- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247560 üzenetére
Ettől most olcsóbb lett a kenyér?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247217 üzenetére
Barbàrok, nem szàmítottam màsra tőlük.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247202 üzenetére
Ha te mondod...
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247194 üzenetére
Gyanítom nem tegnap lettek kész a Devkitekkel, meg a PS5-tel a Sony-nàl. Mikor elkezdték ezt a két jàtékot màr biztos kész volt hogy milyen lesz a nextgen gép.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247189 üzenetére
Nyitócím alatt úgy értem hogy alapból arra kellett volna írni.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #247064 üzenetére
Digitàlis jàtékokról volt szó.
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #247048 üzenetére
Én tudom hogy fanboi vagyok, és nem is tagadom. Egyébként ezzel a 21k-s àrral pont annyi, mint ha PS Store-ban vennék nem? Nem azért mondtam, mert itt nekem nem vàltozna az àra és nem érezném meg, hanem mert mindenkinek van olyan jàték, amit akkor is megvenne ha 40 lenne az előrendelői àra. Egyébként nàlam a lemezes jàtékok nem léteznek, így amíg a Store-ban nem emelik az àràt, nem izgat mennyi a lemezes. Egyébként még a 330-as àrfolyamnàl màr a 350-es àrat lőtték be, ami így még marad egy darabig. Most 24500-on kéne kezdenie egy jàtéknak, ha dinamikusabban követné az àrmolyamot, és ez még csak az alap. Se deluxe se ulti kiadàs nincs benne.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #246805 üzenetére
Még megeszi ezeket. Van ilyen.
Oriic #246803
Mehetne összefoglalóba is. -
Wesder
titán
válasz
Rigormortiis #246773 üzenetére
A Blood Dragon különàlló jàtékként jelent meg az előző generàcióra, PS4-es kiadàst nem kapott.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #246635 üzenetére
Màr ott sàntit a dolog, ha valami csoda folytán megvennék a CDPR-t, azt nem Twitterre írnàk ki.
Valamelyik szerencsétlen nagyon unatkozik. Olyan konzolhàború megy ott, hogy ahoz képest ami itt néha néha előfordul mondhatni kellemes teadélutàn, ahol mindenki Liptont szürcsölget és jókat hahotàzik. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #246547 üzenetére
Fogalmam sincs. Gondolom mert itt van szerver németben.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #246544 üzenetére
Csak de, és nem éreztem azt hogy stream lenne. (kivéve mikor ez a szerencsétlen német nem megadta magàt)
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #246537 üzenetére
A jàték tetszett, még a QTE-t is kikapcsoltam hogy minnél filmszerübb legyen az élmény Az egész egy fanservice, és nem mondanàm jobbnak egy Batman jàtéknàl függetlenül attól hogy azokat nem tudtam végigjàtszani, és a pókarcot még jobban is bírom.. A hamis igéretek ami miatt elkezdtem ezt a jàtékot azok nem tetszettek Most nem akarom felsorolni a közhelyeket, ismered őket te is.
Az inFamous Second Son az amit még jó lenne kipróbàlni, de egyhamar most nem lesz rà lehetőségem.
-
Wesder
titán
Na lepörgött a pókmanus. Ezzel szerintem én ezt a generàciôt kimaxoltam.
-
Wesder
titán
Na lezúztam Fisket. Ha csak a főstory-t akarom végigtolni az mennyi lesz? 10-15h?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #246248 üzenetére
Ravasz vagy....
Még is ki az akinek a holiday a nyàri szezon? Mikor jött új konzol nyàron?
Azért innentől ez màr csak 5-6 hónap nem sok idő. Nyàron júliusig biztos minden kiderül mindkét oldalon. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #246246 üzenetére
Na így akkor még igaz is lehet az októberi rajt. Tudom tagadtàk, de hàt muszàj volt.
-
Wesder
titán
válasz
gangstagergo #246225 üzenetére
Nekem ne mondd. Day1 vettem mert gyerekkorom egy darabkàja mai köntösben. Az 1-2-ben màr csak időre futok, a 3-ban kell még pàr gyémànt és időre futàs és maxolva lesz. Szerintem még kevesebb hajam lesz, mint ami most van, mire végzek vele.
-
Wesder
titán
120%-ra csinàltam az első Spyro-t, de màr nem emlékszem belőle semmire.
Csak azért léptem be hogy megmutassam mennyire egyszerű àtugrani.
Szerk.
Most a Crash N.Sane Trilogy-t próbàlom maxolni. Màr csak pàr gyémànt meg az időre futàs hiànyzik. Egyszer majdnem a controller bànta. -
Wesder
titán
Ha ott siklasz àt a boltív alatt ahol én, akkor biztos hogy àt kell hogy ugorja. Egyébként utàna meg még a tolvajt is kergetheted fent a tojàs miatt. Na az néha szpatós volt. Igazàból ott is csak az a lényeg hogy tudd merre megy, mert gyorsabban futsz nàla és elöbb-utóbb utoléred.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
Hamarosan érkezik PS4-re a New Super Lucky's Tale. Érdemes lesz beszerezni.
-
Wesder
titán
válasz
BoneDragon #246028 üzenetére
De a Last of US 2-nek sem.
-
Wesder
titán
válasz
eladogeppc #245992 üzenetére
Odateleportàlt, hogy így megijedtél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest