- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Bocs, most egy darabig nem voltam, úgyhogy csak most tudtam volna megint megnézni a kódodat, de azóta már eltávolítottad pastebinről. Ezek szerint megoldódott? Ha igen, le tudod írni, mi volt a probléma okozója, hátha másnak is jól jön?
Egyébként ha szívnál SOAP-pal, akkor belinkelem, hátha neked is jól jön, itt én már leírtam egy korábbi SOAP-ásom történetét
:
http://stackoverflow.com/questions/6986350/generating-wsdl-with-nusoap-return-struct-with-various-types-int-string-arr
Itt egy C#-os klienssel szerettem volna csatlakozni egy PHP-vel generált WSDL-en "keresztül" egy SOAP-szerverhez.
A lényeg igazából az volt, hogy struct-ok tömbjét adjam vissza a C#-os kliensnek, ami még tartalmaz egy int típusú id azonosítót, meg egy string típusú name változót is. Szóval ilyen módon már elég komplex lett, de szerencsére végül sikerült megoldani még NuSOAP-pal is. Az ilyesmi PHP-ben sajnos elég macerás a gyenge típusosság miatt.========
Szerk.: sorry, hogy nem egybe írtam a válaszokat, de úgy írogattam, ahogy épp olvastam a hsz.-eket, meg amúgy is túl hosszú lett volna ömlesztve.
-
vakondka
őstag
Szia
Szerintem először azt kellene megnézni hogy tömb-e és ha igaz a feltétel csak akkor megnézni hogy nem üres, vagyis ne egyszerre vizsgáld a 2 feltételt, hanem az első belsejében a másodikat.
empty helyett lehet jobb a count($filter)>0
sőt: count($filter)==3
mert akkor pontosan 3 adat jött
Új hozzászólás Aktív témák
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Urevo U1 Walking Treadmill
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest