- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurik
tag
válasz
Sk8erPeter #14493 üzenetére
Egy video-js-el nézném onnan a filmeket, ebből kifolyólag jön a php-is. A feltöltési sebesség érdekében leállítom mindig automatikusan az uTorrentet (egyszerű taskkill-el). Majd amikor végzett szeretném elindítani, de az általam leírt módszerrel csak fél sikert kapok.
Olvastam az ütemezett feladatról valaki máshol azt javasolta, de nekem ez nem jön be, inkább "kézzel" szeretném elindítani. Viszont a most használt távoli asztallal való belépést sem találom megfelelőnek.
A webui-t ismerem és használom is.
A környeztet meg csak azért írtam, mert néha megkérdezik és addig választ nem kapok még meg nem adom
Köszönöm, hogy írtál. Remélem vagy Neked vagy másnak van további ötlete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest