- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurik
tag
válasz
Sk8erPeter #14493 üzenetére
Egy video-js-el nézném onnan a filmeket, ebből kifolyólag jön a php-is. A feltöltési sebesség érdekében leállítom mindig automatikusan az uTorrentet (egyszerű taskkill-el). Majd amikor végzett szeretném elindítani, de az általam leírt módszerrel csak fél sikert kapok.
Olvastam az ütemezett feladatról valaki máshol azt javasolta, de nekem ez nem jön be, inkább "kézzel" szeretném elindítani. Viszont a most használt távoli asztallal való belépést sem találom megfelelőnek.
A webui-t ismerem és használom is.
A környeztet meg csak azért írtam, mert néha megkérdezik és addig választ nem kapok még meg nem adom
Köszönöm, hogy írtál. Remélem vagy Neked vagy másnak van további ötlete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Be Quiet Pure Rock FX Black BK033 + Garancia 2027.02.08-ig
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest