- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
zsolti120034 #493 üzenetére
de a lépen az van, hogy 20x és cd.
215D-t átflasheltük L-re a topicban keresd meg a módját. -
Flashget
félisten
Keressetek visszará és egy crosflash után tökéletes lesz az író.
Az elején nagyon felpörgeti a lemezt ezért nehezen tudja beolvasni...szar az fw rajta amivel európában eladták. -
-
Flashget
félisten
válasz
canniball #484 üzenetére
Amit én linkeltem az a utolsó fw ami már egy crossflashelt 215L-hez jó. tehát ha megejtetted a crossflasht pl. 1.18-ra de már Pio 215L utána tudod ráküldeni amit én linkeltem.
Csak a többi fájlhoz írtam kikell keresni mert a topic linkek már nem működnek. nekem meg sajna nincsenek már meg.Azt is leírtuk mi a különbség a két író fw között amiért crossflasheltük. Fizikailag a külsőben tértek el (a japánban árult jobban nézett ki) ill. az fw-ben.
-
Flashget
félisten
válasz
canniball #482 üzenetére
itt valaki írta pár éve
hogy az előző fw jobban írt neki..találomra beleolvastam csak a topicba.
nekem crossflash után egyértelműen jobb lett az író.flashelés menete a szükséges fájlokat keresd meg hozzá
-
Flashget
félisten
Hello.
Azért crossflasheltük anno (legalábbis én) 215L-re,mert a gyári fw miatt nagyon felpörgött olvasáskor és sok lemezemet be sem tudta olvasni. CD lemezt nem írta meg normálisan a lejátszó nem tudott vele mit kezdeni.
215L esetében ez mind megszűnt és szépen is ír. Viszont nincs hozzá kernel ha jól tudom.. -
Flashget
félisten
válasz
IRON STORM #427 üzenetére
Gyári 215D 1.22 fw van nálam és megcsinálta egy darabig aztán ez lett a végén ;)
1.19-el irtam meg ami elrontott pár lemezt nekem meg nem olvasott be olyanokat amiket a pio 108-al irtam viszont forditva nem volt semmi gond. Nálam is ez a pio iró a rossz minősitést kapta. -
Flashget
félisten
jut eszembe..régiókodot bekell állitani FW frissitéshez? mert az nincs..
masterre bejumperoltam de az sem segitett..
P45 chipsetes lapom van:
ez a asus p5q lapom vana sata aljzatok mind egyforma szinűek kivéve egyet. átdugom abba ;)
-
Flashget
félisten
kis floppyrol nem lehet? megpróbálom még azt ha leirod a mikéntjét
-
-
Flashget
félisten
Egy dolgot tudok még tenni..van az újabb flashelö progi a 2.60 vagy mi a száma..ha azzal sem akkor így jártam.
P5Q lapom van..nem kell a biosban valamit állitani hozzá? -
Flashget
félisten
itt a hiba most elkaptam ;)
-
Flashget
félisten
Ez alapján csináltam de nálem maradt minden a régiben.
TC-vel csináltam addig oké hogy nyomj y-t majd entert..felvillan egy ablak nagyon rövid ideig infókkal a tálcát kilöki és kész. nem fut le 2x. Minden egyébb kikapcsolva viruskergetőig bezárólag. Nincs lemez a meghajtóban nem tunningolom a gépet.
Mi a problem?
1.19 gyári fw van rajta. -
Flashget
félisten
Hi..
Ha minden igaz a héten nyugdijazom a Pio 108-as irómat ami már elmúlt 3 éves..semmi baja csak az új lapba nem lesz annyi IDE csati mint amennyikell 8vinyóim pata mind) így egy SATA-s irót kell beujitzanom és az pedig a Pio 215D lesz.
Remélem azzal is annyi bajom lesz mint a 108-al vagyis semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest