Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemorino
tag
válasz RangerFox #264363 üzenetére
Én most platináztam a Revelationst, időnként rettentő frusztráló volt az irányítás. Lehet, hogy szentségtörés, de a sztorit teljesen felejthetőnek találtam, a grafika semmivel nem jobb, mint a Brotherhood. Számomra az Ezio trilógia csalódás volt, technikailag nagyon régimódi, különösen az AC2 grafikája elképesztő fapados, néhány kiemelt épületen túl ugyanazok ismétlődnek. Én azt látom, hogy a legtöbben azt az AC-t szeretik, amelyikkel elsőként játszottak, én a Unityvel kezdtem, mindent ehhez hasonlítok.
Vicces egybeesés, de a héten én is elővettem újta a Syndicate-et, pár éve bug miatt nem kaptam meg néhány trófeát és most szedtem össze az erőt és az időt újra végigjátszani. Nekem ezt a játékot a steampunk London és a főszereplők szinkronja viszi el a hátán. Az utóbbi időben erőlködnek, hogy női főszereplőt rakjanak a játékaikba, de nem igazán illenek az ábrázolt korszakba, de itt van Evie Frye, aki ilyen szempontból teljesen hihető. Nem egy lehengerlően jó játék, de a hangulat nekem bejön, remélem tboy93 is ráérez az ízére.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest