- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Atom
aktív tag
Ja ezekután lenne még 1 kérdésem :)
Szal progikat keresgetek a kártya húzásához.
Rivatuner -> problémám, hogy reboot után visszaáll, és hiába pipálom ki, hogy overclock after reboot(nememléxem pontosan mit ir ki) nem akarja megtartani, és nincs kedvem minden rebootkor huzogatni.
Powerstrip -> iszonyatosan idegesít aza tippek, trükkök ablak minden bootoláskor, amit 5 másodpercig kell néznem, és még kise kapcsolhatom. Ha van vmi hack, ami ezt kikapcsolja az jólenne (mindjárt utánanézek, de ha tudtok akkor link plz).
Többet eddig még nem próbáltam ( Radeonator-t még, de az nem volt túl szimatikus)
Szal a fenti 2 progi jólenne, ha a zavaró tényezőket vhogy ki tudnám küszöbölni. -
Atom
aktív tag
Köszi
Ugyan az 1. hozzászólásomban említett link is ez volt, akkor nem néztem rajta körül eléggé, és totál rosszul csináltam az egészet, valszeg azért nem is ment. Mindenesetre sikerült. 1-előre semmi rendeleneset nem tapasztaltam. a 3dmark 2k3 fill rate tesztje, amit az oldalon említenek ugyanolyan mint azelőtt volt.
De még nézegetem. -
Atom
aktív tag
Na szóval
Van nálam egy 9500-as radeon (lerágott csont, szokásos) És szívesen meghackelném a driverjét, de nemtom pontosan hogyan tegyem, és utána hogyan győződjek meg az eredményről.
Kb 2-3 órája nézegetem a fórumot hogy a válaszra leljek (kereső híján) , de feladtam. Annyit megtudtam, hogy a rivarunerrel kel vhogy, és egy sys filet kell felpachelni. Találtam egy linket is amin a catalyst 9.6-oshoz (win XP) volt ebből a sys-ből egy hackelt. Letöltöttem felülírtam, de nemlátom hogy most változott-e. Ezt hol tudom megnézni? Azt is olvastam hogy a rivatuner kijelzi: 128-bit R300 (4x1) <- És ez azt jelzi. De nemigazán akar változni. Na most mivan?
Szal keresgettem én, ennyi infót találtam, de ugy tűnik nem elég. Szal némi pontosítást plz.
thx
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest