Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Esetleg rosszul van beállítva az email fejléc.
Itt a stackoverflow első válasz. Vagy maga az oldal, amire hivatkozik, nézd meg, hogy milyen üzenetet add vissza, hátha van benne valami jó kis analízis.
-
Lacc
aktív tag
-
szucstom
őstag
Köszi, a nyelvbeállítást én is tudom. Csak azt nem tudom beállítani, hogy mondjuk ha elkezdem gépelni a "<html>" részt, akkor a "h" betű után egyből a html-t dobná fel és ugyanígy a továbbiakban. A google-t meg elsőként használom, csak utána kérdezek bárkitől bármit
Köszi a program tippet, egyenlőre maradnék a szövegszerkesztőnél, hogy amíg gyakorolgatok, tanulok, ragadjon meg minden leírt dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged