- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rigormortiis #220315 üzenetére
En 20 perc utan toroltem, abszolut nem fogott meg.
-
válasz
markknight #219776 üzenetére
Az Arkham Knight?
4K tv-n brutal csunya szegeny. Hogy par sokkal szebb cimet emlitsek, Gow, red dead, uncharted 4-5, hzd, spiderman, Detroit stb.
Ettől függetlenül lebilincselő a hangulat es a dizajn is fasza, csak nem szep ez mar mai szemmel nézve.
-
Hű, srácok, ez az Arkham Knight eléggé megvett kilóra. Elkezdett behúzni, úgy rendesen. Nagyon tetszik a sztori, jók a side questek, a Batmobillal meg istencsászár csapatni, szerintem egyáltalán nem rossz az irányítása sem. Technikailag nem a legszebb a játék, de a stílus nagyon adja. Kíváncsi leszek meddig tart a lendület, most a hétvégén azért jó pár óra beleszaladt.
-
válasz
vodrosjozsi #219676 üzenetére
Mert az EA Access előfizetés, gondolom ahhoz nem kell a PS Plus. A Plusos jatekokkal csak akkor tudsz jatszani, ha eppen van elo ps plus elofizetesed.
-
Szerintetek megéri a következő csere?
Wolfenstein 2 + 1000Ft
Far cry4 + r6 siege komboert
-
-
No, meg is lett a Spiderman platina. Nem volt nehez. Korrekt jatek lett, minőségi munka. Tetszett a sztori, latvanyos, elvezetes a harc. 5 ropiert nagyon megerte, ha akcios lesz a season pass, behuzom azt is.
-
-
Napokban jatszottam jo par orat a Spidermannal, asszem kezdek vegre racsavarodni
Az elejen nem volt annyira nagy durranas, de ahogy halad a sztori, egyre jobban élvezem.
-
Leporgott a Wolfenstein II 12 óra alatt, fain volt. A gunplay isteni, a poénok betegek, tisztes iparosmunka ez a játék.
Most bele is kezdtem a Spidermanba, par orat jatszottam meg csak vele, de elso blikkre nem tunik rossznak, nagyon latvanyos es szuper hogy van magyar felirat is. Szerintem élvezni fogom
-
No, a héten elcseréltem az AC Originsem a Wolfenstein II-re. Az első rész is tetszett még anno PC-n, de picit féltem, hogy ez a pörgős gunplay mennyire fog menni kontrollerrel. Jelentem simán
3 órát volt meg csak időn játszani, egyenlőre elég bejövős, tenyleg nagyon pörgős a játék, tele van jobbnál jobb poénokkal, nácikat halomra lőni meg amúgy is mindig fun
Egyszóval akinek kimaradt eddig a széria és szeretik a jó single fps-eket, azoknak bátran ajánlom az 1. es a 2. részt is, szuper mindkettő
-
válasz
lazioforever #217067 üzenetére
Gratula! Engem is megvett kilora az a jatek. A FW is jo, tetszeni fog
-
Jut is eszembe, tegnap vettem a nagybanin egy FIFA19-et 2 ezerér'
Évek óta nem fifáztam úgy rendesen, kíváncsi vagyok hol tart a széria.
-
válasz
Kisnyikhaj #216535 üzenetére
Last of Us elso resze nem tartalmaz magyar feliratot, csak a 2. reszben lesz.
-
Én parázok szétszedni azután, hogy láttam itt pár kolegának a leszakadt táp csatlakozóját
Meg amúgyis garis a gép. Bár kétség kívül fél év alatt is brutál dzsuva került bele, nálunk extrém poros a lakás, heti 2x kell porszívózni
-
válasz
markknight #216510 üzenetére
Frászt. Öcsém is vett egy pakkot játékokkal, kiárulta őket, eladott egy kontrollert és hipp-hopp neki is kijött 70-ből a glacier white 7116
De tegnap fekete 7216b-t láttam egy kontrollerrel 70-ért. Persze gyorsan le kell csapni rá, de vannak jó dealek, csak figyelni kell.
-
Playlink játékokból csak a Knowledge is Power, Hidden Agenda, Chimparty, Frantics és a Thats You kapott szinkront és magyar feliratot?
-
Úgy tűnik ma sikerül szereznem egy Spider-man-t lemezesen 5k-ért.
Látom most a DLC-k is akcióban vannak, mennyire éri meg a The City That Never Sleeps – Season Pass 3.700Ft-ért? Milyenek ezek a kiegészítők?
-
válasz
Szilágyi84 #216044 üzenetére
HDMI CEC-et keresd a tv-n, illetve a PS-en is be kell kapcsolni a menüben.
-
-
No, csak meglett az AC Origins platina, bar nem gondoltam volna. A HZD utan alltam neki a jateknak, azt is platinaztam, iszonyuan elveztem, nagyon tetszett. Az Origins main sztorija ugy 30 ora alatt porgott le, eleg nyogvenyelosen, tobbszor felreraktam mert beleuntam. A fo sztori utan kiporgettem az Arkham Asylumot meg a Trine1-2-t, majd kedvem szottyant visszaulni az Origins elé es azon kaptam magam hogy ma ki is pattant a platina
Van benne content amugy boven, 52 ora alatt sikerült megszerezni minden trofeat es side questbol meg igy is temerdek maradt. DLC-k egyenlőre nincsenek kilatasban, inkabb majd később valamikor az Odyssey-t fogom beszerezni szerintem.
-
-
válasz
sirarcheer #215556 üzenetére
Biztos, hogy nem lesz PS5 2020 márciusban
-
válasz
Tyler Durden #215284 üzenetére
Enyémet most kemény 2 óra alatt el is vitték.
-
Igen, úgy tűnik az lesz. Persze biztosan majd akkor, ha megjelenik a storeban az ingyenes felirat
Volt már rá példa, hogy az utolsó pillanatban változtattak rajta, de nem jellemző.
Azzal azért érdemes kalkulálnod, hogy oké hogy az 1 hónapos plussal behúzod a 4 játékot, de azokkal csak addig játszhatsz amíg van élő ps plus előfizud.
-
válasz
nemorino #215037 üzenetére
A Ben Hur trophy már megvan, de ahhoz csak egy bajnokságot vittem végig, a többit nem. Még a szekér törős nincs meg.
A gear farmolás macera lesz, elég sok anyag kell hozzá
A 100 trinket már megvan, csak el kéne adni valahol...
Overheating meglett tegnap, néztem is, hogy ez mi a tosz
Utána meg belefutottam a legdélebbi sivatagba ilyen homokból kikelő istenátkákba, érdekes sztori volt, DLC-hez köze van? -
Tegnap újra elővettem az Originist, a fő sztori már ugye lement, de lehet platinázom, most elvagyok vele.
Platkóhoz kell az összes side quest?
Összes fogatversenyt meg kell nyerni?
Minden geart ki kell maxolni? -
válasz
Tuomas #214970 üzenetére
Jó az a topik amúgy, Tv vásárlás előtt én is sokat jártam oda, de konzolos témával kapcsolatban szinte semmit nem tudnak segíteni. Ergo van, de akit innen átküldötök oda az nem ér vele semmit. Egyébként ennek a témának is megvan ám a helye, méghozzá a PS4 off topik.
-
válasz
Tyler Durden #214942 üzenetére
Azt várom már mikor sikerül lecsapnom egy lemezes verzióra 5k körül
-
válasz
saelin #214501 üzenetére
Én 2x ugrottam neki az első résznek, 5-6-8 óra után mindig feladtam. Egyszerűen irritál, hogy csak a kijelölt irányba lehet menni, arra, amerra a fejlesztők megálmodták. Hiába open-world, ha elindulsz a neked tetsző irányba és azonnal meghalsz, mert 1 szinttel nagyobb ellenfelek vannak ott mint Te.
-
-
válasz
Dandajka24 #214272 üzenetére
Érdemes. Ha nem értesz hozzá, egyszerűbb beadni egy konzol boltba, 6k körül kitisztítják, újrapasztázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest