Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Adott egy jelszóval védett oldal, ez: [link]
Egy másik szerveren lévő weboldalra szeretnék egy erre az oldalra mutató linket csinálni, de úgy, hogy a usernevet/jelszót automatikusan küldje el, ne ugorjon fel a jelszókérő ablak. Nem baj ha ehhez bele kell írni a jelszót plaintext-ben a PHP scriptbe.
Tudtok segíteni?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Egy stringről szeretném eldönteni hogy érvényes MAC address (fizikai cím)-e. Az érvényes MAC address ilyen alakú: xx:xx:xx:xx:xx:xx, ahol x: 0-9 számjegy vagy a-f-ig kisbetű.
Hogyan tudom ezt PHP-ban megoldani?
Petya -
_Petya_
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Van nekem egy form-om, ami egy checkbox-ből és egy submit button-ból áll. Ugye így ha átváltom a checkbox-ot, akkor meg kell nyomni a gombot, hogy a checbox állapotát elpostolja a megfelelő helyre. Én azt szeretném megoldani, hogy ne kelljen a gomb, hanem a checkbox átváltásakor automatikusan POST-oljon. Láttam már ilyet más oldalakon, biztos valahogy meg lehet csinálni, csak nem tudom hogyan. Tudtok segíteni?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Hogyan lehet megoldani php-ban azt, hogy a bejelentkezett, de nem aktív usert adott idő elteltével rúgja ki a rendszer? (session_destroy(); )
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
PHP-ben szeretnék bejelentkező scriptet írni.
Ezt találtam: [link], ez jó is, csak azt nem tudom, hogyan tudom ezt egy nagyobb rendszerbe beletenni. Vannak pl. login.php, belso.php file-jaim. Azt szeretném, hogy a belso.php-t addig ne lehessen meghívni, amíg nem jelentkezebb be a felhasználó, és miután bejelentkezett, szeretném tudni a usernevet. Ezt hogy lehet megcsinálni? A fenti script csak true/false értéket ad vissza...
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Feltettem localhostra egy drupal-t, és ezt a hibaüzeneted adja:
A beépített GD képkezelő eszközkészlet működéséhez a PHP GD kiterjesztésének telepítése és beállítása szükséges. További információ: http://php.net/image.
Letöltöttem, feltelepítettem, de semmi nem változott. Mit csinálok rosszul?
Petya
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest