Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurik
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egy video-js-el nézném onnan a filmeket, ebből kifolyólag jön a php-is. A feltöltési sebesség érdekében leállítom mindig automatikusan az uTorrentet (egyszerű taskkill-el). Majd amikor végzett szeretném elindítani, de az általam leírt módszerrel csak fél sikert kapok.
Olvastam az ütemezett feladatról valaki máshol azt javasolta, de nekem ez nem jön be, inkább "kézzel" szeretném elindítani. Viszont a most használt távoli asztallal való belépést sem találom megfelelőnek.
A webui-t ismerem és használom is.

A környeztet meg csak azért írtam, mert néha megkérdezik és addig választ nem kapok még meg nem adom

Köszönöm, hogy írtál. Remélem vagy Neked vagy másnak van további ötlete!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC Intel i5-9600K, RTX 3070, 16GB RAM, NZXT Kraken hűtéssel - BESZÁMITOK!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy S23 128Gb-Megkimélt-Újszerű akku
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- Jegy.hu ajándékutalvány - 25000 forint értékben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest