- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurik
tag
válasz
Sk8erPeter #14525 üzenetére
-
Kurik
tag
válasz
Sk8erPeter #14516 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget életre kelt a technika.
Ez a másolás hiányzott...Ha lenne valaki ilyen elvetemült mint én, ne lepődjön meg csak háttérbe fut. Nekem ez nem jelentett problémát mivel ott a WebUI.
-
Kurik
tag
válasz
Sk8erPeter #14511 üzenetére
A feladatkezelőbe berakja, de nem normálisan fut, mint az legelső kommentemben írtam. "feladatkezelőbe látszik, de maga a program nem indul el. Ez abból is látszik, hogy ilyenkor 5MB ramot fogyaszt, viszont ha kézzel indítom el 25MB-ot."
Viszont ha bat-et kézzel elindítom (kettőt rákattintok
) elindul rendesen.
-
-
Kurik
tag
válasz
Sk8erPeter #14501 üzenetére
Igen, már ajánlottad az ajaxplorer-t másik bejegyzésemre is. Ki is próbáltam, de feleslegesnek éreztem.
A video megtekintéssel semmi gondom, megoldottam magamtól.A célom: Elindítom a kiválasztott video-t automatikusan leállítja az uTorrentet, majd megtekintem a video-t majd azt szeretném, hogy ha végzett a video induljon el vissza az uTorrent.
A pillanatnyi kódom működik is le is állítja meg is nézem a video-t, de nem indul el vissza az uTorrent, vagy is elindul de az első hsz-ben leírtak szerint beteszi a feladatkezelőbe és pont a vége.Bármelyik programra kicserélem jól működik, csak az uTorrentet nem indítja.
Az ütemezett feladat: Olyat olvastam, hogy tegyem ütemezett feladatba az "elindítást" mondjuk percenként, ami áll egy ellenőrző batch-ből, és ha megtalálja az indít.txt akkor lefuttatja az uTorrentet, majd törli az indít.txt. A php-vel meg hozzam létre az indít.txt amikor szeretném futtatni. De nem hiszem, hogy ez lenne a legegyszerűbb megoldás...
A webhozzáférés jelszóval el van látva emiatt nem aggódok.
Tudom mit szeretnék, maximum nem tudom kifejezni magamat.A jogosultságokról tudnál írni? Vagy az nem lehet probléma?
Köszönöm a hozzászólásodat! -
Kurik
tag
válasz
Sk8erPeter #14493 üzenetére
Egy video-js-el nézném onnan a filmeket, ebből kifolyólag jön a php-is. A feltöltési sebesség érdekében leállítom mindig automatikusan az uTorrentet (egyszerű taskkill-el). Majd amikor végzett szeretném elindítani, de az általam leírt módszerrel csak fél sikert kapok.
Olvastam az ütemezett feladatról valaki máshol azt javasolta, de nekem ez nem jön be, inkább "kézzel" szeretném elindítani. Viszont a most használt távoli asztallal való belépést sem találom megfelelőnek.
A webui-t ismerem és használom is.
A környeztet meg csak azért írtam, mert néha megkérdezik és addig választ nem kapok még meg nem adom
Köszönöm, hogy írtál. Remélem vagy Neked vagy másnak van további ötlete!
-
Kurik
tag
Üdvözlök Mindenkit!
Már egy jó ideje próbálkozok az alábbi probléma áthidalásával, de még sehol nem olvastam róla megoldást ezért elszántam magam a kérdezésre.
Annyit szeretnék, hogy elinduljon az uTorrent...Eleinte próbálkoztam az exec("C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe") feladatkezelőbe látszik, de maga a program nem indul el. Ez abból is látszik, hogy ilyenkor 5MB ramot fogyaszt, viszont ha kézzel indítom el 25MB-ot.
Ugyan ez van, ha beteszem egy bat-be vagy egy vbs-be ugyan ezt a megfelelő parancsokkal és azt hívom meg (viszont ha ezek is kézzel elindítom rendesen működnek). Ezenkívül próbálkoztam már a shell_exec(), system() -el ezek is ugyan azt a végeredményt hozták.
IIS6 és PHP 5.3.27 a "környezet" (erre kommentárt nem kérek
).
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI tervezheti az Apple chipeket
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest