- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Lehet, hogy csak nekem új infó, de ha weben nézem a Store-t, van újra wishlist. Ha berakok oda valamit, azt írja ki, hogy értesíts fogok kapni, ha van rá valami ajánlat. App-ban nem láttam egyelőre és ott wishlist-re sem tudom tenni a játékokat. Konzol most nincs a közelben.
-
fausto
addikt
-
fausto
addikt
-
fausto
addikt
válasz
KaitouP #270753 üzenetére
Nem tudom, jól hangzik a Royal, de én hiába imádtam a 4-et és a 3-at, 5 végét kicsit elnyújtottnak éreztem. Lehet, hogy eret vágtam volna, ha még 60 óra várt volna rám.
FF7 kérdés: annak úgy lehet értelme, hogy ha bejön a Remake, akkor neki esek az eredetinek? A grafika nem zavarna, inkább arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi időt dolgoz fel a remake? Illetve a sztori maradt a régi vagy változtattak rajta (spoiler nélkül légyszi)
-
fausto
addikt
Dícséretes, hogy még mindig nem hagyták magukra a VR-t.
-
fausto
addikt
válasz
#42308056 #270439 üzenetére
Szerintem nem tett volna jót neki, jobban állt ez a játékmenet a kardos harchoz. Ha nem egy Jedi lett volna a főszereplő, hanem egy fejvadász, csempész vagy hasonló karakter, ahhoz inkább passzolna egy UC féle gameplay.
BTW nekem a harcrendszer így is bejött, pedig nem vagyok oda a Souls játékokért. Pont annyi kihívás volt benne, hogy ne legyen az, hogy megyünk előre megsebezhetetlen csodalényként, de azért van kontrollunk a dolgok felett. -
fausto
addikt
válasz
tboy93 #270388 üzenetére
Ennyit bőven megér és úgy rémlik a felújított könnyebb, mint az eredeti, barátságosabb a checkpoint rendszer. Illetve ha már Checkopint (
), érdemes meghallgatni, jó ki adás!
-
fausto
addikt
válasz
Carlos Padre #270311 üzenetére
Neked ingyen van a plus?
Azt egyébként honnan szeded, hogy a plus-os verziót fizetősen lehet upgrade-elni? A bejelentésénél nem írtak semmi ilyesmit -
fausto
addikt
Jövő havi Plus-t nem kellett volna már bejelenteniük?
-
fausto
addikt
Akciós a Chicken Police, magyar fejlesztés, van rajta magyar felirat és egész jó kritikákat kapott. Ha valaki szereti a kalandjátékokat és/vagy a noir-os hangulatú krimiket, nézzén rá. Plusz Chekpoint Podcast kedvcsináló
-
fausto
addikt
Megint van egy nagy adag (~450) új akció PSPrices szerint.
(persze tudom, mind sz*r)
Egyébként a Tekken 7 1700 Ft, ennyi még nem volt.
Meg a Jurassic World Evulotion-ön gondolkozom, valaki próbálta? Konzolon milyen? -
fausto
addikt
A Concrete Genie végigjátszható VR-ban vagy az egy külön játékmód?
-
fausto
addikt
A Persona 5 végét egy kicsit túltolták...
Mini boss - mini boss hátán, fő boss 2-3 fordulóban.... Az utolsó 2 palace kezdi elvenni a kedvem a játéktól... -
fausto
addikt
Mostanában elég gyakran van áramszünet, 1-1 pillanatra, ami szerintem nem tesz jót a rest mode-ban hagyott ps4-nek. Ti használtok valamilyen szünetmentes tápot vagy más megoldást?
-
fausto
addikt
400+ új akció a store-ban
-
fausto
addikt
Ez lehet, hogy csak egy maroknyi user-nek infó, de a Concrete Genie UK Store-ból letöltve is magyarul van.
-
fausto
addikt
válasz
ldave #269121 üzenetére
Na, tegnap óta okosabb lettem, de nem sokkal
Lehet, hogy nem annyira figyeltem (vagy hézagos az angolom), de nem teljesen állt össze a dolog
(és itt most Persona 5 spoiler következő, november közepéről)Szóval okés, Sea palotájában rajtunk ütöttek és Akechi volt a tettes. De végül is hogy kaptak el? Akechi átvitte a rendőröket a másik világba? És a vallatás hol történt, kivitték a való világba? Valahogy így értettem.
Viszont az sem igazán állt össze, hogy amikor Sae megmutatta Akechinek a telefont, mi miatt ment át a másik világba, ahol az ál-főszereplőt megölte. A Navi nem úgy működik, hogy kulcsszavakra irányít át? Azok meg most nem hangzottak el.A másik pedig a palotákkal kapcsolatos
Ha jól láttam Sae után már csak egy palota van. Ha azon túl vagyok, gyakorlatilag vége a sztorinak? Azt olvastam, hogy le lehet menni a Memento aljára és utána még egy palotát meg lehet nyitni, de ez már opcionális? Egyáltalán meddig lehet játszani a P5-tel? Mennyi content van benne? Az alap játék van meg nekem. -
fausto
addikt
Persona 5 (alap, nem royal) kérdésem lenne.
Az jelent bármi gondot, ha több szerelmi kapcsolatom van? Arról olvastam, hogy ha több vasat tartok a tűzbe, valentin napon számíthatok egy kis balhéra, de egyébként lehet bármilyen negatív hatása?
Másik már spoileres:Most ott tartok, hogy megcsináltam Sae palotáját és újra játszottam a nyitó küldetést, el is kaptak ugye. Ha ki fog derülni, akkor ne spoiler-ezzétek el légyszi, de az nem igazán áll össze, hogy akkor most a másik világban kaptak el és ott vallatnak a játék eleje óta? Vagy valahogy kimenekültem a valós világban és ott tarzóztattak le? Ezt mondjuk nem tartom valószínűnek.
Köszi előre is! -
fausto
addikt
válasz
Mauzes #268785 üzenetére
Én még a PS3 érában gyűjtögettem a platinákat, PS4-en már elengedtem (megszületett a fiam és örülök, ha van időm végig vinnem egy játékot
)
Anno úgy voltam vele, hogy sok trófea ad hozzá a játékhoz, valahol "vezeti" a játékost, hogy mit próbáljon ki. "Hozd össze a jó befejezést", "hozd össze a rossz befejezést", "csináld meg xy pályát úgy, hogy nem vesz észre senki", szóval rávezet olyan dolgokra, amiket magamtól nem biztos, hogy kipróbáltam volna.
De azt azért hozzátenném, hogy volt pár olyan szitu, ahol a platinázás egyenesen megutáltatta velem a játékot, mert akkor jöttek ki igazán a játék hibái (pl.a Maffia 2 jut eszembe), de nem sok ilyen volt, 1-2 cím -
fausto
addikt
válasz
FIREBLADE78 #268459 üzenetére
Ez a PS4 topic, van külön beárazós topik
De ott sem fogják tudni megmondani az alapján, hogy "néhány" "ps2 eredeti játék" - egy játék lista alapján már igen
Egyébként ha nem valami különleges vagy ritka játék, nem sokat. Valószínűleg nem is nagyon fog feljebb menni az áruk -
fausto
addikt
válasz
tothjozsi96 #268268 üzenetére
Arra figyelj, hogy a lemezes meg a digitális mentése nem mindig kompatibilis egymással, ez úgy derülhet ki, hogy eltér a termék kód (ami a lemez oldalán van, illetve a Store-ba látható)
-
fausto
addikt
válasz
WhiteWalker #268236 üzenetére
Cdkeys-en van egy kis kedvezmény a feltöltőkre is, 8% körül
Tudom, nem sok, de 20.000-nél már érezhető
-
fausto
addikt
válasz
WhiteWalker #268231 üzenetére
Az is csak új előfizetőknek van.
-
fausto
addikt
válasz
KaitouP #267870 üzenetére
Én 1-3 között nem tudtam a Smart Bankon keresztül befizetni a számlákat, hétfőre megjavult
Ma a Store-ba vettem játékot, minden gond nélkül ment, kódot sem kért.
Te hol próbáltad, weben vagy a PS-en?
Én egy ideje már nem tudok a webem keresztül vásárolni, már nem is próbálkozom ott... -
fausto
addikt
válasz
sutyesz96 #267770 üzenetére
Be tudsz jelentkezni a profilodba? Ha a Store-ba belépsz, akkor az Account settings-be megtalálod a device managemnet menüpontot, nézd meg, hogy hány db PS4 van regisztrálva. Ha több, mint kéne, akkor deaktiváld mindet és változass jelszót.
Gondolom a supportnak már jelezted, bár hivatalosan nincs refund, ilyen esetben várhatóan segíteni fognak.
Fontos: a banknak nehogy jelezd, hogy fordítsák vissza a tranzakciót, mert a Sony egyből tiltja a profilodat!
Amúgy a két lépcsős azonosítás nem is volt aktiválva vagy annak ellenére léptek be? -
fausto
addikt
A Vader Immortal-tal játszott valaki? Hülye kérdés, de ülve lehet játszani? :)
-
fausto
addikt
Eddig sem tetszett, csak most került szóba, hogy mennyire takarékos a ps.
Apropó takarékosság: NAGYON kíváncsi vagyok, mikor adott olyan extra jó deal-t a ps plus, írd már meg kérlek :) mert nagyon írod, hogy mekkora kedvezményeket ad, valahogy eddig elment mellettem. A psprices.com mutatja -
fausto
addikt
Akkora vehemenciával véded, mintha Sony részvényes lennél, de azért próbáljuk meg
"Mi az, hogy ingyenesnek kellene lennie?"
Tegyük fel, hogy tolom a Battlefront 2 vagy GTA V multit. A Sony-nek milyen hozzáadott értéke van a dologhoz? Ő biztosítja a szervereket hozzá?
"A 10GB meg 100GB" - ok, akkor 100GB, de akkor is egy felhős tárhelyről beszélünk, ahova csak a mentések mennek fel. Ezért ez 2020-ban alap lenne.
"Szoktak lenni jó akciók" - továbbra is várom azt az 5-10 játékot, ami olyan marhára akciós volt plus-szal és nem annyi, mint máskor plus nélkül
"Ha sok neked a havi 1.125 Ft akkor menj PC-zni" - ja igen, az ultimate érv, ha már mást nem tudsz felhozniDe hagy jegyezzem meg, hogy ez a 1125 Ft is parasztvakítás (bontsd le még jobban, "csak napi 40 Ft!!!!"), mert ha nem éveset veszek, akkor 2700 Ft. Azaz most, hogy pl belekezdtem a Persona 5-be és megvettem a Death Stranding-et, két hónapig tuti nem fogok multizni, mégis ketyeg. Havonta meg nem éri megvenni.
#266838 raziel01
"Évi 13500 Ft nem egy eget rengető összeg" tudod mit, igazad van, tényleg nem sok. Utalsz nekem is?
"Nem várható el, hogy benne legyen az árban az ingyen multi is" pedig elvárható lenne, miért nem? A Sony mit tesz hozzá egy pl. EA játékhoz?#266844 F-ECT$
"2 éve van PS-em, alig kellett játékot vennem a plus most" - ez mondjuk tényleg ízlés kérdése, azon meg nem érdemes vitázni. De azért elég sokszor felmerült a Sony forumokon, hogy ha már mindenképp le akarják húzni az embert, legyen egy csak multis Plus olcsóbban, mert azért elég sokaknak nem pálya az ingyen játék. Vajon miért nem lépték meg eddig?Majd akkor, ha a valamelyik konkurencia a tökükre lép (a PS3 generáció közepén-végén pl. nagyon tepertek, mert az X szorongatta őket)
-
fausto
addikt
Ugye azt tudod, hogy olyan fizetős szolgáltatásoknak tapsolsz, aminek ingyenesnek kéne lennie
Online játék és 10GB tárhely, wow!
Az Epic meg egy jobb hónapjába ad ingyen annyi játékot, mint a Plus egy év alatt...
A hatalmas PS Plus akciókról: menj már fel pls PSPrice-ra és mutass már nekem 5 olyan játékot, ami tényleg fasza leárazást kapott! Én most megnéztem a kívánságlistámon 5-7 címet és egy nagy bullshit, amikor külön ár volt a Plus előfizetőknek, kb annyiért vagy drágábban adták, mint korábban.
Értem én, hogy fasza a PS, de nyugodtan lehet az ember kritikus. Felfoghatatlan számomra, hogy hogyan tud bárki lelkesülni a PS Plus-ért. Kb. a kötelező rossz, amit fizetni kell. -
-
fausto
addikt
Death Stranding az euronics-ban 4990, csak boltban, de sok helyen van készleten. Szerintem jó ár
-
fausto
addikt
válasz
Maxell014 #266176 üzenetére
Ha a TLOU2-t tervezed és az első résszel nem játszottál, akkor azt érdemes pótolni előtte, nagyban épít annak a sztorijára.
A Pókember jó választás és állítólag a MM is jól sikerült, de elég rövid. A Pókembert megkapot 5k körül és elvagy vele 20-25 órát, az MM meg 7-10 óra és háromszor annyiba kerül. -
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Kipróbáltam a remote play-t, de nem igazán úgy megy, ahogy szeretném.
A szitu az, hogy itthon akarok játszani (a feleségem tévézik, a PS be van kapcsola), szóval a tabletet használnám képernyőnek. Sikerül csatlakozni, de ahogy kapcsolódok, a DS4 kikapcsol és a tableten tudom irányítani a játékot. Ha a DS4-et visszakapcsolom, akkor meg először beadja a user választó képernyőt és ha kiválasztom a profilom, ledob a remote play-ről.
Szóval hogy tudok úgy játszani, hogy a PS be van kapcsolva, a DS4-gyel a PS-t irányítom, de a képet remote play-jel a tableten látom?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
válasz
RocknRoller #265614 üzenetére
"Viszont rossz látni, hogy PS Pluson milyen ingyenes játékokat ad Sony" - ezzel mondjuk tökre egyetértek, csak szerintem nem ugyan arra gondolunk
De tényleg, Plus miatt teljesen felesleges PS-re váltani, pláne a GP mellett.
-
fausto
addikt
válasz
ProdyG #265591 üzenetére
Szerintem ennyi idősen még a legtöbb játék nehéz lesz neki. De amiket felsoroltak, azokkal tehetsz egy próbát, mert aranyos, békés játékok. Ami nekünk nagyon bejött
LittleBigPlanet 3 - vannak egyszerű pályák és egyszerre tudtok ketten menni
Unravel 1-2 (főleg a 2), aranyos játék és egyszerre tudtok ketten menni, nem is vészesen nehéz.A többihez:
Tearaway - főleg az eleje könnyű, de csak egyedül lehet játszani
Overcooked - szerintem ennyi idősen nehéz
LocoRoco 1-2 - nálunk a gyerek keze nem állt rá az irányításra, de a design telitalálat. Csak egyedül lehet játszaniEzek azok, amivel van saját tapasztalat
-
fausto
addikt
Nem tudom milyen játék, de hátha valakit érdekel.
WARHAMMER THE END TIMES VERMINTIDE
Egy mekis sajtburger ára. -
fausto
addikt
Angol 35GBP-s feltöltőt hol érdemes venni, van valahol leakciózva? CDkeys-en 32GB , annál van valahol jobb deal?
-
fausto
addikt
válasz
#42308056 #265047 üzenetére
Ha parry-zed jó időben és utána visszaütsz, a legtöbb ellenfelet egyből meg tudod ölni. Ilyenkor a többi támadó sem tud megütni. Egyébként meg ne hagyd, hogy körbe vegyenek, ugorj ki, ha bekerítenek. Nem tudom, hogy milyen erőket unlock-oltál, de használd a lökést (pláne, ha már felfejlesztetted). Elsőnek a gyenge ellenfeleket támadd, akiket 1-2 ütésből megölsz. Nagyjából ennyi.
-
fausto
addikt
A Crash Team Raceing-en elgondolkoztam, de ahogy rákerestem a Store-ba egy csomó vásárolható bisz-baszt láttam, coin csomag, meg ilyesmi. Menyire pay-to-win a játék? Ha megveszem az alapot, attól még végig lehet játszani, lehet vele multizni? Vagy mire lehet költeni ezeket a cuccokat? Köszi előre is!
-
fausto
addikt
válasz
Gery9112 #264772 üzenetére
Valószínű nem lesz sem remake, sem remaster, kusza a jogi helyzet. Infó innen, de egyébként is érdemes meghallgatni, jó cucc a Chekpoint podcast
-
fausto
addikt
válasz
Tuomas #264680 üzenetére
Hello,
Mindjárt megerősítenek vagy megcáfolnak, de szerintem:
1, Ha egy új User-t létrehozol, akkor azzal tud játszani, oda elmenti a dolgokat. De egyébként egy PS profilt csak érdemes lenne csinálni, akár a multihoz, akár a letöltögetéshez.
2, A fiókba be fognak tudni menni a gépen, de sok mindent nem tudnak csinálni. Állítsd be, hogy ne jegyezze meg a jelszót és ne lépjen be automatikusan PSN-re. -
fausto
addikt
Hallottatok arról valamit, hogy lesz egyáltalán valai PS-es black friday akció? Gondolom egy Alza kuponos buli nem várható, de némi játék, kiegészítő leárazás szokott lenni, de most csönd van. Azt hiszem most péntek a "hivatalos" BF
-
fausto
addikt
Az új Spider-man-nel kapcsolatban lenne egy-két kérdésem:
- mekkora a játék tér? Illetve új a térkép vagy ez előző részét hasznosítja?
- az első részben félbehagyott sztori szálakat tovább viszi? Gondolok itt pl. Osbornékra.
- ennek a résznek a végén is belengetnek olyan szálakat, amiket majd (várhatüóan) a folytatásban bontanak ki?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
válasz
vodrosjozsi #264519 üzenetére
Tényleg, a harc is pont olyan benne..
-
fausto
addikt
Angol a fő profilom, de van magyar is. Ha a magyarral előfizetek az ea play-re, akkor fogom tudni játszani az angol profilomon? Persze mindkét profil primary a gépen
-
fausto
addikt
válasz
nemorino #264413 üzenetére
Azért a Revelations-t nem szokás a top AC játékok között emlegetni, valószínűleg azért húztak le Ezio-ról még egy bőrt, mert eléggé betaláltak vele. A sztori tényleg nem egy extra, a látvány és a gameplay sem sokat fejlődött. Szerintem a kor/helyszín sem volt ütős.
Azzal nem értek egyet, hogy azt szeretik a legtöbben, amelyikkel elsőként találkoztak, mert az első részt pl. nem szokták szeretni
A második rész nagy előrelépés volt minden tekintetben. A megjelenésekor gyönyörű volt, a parkour még kihívás volt, át kellett gondolni, hogy hova hogyan mászol fel. Voltak benne logikai feladványok, ezek mind kikoptak idővel. Nagyon szerettem benne azokat a helyszíneket "tomb raider" szerű helyszíneket, nem jut eszembe a neve.
Azzal egyetértek, hogy sajnos ezekkel a játékokkal nem jó "visszafelé" haladni, nem öregedtek jól. A látvány nyílván már nem olyan jó, az irányítás egyszerűsödött, a lehetőségek bővültek.
A másik, hogy az is sokat számít, hogy kinek mennyire jön be az adott kor, helyszín. Nekem pl. a londoni szetting nem jött be, úgyhogy én nem vittem végig a Syndicate-et.
Amúgy egy nagyon jó Checkpoint adás az AC sorozatról, érdemes meghallgatni!Jut eszembe, a második rész zenéit imádtam, még most is szoktam hallgatni meló közben
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest