- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Valszeg most is csak a Planetside: Arena miatt. Egyébként a játékban még van egy erős 5-6 év. Az emberek manapság kb. megtagadják a PC fejlesztést és követelik hogy 10 éves hardveren fusson minden. Szóval semmi értelme kiadni egy PS3-t modern gépigénnyel.
Én pozitív vagyok a játék jövőjével kapcsolatban. Jön a DX11, új kontinens, új (fizetős) frakció és más tartalmak. Igazából én már most is elégedett vagyok a tartalommal, csak a teljesítmény legyen mindenkinek tökéletes és legyen elég játékos.
Utóbbit is újradolgozzák majd és azon a ponton szeretnének egy kis marketinghadjáratot nyomni. Remélem, hogy jobban elterjed majd. Most nem játszok, de azon a ponton én is visszaszeretnék nézni.Úgysincs még1 ilyen játék, most mit nyomassak Apex vagy majd PS: Arena? Mintha visszamennék egy generációt. Zárt pályák, zárt játékelemek, gyors ugribugri amit minden más multi FPS-ben megtalálni. Ezekhez képest a PS2 egy next-gen sandbox játék, még mindig. Pedig lehetne már kihívója.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest