- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Steve1207 #252982 üzenetére
D-pad de egyszerűen képtelen vagyok elég gyorsan lenyomi őket egymás után. Baromság az iránygombozás, sosem értettem. Ott van R1 L1 L2 R2, miért nem lehet azokkal kombózni? L1+háromszög pl. Nem, jobbra balra, négyzet, farkam töve. Pedig nyomom ahogy csak tudom de képtelenség.
A sztorival nem volt gondom legkönnyebb fokozaton, az első három harcot csináltam meg, aztán letöröltem a játékot mert rájöttem hogy ez az első rész (a második történetét dicsérték annak idején, az érdekelt volna).
-
törölt tag
-
törölt tag
Mi a franc ez az Injustice 2??? A tutorialt se tudom befejezni, mert egyszerűen nem adja be amit kéne. Azt írja: balra + X, X. Ezt nyomom és egyszerűen nem működik.
-
törölt tag
válasz
Wesder #252971 üzenetére
Miért kell minden hozzászólába belekötnöd? Vagy te nem érzed a különbséget a között hogy megveszem a négy verzió közül a 20,000 forintosat ma, vagy hogy várok két hónapot hogy talán 20,000-ért megvegyem?
És ha megemelik az árakat,az akciók is drágábbak lesznek. A drágább 50%-a nyilván több mint az olcsóbbé.
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #252843 üzenetére
"Utána volt rendes kritika is, amit a Sony leszedett mert nem sikerült betartani az NDA-t és abban nagyon dicsérte."
Az a vicc, hogy szépen elmondja a videó elején mit kértek, hogy
és csak a játék eleje, de már ott iscsak Ellie , aztán elmondja, hogy nem fogja betartani. Ekkora kretént basszusAbby mászkál Amúgy szörnyű kritika, valahol újra fel van töltve. A hibákon átsiklik, a rantolós videójában csomó dolgot mondott aminek itt az ellenkezőjéről beszél, semmit nem említ a szivárgásos botránnyal kapcsolatban, ami oké is lehetne, ha nem állt volna bele korábban olyan elánnal meg nem köpködte volna látatlanul a játékot annyit. Vicc.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #252648 üzenetére
Én is úgy próbáltam. Vagy lopakodni és nem ölni. Aztán ha felfedeztek egy kicsit próbáltam harcolni aztán futáááááás
-
törölt tag
-
törölt tag
Azért 10. évfordulóra dobhattak volna valami komolyabbat
Az Erica érdekel belőle, talán a kosarassal megyek pár meccset, a TR-t meg tavaly vettem meg.
-
törölt tag
Lehet szolgáltató függő, én Vodás vagyok. Britet nézem de nem megy.
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #252339 üzenetére
Nálam sem. Biztos most frissítik új generácijósra!
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #252278 üzenetére
"Asszonynak konyában a helye"
Ez már a másik véglet. Nem tudom miért végletekben kell gondolkozni.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #251992 üzenetére
Én a filmeket is belevettem, a játékokra nem olyan jellemző, de attól félek, hogy csak még. Nem attól lesz egy szereplő életszerű amúgy, hogy mivel-kivel szeret hálni... Mindegy, direkt elferdíted amit írok, úgyhogy nem érdekelsz.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #251985 üzenetére
Attól hogy elfogadom a másságot még nem akarok minden szórakoztatóipari termékben smároló egyneműeket nézni. Nem értem mi ezzel a baj
-
törölt tag
válasz
RangerFox #251968 üzenetére
Miért kell belőle transzit csinálni? Nem én találtam ki hogy lány legyen aztán a testvére "azt higgye hogy csak fiatalkori hóbort, de végül leborotválja a fejét" mert ő férfi akar lenni. Persze utána próbál mentegetőzni a játék hogy jajj harcos akart lenni mint a nővére. Szerintem ezek rontanak az élményen. Nem lesz tőlük rossz a játék mert amúgy minden téren jó összességében, de rontanak rajta.
-
törölt tag
Na végére értem a TLOUII-nek. A 0/10-es értékeléseknek semmi értelme, 30 órát nem húzhat le egy átvezető animáció. Nálam vegyes,
van egy történés ami szerintem nincs eléggé alátámasztva vagy megmagyarázva vagy hogy írjam.nagyjából a vége előtt 2 órával Ha ügyesek lettek volna az írók ott lezárják az egészet és nincs az a plusz két chapter a végére. Ami nem tetszett az igazából a túltolt girlpower üzenet. Rengeteg dialógusban vannak ilyen szúrkálások, meg hogy
. Érdekes, ez miért nem probléma? Fordítva már menne az őrjöngés. Most akkor egyenlőséget vagy felsőbbrendűséget hirdetünk? I don't want to live on this planet anymore mém jöhet ide...nincs egy rendes férfi karakter az egész játékban -
törölt tag
válasz
Carlos Padre #251881 üzenetére
Ezerszer meg lett mondva hogy ne beszéljünk Last of Usról a topikban!!! Tolod itt a spoileres képet hát hogy élvezzen az ember egy remek gameplayt 30 órán át ha tudja milyen tetkó van Ellie karján???
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #251664 üzenetére
Ki fogja még fekete-fehérben nyomni japán hanggal?
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #251497 üzenetére
Az a Crafting izé amúgy annyira semmi, talán az elsőt fejlesztettem ki belőle.
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #251231 üzenetére
"MERT EZ ITT QRVÁRA OFF"
PS4 topikban?Nem értem a problémát, most jelent meg az egyik, ha nem a legvártabb exkluzív, jó hogy itt is szóba kerül. Ne olvasd el a spoilereket azt' kész. Szépen el van rejtve minden lényeges infó a fenti hozzászólásokban, az ilyen Ellie-nek két füle van jellegű dolgok meg ne legyenek már spoilerek.
Amennyit említve van az még belefér szvsz. Ha nem lett volna kérés, óránként jönne 300 hsz ezzel kapcsolatban.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #251136 üzenetére
11 óra után még mindig tinidráma és semmi extra. Mondjuk az akció néha WOW, a kutyák meg ritka idegesítőek.
-
törölt tag
válasz
30z.Samu #251020 üzenetére
32 óra volt egy olyan csávónak aki mindent összeszedett. Én nem számítok 40-re azért. Bár elég lassan nyomom a harcokat mert próbálom stealthben megoldani és félek hogy észrevesznek. Aztán mégis észrevesznek, megölnek, és kezdhetem elölről...
Itt egy végigjátszás, kevesebb mint 10 óra
-
törölt tag
TLOUII brit store-os digitális verziójában is van magyar felirat ha valakit ez tartott vissza.
-
törölt tag
Belenéztem egy TLOUII gameplay-be, mi ez a vérgagyi
a fertőzöttekkel??? Ez valami szörnyűnek tűnikbunyózgatás Odatekertem: [link]
-
-
törölt tag
Akinek már a kezében van a TLOUII doboz, dobhatna egy CUSA számot. Vagy a lemezesé minden esetben megegyezik az adott régió Store-os CUSA számával?
-
törölt tag
válasz
#10186752 #250512 üzenetére
Hogy tolod már most?
Közben én meg belefutottam egy spoilerbe szerintem, bár semmi lényegit nem lőtt le de ha az amit gondolok akkor nem fog tetszeni az az átvezető
(#250513) .LnB: Nekem a HD Ready tévémre rakott képtől is le fog esni az állam szerintem. RDR2-től is leesett annak idején meg a God of Wartól
-
törölt tag
De én a küldetés választós térképre gondolok, azt gondolom nem direkt csinálták szarra
Türelem kell hozzá amúgy, ha szép lassan halad az ember nem rossz ez az irányítás. Bár néha a fizikát nem hiszem el hogy valós, de tényleg óvatoskodni kell.
Death Stranding nem volt nehéz, én imádtam vinni a csomagokat, rohadt jól kitalálták hogy legyen a séta olyan folyamat, amire figyelni is kell de azért ne legyen se túl nehéz se túl bonyolult. Simán érdekelne egy még nagyobb térkép sztori nélkül csak mászkálással és felfedezéssel. Igazából a Snowrunner kb. ez csak járművekkel és sárdagasztással.
-
-
törölt tag
Érdekes ez a Snowrunner. Jobban kell figyelni mint gondoltam. Az irányítás meg atom input lagos, illetve csak így érződik, tudom mi az oka de jobban örülnék ha át lehetne állítani.
-
törölt tag
Akcijós a Snowrunner végre!
-
törölt tag
válasz
sxxorp #250384 üzenetére
F1 2019 egy bughalmaz, az AI nem nézi hol vagy, az autó sérülése vicc kategória (első szárnnyal simán kiforgat, holott a valóságban az lenne hogy a hátsó gumiddal ledarálod a szárnyát és esetleg defektet kapsz). A pilóta grafikák szó szerint undorítóak. Fércmunka az egész. Az irányítás átkád szinten jó, de az is annyira el van szarva hogy igazi pilóták szerint sokkal több tapadás van a hátsó tengelyen (tehát nehezebb kigyorsítani mint egy valódi autóval LOL). Azt már meg sem említem hogy egy év alatt se sikerült pl. a szingapúri új DRS zónát beletenni a játékba és lefrissíteni néhány autó festést. Szerintem a Haas még mindig Rich Energy logóval van benne a játékban. Ilyen hibákkal más játékokat temetni szoktak. Safety Car iszonyú ritkán jön, és még mindig nem tartunk ott 10 év után, hogy ha valaki megáll a sóderágyban, akkor szépen odafusson néhány pályabíró. VSC időszak nálam pl. rendre úgy ér véget, hogy a kiesett kocsi még a pályán van.
Jó szórakozás amúgy én is szeretem, de rengeteg hibája van ami zavaró tud lenni és rontja az immerziót.
-
törölt tag
válasz
Executioner #250074 üzenetére
Nem adom el őket akkor se ha lemezesek.
-
törölt tag
válasz
headhunter86 #250062 üzenetére
A digitális a leggyorsabb. Hogy bírjátok ezt a lemezekkel való kínlódást?
-
törölt tag
Ez a Concrete Genie mennyire zseni már! Több ilyen könnyed mászka/platformer kéne és nem mindig a Xanax eladásokat támogatni a kicentizett ugrásokkal.
-
törölt tag
Örömteli. Nem derül ki a trófeákból, hogy puhapöcs vagyok
Amúgy én félek a játék nehézségétől. A sok lopakodós stílusú ellenfél meg a kutyák tuti fognak pár frusztráló pillanatot okozni. Aztán lehet olyan jól van normálon balanszolva, hogy megteremti a nehéz helyzetek illúzióját de valójában könnyű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...