Keresés

Aktív témák

• Atom

aktív tag

Ja ezekután lenne még 1 kérdésem :)
    Szal progikat keresgetek a kártya húzásához.

Rivatuner -> problémám, hogy reboot után visszaáll, és hiába pipálom ki, hogy overclock after reboot(nememléxem pontosan mit ir ki) nem akarja megtartani, és nincs kedvem minden rebootkor huzogatni.

Powerstrip -> iszonyatosan idegesít aza tippek, trükkök ablak minden bootoláskor, amit 5 másodpercig kell néznem, és még kise kapcsolhatom. Ha van vmi hack, ami ezt kikapcsolja az jólenne (mindjárt utánanézek, de ha tudtok akkor link plz).

Többet eddig még nem próbáltam ( Radeonator-t még, de az nem volt túl szimatikus)

Szal a fenti 2 progi jólenne, ha a zavaró tényezőket vhogy ki tudnám küszöbölni.

• Atom

aktív tag

válasz Alan #2 üzenetére

Köszi

Ugyan az 1. hozzászólásomban említett link is ez volt, akkor nem néztem rajta körül eléggé, és totál rosszul csináltam az egészet, valszeg azért nem is ment. Mindenesetre sikerült. 1-előre semmi rendeleneset nem tapasztaltam. a 3dmark 2k3 fill rate tesztje, amit az oldalon említenek ugyanolyan mint azelőtt volt.

De még nézegetem.

• Atom

aktív tag

Na szóval

Van nálam egy 9500-as radeon (lerágott csont, szokásos) És szívesen meghackelném a driverjét, de nemtom pontosan hogyan tegyem, és utána hogyan győződjek meg az eredményről.

Kb 2-3 órája nézegetem a fórumot hogy a válaszra leljek (kereső híján) , de feladtam. Annyit megtudtam, hogy a rivarunerrel kel vhogy, és egy sys filet kell felpachelni. Találtam egy linket is amin a catalyst 9.6-oshoz (win XP) volt ebből a sys-ből egy hackelt. Letöltöttem felülírtam, de nemlátom hogy most változott-e. Ezt hol tudom megnézni? Azt is olvastam hogy a rivatuner kijelzi: 128-bit R300 (4x1) <- És ez azt jelzi. De nemigazán akar változni. Na most mivan?

Szal keresgettem én, ennyi infót találtam, de ugy tűnik nem elég. Szal némi pontosítást plz.

thx

Aktív témák