Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Azért nyomkodd azt a V-t, hátha belebotlasz egy olyan értelmes játékosba mint én.

Én is piros vagyok. xd A szerver pedig Cobalt.
Engem nem nagyon szokott csapattárs megölni, párszor már lőttek rám, de amúgy ha csapattársra lősz lehet hallani ilyen pittyegést ami jelzi, hogy ne lőj te balfasz, mert az a társad. Úgyhogy általában abbahagyják...
Ahogy én is...
Nem tudom mire gondolsz, sok ilyen óriás szar van.
Amilyen nagy izében voltam, ott generátorokat kapcsolgattam le, nem tudom miket kellene még megsemmisíteni, hogy a miénk legyen a terület... Utána kéne olvasni, de valahogy jobb lenne tapasztalattal megszerezni az infókat. Nem? 
Szerk: Basszus, fellépek és alig van területünk. lulz Kicsit bele kell húzni, mert lassan eltűnünk. xd Na meg engineer vagyok, vettem 100 pontért tapadós gránátot, erre nem tudom használni, nem látom. Miért van ez? 107 certizé pontom volt, most kidobtam 100-t? Hogy lehet előszedni a gránátot?
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Sweet.tv - internetes TV
- Eredeti játékok OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Vadonat új! Dell E2424HS FHD 23.8" VA 60Hz
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest