- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget, youtubon néztem/csináltam ezt a PHP slim authentication-t, elvileg mindent "másoltam" de mégse teljesen úgy működik
Lényeg az, hogy a middleware-s validálásnál van a probléma, a videóba validálás után, a hibákat tartalmazó változót tovább passzolja az egyik view-nak ami lényegében egy form, na már most, úgy kellene működnie, hogy, ha elküldi az adatokat, és hibás, akkor kiír az email mező alá egy hiba üzenetet, amíg nem küldi el, addig nem csinál semmit
Nálam, ahogy belépek az adott view-ba, kiír egy hiba üzenetet: Notice: Undefined index: errors in D:\xampp\htdocs\autenthication\app\Middleware\ValidationErrorsMiddleware.php on line 11
az érintett sor:
$this->container->view->getEnvironment()->addGlobal('errors',$_SESSION['errors']);
ha rá nyomok a küldésre, akkor megszűnik ez a hiba üzenet, de hiába volt hibás a bevitt adat, nem jelenik meg semmi
Már amennyire értek hozzá, olyan, mintha hamarabb akarná használni azt az 'errors' indexet, minthogy egyáltalán lenne benne hiba
ha esetleg kell forráskód felrakom, de nem akartam telepakolni a hsz-t vele, de ha van valakinek ötlete azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3517
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest