- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Bocs, most egy darabig nem voltam, úgyhogy csak most tudtam volna megint megnézni a kódodat, de azóta már eltávolítottad pastebinről. Ezek szerint megoldódott? Ha igen, le tudod írni, mi volt a probléma okozója, hátha másnak is jól jön?
Egyébként ha szívnál SOAP-pal, akkor belinkelem, hátha neked is jól jön, itt én már leírtam egy korábbi SOAP-ásom történetét
:
http://stackoverflow.com/questions/6986350/generating-wsdl-with-nusoap-return-struct-with-various-types-int-string-arr
Itt egy C#-os klienssel szerettem volna csatlakozni egy PHP-vel generált WSDL-en "keresztül" egy SOAP-szerverhez.
A lényeg igazából az volt, hogy struct-ok tömbjét adjam vissza a C#-os kliensnek, ami még tartalmaz egy int típusú id azonosítót, meg egy string típusú name változót is. Szóval ilyen módon már elég komplex lett, de szerencsére végül sikerült megoldani még NuSOAP-pal is. Az ilyesmi PHP-ben sajnos elég macerás a gyenge típusosság miatt.========
Szerk.: sorry, hogy nem egybe írtam a válaszokat, de úgy írogattam, ahogy épp olvastam a hsz.-eket, meg amúgy is túl hosszú lett volna ömlesztve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest