Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speeedfire

félisten

válasz Sk8erPeter #8746 üzenetére

Ezt a hozzáállást megint nem értem. Miért kellene, hogy szar legyen?
    Nem azzal van a bajom, hogy összeollózza, hanem ez megint tipikusan az a kategória, hogy na jó ilyen van, ilyen van akkor ezeket beleillesztem, aztán reménykedem, hogy extra dolgot nem fog kérni.
    Én csak sírni tudok ezeken a hirdetéseken.
    Professzionális, admin felülettel rendelkező oldal, blablablaaa.
    Na, de mindegy. Nem is akarom, hogy ez flame legyen. De megint félreértesz, ezzel nem a cms-t akarom lekicsinyíteni, vagy kevesebbé tenni. Csupán, csak annyi, hogy ezek révén már akárki azt mondja magáról, hogy ő professzionális oldalakat készít. :D

cucka: Jogos. :K

CSorBA: Mutatós oldal, bár nem értem a joomla-sokat, hogy miért nem szeretik használni az apache mod_rewrite modulját. :)

mobal: Abban a hsz-ben nem is fikáztam a joomla-t. Nem is inkább nem szeretem, hanem inkább nem szimpatikus.
    Elég sok negatív véleményt olvastam róla anno, a sok bug, a sok rosszul megírt kód. Olyan kódrészek mely irracionálisan zabálják a rendszer erőforrását. De ha megkérdezel egy webhoszting céget, hogy mi a véleménye a joomla-ról, akkor le is írja neked jó részletesen szerintem.
    Nagyon sok hoszting cég még szűri is a joomla oldalakat, a fájlok maximális számával, mivel nem akarják, hogy egy oldal csak azért, mert rosszul van megírva megegye a szervert. :)

Új hozzászólás Aktív témák