszás során. A játékmenet nyilván egyszerű, nem nyújt nagy kihívást "fizikailag" (bár néha azért kapkodtam a fejem, hogy mit mikor nyomjak
), a nehéz benne inkább a döntések meghozása az alatt a pár másodperc alatt amit ad rá a játék. Ezek a döntések ugyanis kihatnak az egész játék történetére, aprónak tűnő dolgok az elején hatalmas galibákat tudnak okozni a játék végén. És ez az ami igazán izgalmassá teszi, hogy tényleg van jelentősége mindennek amit teszel, olyan összefüggések vannak benne, hogy a sokadik végigjátszás után is néha fogtam a hajam a flow-chart-ot nézve, hogy komolyan ez ettől függ, hogy itt így alakulhatnak a dolgok?! Mindenkinek csak ajánlani tudom aki még nem játszott vele, ezt az 5.500Ft-ot amennyiért hozzájutottam nagyon megérte. Nálam a God of War-t, a RDR2-t és az UC4-et is felülmúlta ez a játék (bár mindegyik tetszett).
A kérdés, hogy ezek után minek álljak neki ami ilyen jó?!
-
A Horizon Zero Dawn Complet Edition eseten a bluray verzioban fizikailag van rajta a DLC a lemezen vagy letoltokod formajaban?
-
válasz
Viper26 #205009 üzenetére
A Sleeping Dogs-ot én nagyon szerettem PC-n, 2x is végigtoltam anno.
Most a hétvégén a Heavy Rain-t fejeztem be, a sztori egész kellemes volt, voltak igen erős pillanatai a történetnek, ahol komolyan izgultam a karakterek sorsa miatt. A vége is meglepett, nem erre számítottam. Ami viszont kiidegelt, az az irányítás. Hogy ez milyen katasztrófa
A kamerakezelés is gyötrelmes, nekem nagyjából ilyen 10-15 évvel ezelötti játékok jutottak róla eszembe, nagyon rossz volt irányítani a karaktert. Nem tudsz futni, nem látod hova mész, mindenben elakadsz... A tömegen átverekedni magad a karakterrel rémálom.
Remélem a Beyond és a Detroit egy picit jobb lesz ebből a szempontból.
-
válasz
Carlos Padre #204610 üzenetére
Tul szep hogy igaz legyen
-
válasz
NdrewSunix #204526 üzenetére
Sima a sztori, pár perces művelet. Stabil hálózat legyen!
-
válasz
PainKiller13 #204365 üzenetére
Mennyi az az alig több, 100-150k?
(#204366) Bazsi1987
Én 3m-ről nézem az 55SK8500-at, szerintem ez így elég kellemes. -
Ratchet & Clank
Tegnap végeztem vele. Igazából egy tisztes iparosmunka. Kerek, de nem túl bonyolult sztori, jópofa játékmenet, kifejezetten tetszetős grafika. Külön öröm volt számomra, hogy az átvezetők és a játék tök ugyanolyan szinten vannak, néha tényleg olyan volt mint ha egy Pixar mesét nézne az ember. Jó poénok, vicces fegyverek, egyszóval kellemes csalódás. Ha mindenképpen negatívumot kéne említsek, az a kissé egysíkú játékmenet lenne, el tudtam volna viselni több féle fejtörőt, illetve ha nagyobb szerepet kapott volna Clank.
-
válasz
Carlos Padre #203764 üzenetére
Ezt is most akciózzák le
A 3 játékon buktam egy ezrest, de legalább tapogathatom a lemezeket
-
válasz
Carlos Padre #203759 üzenetére
Vannak benne jó részek, de a nagy része engem sem szórakoztatott. A sztori miatt akarom végigtolni az elejétől a szériát...
(#203758) .LnB & (#203756) RangerFox
Ez volt a terv -
En a Metro Redux csomagbol porgettem ki a 2033-at mult heten, hat biz isten csak becsuletbol jatszottam vegig, nem igazan jott be. Nem is ertem miert vannak oda annyian erte
-
válasz
Carlos Padre #203490 üzenetére
Azon gyárilag van valami amugy?
-
Tudtok valami szipi szupi lehetőleg képes leirast PS4 Pro takaritashoz, ujrapasztazashoz? Ocsemnek tegnap ujitottunk be egy 7016b-t, lehet raferne mar egy kis foglalkozas, 1.5 éves a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest