- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
busrent
csendes tag
válasz
paramparya #4304 üzenetére
igen, azóta már rájöttem!
és nagyon köszi mindent! -
busrent
csendes tag
válasz
paramparya #4295 üzenetére
köszi! így elküldi a dolgot a mail címemre, csak az a baj, h egy sorba ír mindent, szóval így néz ki a kapot mail: Megrendelő neve: xyzMegrendelő címe: xyzyxzTelefonszáma: 32231Mobiltelefonszáma: 42313
nekem valahogy így kellenne:
Megrendelő neve: xyz
Címe: xzyzy
stb...
próbáltam már berakni < /br> mindenhova de mindig hibát ír ki mikor rámegyek a küldés gombra...ha nincs ott a < /br> akkor minden simán megy, csak egy sorba írja...
ez a php-m:
<?php
$to = ''x@y.hu'';
$subject = ''Megrendelés'';
$msg = '';
$msg .= 'Megrendelő neve: '.$_POST['nev';
$msg .= 'Megrendelő címe: '.$_POST['cim';
$msg .= 'Telefonszáma: '.$_POST['telefon';
$msg .= 'Mobiltelefonszáma: '.$_POST['mobil';
mail($to, $subject, $msg);
?> -
busrent
csendes tag
válasz
paramparya #4292 üzenetére
az űrlap már kész van (megrendeles.html) és ezen belül: <form name=''urlap'' method=''post'' action=''megrendeles.php''> majd ezután jönnek a mezők, pl. a név mező: <input name=''nev'' type=''text'' class=''input_urlap'' style='' width:300px; height:12px;'' />
majd a végén egy elküld gomb: <input name=''elkuld'' type=''submit'' id=''elkuld'' value=''Elküld'' />
ezzel mondom nincs gondom, csak a megrendeles.php -t szeretném megcsinálni, aminek csak annyi lenne a feladata, h küldjön nekem egy mailt, kb ilyen formában:
Név: valaki
Cím: xyz
stb...stb
és ha nincs kitöltve egy mező, akkor nem kell kiíratni semmi hibát vagy ijesmit, akkor mailben így legyen:
Név:
Cím:
szóval csak a php részét nem értem...annyit tudok, h mail() függvényt kell használni...meghogy meg kell adni az űrlap mezőknek a neveit (pl: nev, cim, email)
Előre is köszi a segítséget! -
busrent
csendes tag
Sziasztok!
1 kis segítséget szeretnék kérni...mégpedig: csináltam 1 oldalt amin van 1 űrlap, kb 12 mezőből áll (név, telszám, email, cím,stb) ...és ehhez szeretnék egy tök egyszerű valami.php fájlt csinálni, ami a mezőkbe beírt adatokat elküldi az én e-mail címemre...de mondom nem kell semmi komoly script, meg elágazás (if, else NEM KELL) HA nincs kitöltve egy mező akkor csak üresen küldje el!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest