Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Bocs, most egy darabig nem voltam, úgyhogy csak most tudtam volna megint megnézni a kódodat, de azóta már eltávolítottad pastebinről. Ezek szerint megoldódott? Ha igen, le tudod írni, mi volt a probléma okozója, hátha másnak is jól jön?
Egyébként ha szívnál SOAP-pal, akkor belinkelem, hátha neked is jól jön, itt én már leírtam egy korábbi SOAP-ásom történetét
:
http://stackoverflow.com/questions/6986350/generating-wsdl-with-nusoap-return-struct-with-various-types-int-string-arr
Itt egy C#-os klienssel szerettem volna csatlakozni egy PHP-vel generált WSDL-en "keresztül" egy SOAP-szerverhez.
A lényeg igazából az volt, hogy struct-ok tömbjét adjam vissza a C#-os kliensnek, ami még tartalmaz egy int típusú id azonosítót, meg egy string típusú name változót is. Szóval ilyen módon már elég komplex lett, de szerencsére végül sikerült megoldani még NuSOAP-pal is. Az ilyesmi PHP-ben sajnos elég macerás a gyenge típusosság miatt.========
Szerk.: sorry, hogy nem egybe írtam a válaszokat, de úgy írogattam, ahogy épp olvastam a hsz.-eket, meg amúgy is túl hosszú lett volna ömlesztve.

-
vakondka
őstag
Szia
Szerintem először azt kellene megnézni hogy tömb-e és ha igaz a feltétel csak akkor megnézni hogy nem üres, vagyis ne egyszerre vizsgáld a 2 feltételt, hanem az első belsejében a másodikat.
empty helyett lehet jobb a count($filter)>0
sőt: count($filter)==3
mert akkor pontosan 3 adat jött
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: