- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batyus086
csendes tag
Sziasztok!
Bár, valószínűleg nem sok embert érint már a dolog, de sikerült megszereznem a Pioneer DVR-215D író eredeti kernel-jét, így vissza tudja flashelni 215D-re aki akarja:DVR215D_FW118EU_kernel+firmware
-
batyus086
csendes tag
Üdv.
A crossflash-eléshez szükséges pakk nincs véletlenül meg valakinek? Az itteni linkek már nem működnek. Illetve a 215D kernel visszaállítására nincs esetleg megoldás azóta? -
zozopapa68
tag
-
Kal El
csendes tag
Szia!
Elnézést a zavarásért, de nem rég vettem egy Pioneer DVR-215D típusú DVD író-t viszont ha 2x-nél gyorsabban írok vele leesik a belső puffere és ez által az írás sebessége is változik. A kérdésem a következő lenne a 2009-06-24 03:28:24 hozzá szólásodban leírt firmware frissítés megoldaná a problémát és ha igen még birtokodba van az általad megosztott csomag?
Válaszodat előre is köszönöm.Üdv:
Zoltán -
Giovanny
őstag
Üdv,szeretnék segítséget kérni a CD író választásában,audio cd szeretnék írni a lehető legjobb minőségben,szóval minden tanácsot szívesen veszem.
-
Flashget
félisten
válasz
zsolti120034 #493 üzenetére
de a lépen az van, hogy 20x és cd.
215D-t átflasheltük L-re a topicban keresd meg a módját. -
zsolti120034
újonc
Jó író ezek amíg be nem döglenek.
El índítom a dvd írását,még el sem kezdi már kidobja a képen látható hibát! PLS HELP!!!
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-10/27/465160_eajjxgjfgkymr4v9_nevtelen.jpg -
zsolti120034
újonc
Sziasztok!
Nekem is DVR-215d íróm van.
A probléma az,hogy akármit kezdek nem tudok sehogyan DVD-t írni!
PLS help!!! -
Flashget
félisten
Keressetek visszará és egy crosflash után tökéletes lesz az író.
Az elején nagyon felpörgeti a lemezt ezért nehezen tudja beolvasni...szar az fw rajta amivel európában eladták. -
hambi80
tag
Hellótok évek óta használok egy pioneer 215D irot 1.19 gyári de lassu a lemez felismerése már ujjonan is ilyen volt ez a tipus igy müködik?
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Flashget #485 üzenetére
"Amit én linkeltem az a utolsó fw ami már egy crossflashelt 215L-hez jó."
Vagy úgy! És ennek a továbbflashelésnek ugyanaz a módja mint az első flashnek vagy csak el kell indítani az exe-t?"Azt is leírtuk mi a különbség a két író fw között amiért crossflasheltük."
Az OK, de ez a 215D vs. S15J (avagy 215L) közti különbségről szólt; én viszont arra kérdeztem rá hogy a "sima" 215 és a japán S15J között mi az eltérés?Tunniillik az oldalról amit az imént linkeltem ez a két fw is lehúzható.
-
Flashget
félisten
válasz
canniball #484 üzenetére
Amit én linkeltem az a utolsó fw ami már egy crossflashelt 215L-hez jó. tehát ha megejtetted a crossflasht pl. 1.18-ra de már Pio 215L utána tudod ráküldeni amit én linkeltem.
Csak a többi fájlhoz írtam kikell keresni mert a topic linkek már nem működnek. nekem meg sajna nincsenek már meg.Azt is leírtuk mi a különbség a két író fw között amiért crossflasheltük. Fizikailag a külsőben tértek el (a japánban árult jobban nézett ki) ill. az fw-ben.
-
canniball
nagyúr
válasz
Flashget #483 üzenetére
Igen, ezt a postot megtaláltam, de ott ezt írja a kolléga:
"Amire szükséged van:
...
Pioneer S15J Firmware (215L FW): itt
...
A flashelés menete:
... Egy mappába másolod a dvrflash.exe-t és a FW tömörített fájlból a 2 fájlt ami tartalmazza a kernelt és a firmwaret."A link már sajna nem él, de ott egy zip lenne benne két fájllal. Amit te linkeltél korábban az pedig egy exe; ugyan ki tudtam csomagolni és abban is két fájl van de nem vagyok biztos benne: az ugyanaz a két fájl ami a fenti leírásban a zip-ben lenne, ez a két fájl kell nekem a dvrflash.exe mellé?
Közben meg kuglival ráakadtam erre az oldalra, az innen letöltött zip-ben két fájl van: egy 114 és egy 118 kiterjesztésű, amit te linkeltél abban pedig egy 122 és egy exe kiterjesztésű. Hol az igazság?
Illetve akkor hogy is van ez a számozás mizéria? Jól értem hogy kaptuk ugye a 215D-t, ezt lehet flashelni "sima" 215-re és a japán verzióra a S15J-re (visszatérés 215D-re mint írtátok nincs)? És ha igen mi különbség van a kettő között?
-
Flashget
félisten
válasz
canniball #482 üzenetére
itt valaki írta pár éve
hogy az előző fw jobban írt neki..találomra beleolvastam csak a topicba.
nekem crossflash után egyértelműen jobb lett az író.flashelés menete a szükséges fájlokat keresd meg hozzá
-
canniball
nagyúr
válasz
Flashget #479 üzenetére
"hanem ha valaki vissza akarná rakni mert jobban írt azzal nem tudja."
Előzőleg azt írtad az új fw-rel írt jobban...vagy félreértettem valamit?(#480) Köszi a linket! Akadna esetleg a flash mikéntjéhez/leírásához is?
(#481) jeni!
Le vagyok maradva egy körrel, ezek szerint nem csak két verzió létezik: a 212D és a 212L? -
canniball
nagyúr
válasz
Flashget #476 üzenetére
No ez legyen a legkevesebb...
"...sok lemezemet be sem tudta olvasni."
Ilyen problémám nekem is adódott, volt olyan lemez amit az asztali lejátszó gond nélkül beolvasott de sem a 215D, sem a 212D sem a 107D nem volt hajlandó megenni pedig korábban közülük valamelyik írta meg... -
Flashget
félisten
Hello.
Azért crossflasheltük anno (legalábbis én) 215L-re,mert a gyári fw miatt nagyon felpörgött olvasáskor és sok lemezemet be sem tudta olvasni. CD lemezt nem írta meg normálisan a lejátszó nem tudott vele mit kezdeni.
215L esetében ez mind megszűnt és szépen is ír. Viszont nincs hozzá kernel ha jól tudom.. -
jeni
félisten
Hello
Írás minőségben vannak különbségek a Pioneer DVR-215D,a 215 és a 215L szoftveres írók között?
Működés szempontból a 215L lenne a jobb? Esetleg elegendő a sima 215 amiben a DVD-Ram van- a Labelfalsh nincs,ami nem izgat (lemez hiány miatt)
-
Joltee
aktív tag
Én crossflasheltem 215L-re, de így is hangosnak találom, írás (8x) közben is. Írás közben folyamatosan halkul, de ahogy nekikezd... mint egy Sony 7260S olvasáskor!
-
naszvalo
tag
sziasztok van egy PIONEER DVD-RW DVR-216D írom.Ez jobb mint a 215 D? Érdemes ezt is flashelni 215L-re.ha igen akkor tudna nekem ez ügyben valaki segíteni,hogyan kell csinálni,és linkelni egy csomagot amik kellenek hozzá.sajnos nagyon járatlan vagyok ez ügyben,ezért ha lehet szájbarágosan kérném a segítséget.op rendszerem Win64 bit.előre is köszönöm szépen
-
user137
őstag
Sziasztok! Akadt egy ilyenem eladó, ha kell valakinek.
Talán ha 2 tucat DVD-t ha írtam vele, meg 1-2 windóz install :-) -
Wyll
őstag
Én is sikeres 215D -> 215L crossflash műveleten vagyok túl! Köszi nektek is!
Cserébe én is prezentálok egy kis csomagot a leendő utánam próbálkozóknak.
Tartalma:
- DVRFlash 2.6.0 /csak win32 verzió!/
- DVR215 kernel
- DVR215L kernel
- 3db 1.22-es firmware: 215D, 215, 215L
- kép a sikeres crossflash "dos-ablakról"
- kép a sikeres firmware update "dos-ablakról"Mérete: 5,2 MB
Letöltése: itten
-
válasz
IRON STORM #461 üzenetére
Köszi a választ már otthon vannak az írók 4 db de még nem volt szerencsém kipróbálni őket, a gépem darabokban. Ha megvan írok tapasztalatokat
!
-
FefeeX
veterán
válasz
kleinguru #459 üzenetére
Nem, nem ugyanaz... Van 5-ös meg van 6-os. Nyilván ha ugyanaz lenne, nem 5-ös meg 6-os végű lenne...
De ha visszaolvasol, akkor már leírták ezt mások is. A 6osban gyakorlatilag finomhangolások történtek, kicsit halkabban működhet, frissebb támogatás stb.Sajna láttam egyébként, hogy törölték a cuccokat amiket feltettem - sry. Jó hogy van mindig egy ember aki képes tenni is valamit a közért, és összekapja a cuccokat, thx <Adamsky>
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
wwenigma #452 üzenetére
Hi!
Én most csináltam meg ezt a crossflash-elést egy DVR-215D-n, aminek a vége egy Pio S15J (215L) lett 1.22-es firmware-el. Mivel sajnos a fórumban lévő link-ek némelyike már "döglött" volt, ezért úgy ollóztam össze a hozzávalókat.
- DVRFlash v2.6.0
- kernel és "sima" fw. S15J-hez
... amiket be is dobtam egy Rar-ba (pass.: prohardver.hu) -
bypet
tag
Sziasztok!
Még nincs egy éves a Pio 215D íróm, de úgy néz ki megadta magát. Üres lemezt nem ismeri fel, gyári CD címkéjét felismeri, de már fileok tartalmát nem. Beolvasás közben "klattyog".
Ötlet?
/Gari papír felszívódott/ -
Valaki írt már ezzel az íróval huzamosabb ideig folyamatosan?!
Kb olyanra gondolok hogy 20-30 db lemezt egymás után?!
Ha igen írja le a tapasztalatait!Előre is köszike
!
-
chilli2
csendes tag
válasz
radi8tor #450 üzenetére
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyet. 1.22 FW-t rátettem gyári oldalról.
Próbáltam írni 16X-os sebességgel Verbára és 87%-nál behalkul és visszaesik 7-8X-os sebességre az írás. Ez normális?
Egyébként 8X-os sebességgel akarok általában írni, csak tesztelni szeretném a cseregari alatt.
Ja és nálatok is ilyen hangos (sziszeg)?
Köszi előre is a segítséget!Chilli
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest