- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap befejeztem a BioShock 2-t is. Abszolút érezhető, hogy a B csapat nem tudott sokat hozzátenni a világhoz, őszintén szólva simán DLC-ként el lehetett volna adni. A sztori nekem jobban tetszett az első részben, de a vége itt is érdekes lett, főleg mert
leszüreteltem minden Little Sistert . Technikailag azért pozitív irányba változott, a medkit adagolás, fegyver és plazmid váltás, hackelés egyszerűbb, talán kicsit taktikusabban is kellett a harcokhoz állni, néha megfingattak a
.Big Sisterek Este neki is álltam a harmadik résznek és WOW. A setting brutál jó, csak sétálgattam a városban ide-oda és nem is akarok haladni a sztorival, annyira megnyerő az egész. A zenék újfent zseniálisak, alig várom hogy folytathassam.
-
válasz
Kritya #242018 üzenetére
A Crasht en nem ajanlom, szerintem egy picit nehéz, frusztráló lesz, de a LEGO játékokkal nehéz mellélőni, abból a sokat emlegetett LEGO City Undercover jó választás lehet, de az Unravel 2 is akár, azzal is tudtok ketten játszani (és kellhet is néha oda is egy kis segítség). A Crash Team Racing versenyzős, de ott az örökzöld MineCraft is, az sok időre le tudja kötni a gyereket.
-
válasz
syler123 #241984 üzenetére
Szerintem nem fog jelentosen csokkenni a Pro használt piaci ara a PS5 megjelenésével, mar nincs hova
Egy PS2 15-20e Ft, egy PS3 még mindig 20-30e Ft, a fat PS4-ek vannak 40-tol, Pro-t tavaly vett az ocsem hasznaltan 70-ert feheret. Ilyen 55-60-nal nem gondolom hogy olcsobban lehet majd kapni, foleg hogy az elején azert közel sem fog mindenki hirtelen PS5-re valtani. A Sony fő platformja szerintem még évekig a PS4 lesz, azt a 100+ millio peldanyt nem lehet figyelmen kivul hagyni.
-
válasz
#42308056 #241743 üzenetére
Igen, technikailag bele lehetett kötni. Maga az FPS játékélmény sem volt kifejezetten jó, nem ez vitte el a játékot a hátán. A medkit adagolás nekem is fura volt elsőre, szerencsére a 2. részben a fegyver váltással együtt ez is javítva lett (agyérgörcsöt kaptam tőle, hogy végig kellett pörgetni minden fegyvert mire arra tudtam váltani amit akarok).
-
Befejeztem a BioShock első részét. Atya ég, hogy maradt ez nekem ki eddig? A sztori az valami cefet jó, volt egy rész, ahol kb. tátott szájjal ültem a TV előtt, hogy ez most komoly?! Nagyon egyedi az atmoszféra, Rapture városát élmény felfedezni, annyi kis apróság mesél itt-ott a város és az emberek történetéről. Néhol brutális, néhol nagyon beteg a játék, van benne egyfajta humor is.
Hogy negatívumokat is említsek, a játékmechanikán érződik hogy 13 éves produktumról van szó. Illetve mindenkinek ajánlom, hogy mielőtt belekezd a 2. részbe, törölje az 1. rész mentéseit, mert különben nem fog tudni menteni a 2. részben
Az első fél óráját emiatt kellett újrajátszanom a folytatásnak.
-
válasz
Digidroid #241657 üzenetére
Rettenet amugy ez a store. Komolyan a Sonynak van nehany olyan elavult, fos megoldasa, de ez a store visz mindent. Problemak a plussal, ea accessel es nekem a legfajobb, hogy a verbe lehet olyan online storet fenntartani amiben nincs lehetoseged kilistazni egy értelmes felületen a meglevo jatekaidat?!
-
-
válasz
markknight #241646 üzenetére
PS+ -ra gondolt, ott most az UC4 is ingyenes.
-
válasz
l.skywalker #241423 üzenetére
Elvileg semmi köze nem lesz a korábbi részekhez, azon kívül hogy a sztori nyilván adott
-
válasz
l.skywalker #241357 üzenetére
Mindegy, szep gesztus azert.
-
válasz
l.skywalker #241351 üzenetére
Adhattak volna mondjuk valami olyat ami nem volt ps plus jatek par hónapja
-
Tegnap elkezdtem, ma be is fejeztem a Call of Duty WWII-t. Nekem abszolút pozitív csalódás, egy egész korrekt sztori módot sikerült összerakni. A grafika ütős, a háború brutális, néha kicsit hozta is nekem a COD2 hangulatát még régről. A hang effektek is jók, a zenéket is eltalálták. Külön öröm, hogy a háborút nem egy személyben vívod mint mondjuk a BF V-ben. Utóbbi évek talán legjobb háborús FPS-e számomra (hozzáteszem engem a multi nem érdekel). Egy gondom volt csak vele, mégpedig hogy rövid, nagyjából egy 6 óra volt az egész.
-
No, itt a vége fuss el véle, meglett a platina a Days Goneban, töröltem is, egy darabig nem akarok zombikat látni.
2 hónapig tartott mire kivégeztem a játékot, az eleje nem nagyon akart beindulni, de a közepétől élvezetes. A sztoritól ne várjatok sokat és akkor nem lesz csalódás. Vannak kifejezetten jó megoldásai, gondolok itt a dinamikus időjárásra és annak környezetre gyakorolt hatásaira például. De olyan apró részletekre is figyeltek, hogy Deaconnek nagyobb lesz a pupillája sötétben. Ezért sem értem, hogy a francba lett ez ilyen BUG-os. Ezt már múltkor is felhoztam és van aki azt mondta a PS4-embe keressem a problémát (
), de más játékoknál nincs semmi gondom pl. az fps számmal. Itt meg nagyon gyakran beszakadt ilyen 20 környékére, a textúrák gyakran elmosottan vagy sehogy sem töltöttek be, akárcsak a feliratok. Csak azért hozom fel ezeket újra, mert a sony exek között még nem találkoztam ennyire bugos játékkal.
Van még mit fejlődni, de én már várom a második részt (addigra rápihenek
)
-
Hú, a Days Goneban ez a driftelj nitrozva 5 masodpercig trophy kiidegelt, de meglett
Asszem megyek aludni
-
Na leporgott a Days Gone. A vegere egesz profi horda irto lettem
1.5 honap kellett a fő szál vegigjatszasahoz, nem volt mostanában sok idom jatszani. Kedvet kaptam a platinahoz, szerintem megcsinalom.
-
válasz
frankdelgado #240443 üzenetére
Pontosan
akkor nalad is hasonlo volt, csak kas sorrendben jottek a bugok.
-
Napi Days Gone. Main story folyaman nem spawnolt egy horda, amit le kellett volna gyozni. Ott bolyongtam egy fel orat, mielott ragugliztam hogy mi a tosz van. Mondom sebaj, elmentem, visszatoltom, attol elvileg megjavul. Erre betoltes utan nem ujrainditja az egesz küldetést? Meg ezt is elneztem, elkezdtem ujra. Elmotoroztam a kuldetes helyszínére, a texturak fele nem toltott be, leszalltam a motorrol es beestem a pálya alá
Itt egy kicsit elszakadt a cérna es leraktam pihenni a kontrollert.
-
válasz
hjtz4t3wrseg #240255 üzenetére
10k-ert szokott lenni akcioban kontroller. Ujonnan. BF-kor alzan 8k-ra le lehetett kuponozni
-
válasz
hjtz4t3wrseg #240211 üzenetére
Alkatresznek el lehet adni, 3.000Ft körül.
-
válasz
Tdizsolt #240177 üzenetére
Az ND, CD Projekt Red, Rockstar Games mellett nekem a Quantic Dream lett a következő, akiknek kb bármilyen játékát megvenném. Nem ismertem őket PC-s voltom miatt, de PS4-en játszottam a Heavy Rainnel, Beyonddal, Detroittal es elegge meggyozo jatekokat raknak le az asztalra
-
-
válasz
Kendek #239749 üzenetére
Igen, ez az első horda amivel felveszem a harcot. Eddig mindig elszaladtam előlük
Köszi a tippet, ezt kipróbálom.
Egyébként most már egészen visz előre a sztori, kicsit kiszámítható, de melyik zombis alkotás nem az. Nem rossz ez a játék, pár technikai hibától eltekintve. (Tegnap sajnos elég sokszor előjött a felirat nem megjelenése, szerencsére azért értek angolul.)
-
válasz
RiseOfEvil #239737 üzenetére
Itt a grafikonon tök jól látszik, hogy milyen sűrűn árazzák le
-
Kezdtem magam egészen császárnak érezni a Days Gone-ban.
Aztán tegnap szembe kerültem a főküldetés során az első hordámmal. Jó gyorsan legyaktak -
válasz
Mrdevil #239730 üzenetére
Hja, a kormany pedal paroshoz hozza tartozik egy megfelelo allvany/playseat is. Akar home made is jo lehet, a napokban linkelt egy srac egy kepet a sajat setupjarol itt az autos topikban. Ilyen 150-200 korul mar ossze lehet hozni egeszen jo indulo setupot.
Kerdes tudja-e hova rakni az ember a lakasban, amikor epp nem hasznalja...
-
Eleg bugos ez a Days Gone. A feliratok eleg gyakran nem jelennek meg, a karakterek pozicionalasa meg sokszor igen erdekesen sikerul. Volt ra példa, higy az ipse be volt gornyedve, mintha autot szerelne, de az auto nagyjabol 10m-re volt tole. Maskor egy silent kill utan katapultalt az enemy az egbe es 100m-el odebb esett le. A motor neha felig eltunik a foldben. Kibirhato, csak nem ehhez vagyok szokva a sony exektol.
-
Most, hogy így már 10-15 órát beleraktam a Days Gone-ba elkezdtem végre élvezni
Nyílik ki a sztori, végre nem vagyok teljesen védtelen és a motorból sem fogy ki 2 perc alatt a nafta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest