- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
Aktív témák
-
retes
aktív tag
Most nézegettem, hogy mi is lenne a legjobb és mégis azion vagyok, hogy a php 24 óra az ami nekem kezdetben kell csak mert tényleg kellenek az alapok...
Szerintetek hozzá lehet férni ehez a könyvhöz esetleg könyvtárban vagy tud valaki olyan helyet ahol meg lehet venni kéz alatt? -
retes
aktív tag
Pff utánanéztem a könyvnek és azt mondja, hogy: Windows vagy Unix alatti programozó és szkriptíró tudományodra építve...
Itt kicsit bővebben:
[link]
Tényleg az a baj, hogy az alapoktól kezdve kéne nekem építkezni, és sajnos a google-s megoldások számomra olyanok, hogy nem nagyon tudom felvenni a ritmust mert valami alap hiányzik hozzá. Félek ezzel a könyvel se lenne nagyon másabb a helyzet. A minimális ''programozási'' tudásom meg csupán annyi, hogy egy html-t meg tudok csinálni meg nagyjából tudom szerkesztgetni ami ugyebár nem is mondható programozásnak...
[Szerkesztve] -
retes
aktív tag
Sziasztok!
Buta kérdés, de remélem azért választ kapni fogok.
Szóval: Nagyon minimális programozói ismereteim vannak, de szeretnék a phpvel komolyabban foglakozni. Azt szeretném megtudakolni, hogy mien úton kezdjem el? Van e valami könyv amit tudnátok ajánlani vagy azokat felejtsem el és azonnal essek neki a google-nek? Esetleg kell e valamien más programnyelvet előjáróba megismerni ehez?
Előre is köszi a segítséget mindenkinek! -
retes
aktív tag
Sziasztiok!
Nagyon nagy kérdésem lenne, szeretnék kicsit jobban megismerkedni a php programozással, de a kezdeti nehézségeimet nem a fórumra szeretném terhelni. Pont ezért kérdezem, hogy van e olyan könyv amit tudtok ajánlani nekem, egy olyan könyv ami a nagyon kezdőből haladót csinál... Persze nem a sült galambot várom, de mindenkinek jobb, ha nem kérdezek folyton, hanem tanulom magamtól!!!
Mindenki segítségét előre is köszönöm!!!
Retes
Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Dell notebook topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest