- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Utána néztem az 'inherit' módú View-gyártásnak, ez sokkal jobban tetszik, mert könnyebben és szebben valósítható meg (plusz hasonlít az egész az ASP.NET MVC 2-höz). Azt hiszem, ez jelenti a jobb megoldást, találtam is egy kis mutatványt, ami megvalósítja ezt mindenféle trükkölés nélkül tisztán PHP-ban (nem kell semmilyen template language-t használni), átírtam OO-ra is már, ki is próbáltam, működik. Az 'Output Control Function'-ök jelentik az alját, ezeket még nem használtam, van-e valami hasznos megjegyzés hozzájuk?
Area == logikai egység, példák:
/felhasznalok/felhasznalo/bombadil_toma/edit
/felhasznalok/csoport /tlotr /editItt a 'felhasznalok' képvisel egy area-t. Ehhez hasonlóan lehet admin area-t hegeszteni (elképzeléseim szerint), pl. a CakePHP (ha jól emlékszem) NEM használ ilyet, hanem metódus prefixumokkal operál, ami kicsit nevetségesen fest számomra, de az ötlet persze nem rossz.
M "mappa" nem lenne lényeges az area-ba, hiszen a Model az egész rendszerben megtalálható, de esetleg lehet valamilyen örökléses csavart betenni, ha arra van szükség.Autoload-ra tudsz mutatni valami hardcore-abb példát? Mert van egy rakás faék egyszerű tutorial a neten, de mikor valami komolyabb kellene, akkor megáll a tudomány. Jó, mondjuk nagy csavar nem lehet benne, nálam is csak az a gond, hogy az elemek nem tudják magukról, hogy area-ban vannak (ha).
Saját frameworkot szeretnék, semmi durvát, csak legyen jól használható.
Nálam a Controller azért kapja meg az action nevét a konstruktorban, mert már ekkor létrejön egy View objektum, aminek tudnia kell, mit renderel. Ez azért szükséges megint, hogy minél több mindent tudjon megvalósítani magától a rendszer (action végén csak return $this->_view van). Ez a viselkedés egyébként "felülírható", a Controller-nek van egy View-gyártó metódusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nokia 6.1 Plus 4/64GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Iphone SE 2022 3rd Generation
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest