- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #8746 üzenetére
Ezt a hozzáállást megint nem értem. Miért kellene, hogy szar legyen?
Nem azzal van a bajom, hogy összeollózza, hanem ez megint tipikusan az a kategória, hogy na jó ilyen van, ilyen van akkor ezeket beleillesztem, aztán reménykedem, hogy extra dolgot nem fog kérni.
Én csak sírni tudok ezeken a hirdetéseken.
Professzionális, admin felülettel rendelkező oldal, blablablaaa.
Na, de mindegy. Nem is akarom, hogy ez flame legyen. De megint félreértesz, ezzel nem a cms-t akarom lekicsinyíteni, vagy kevesebbé tenni. Csupán, csak annyi, hogy ezek révén már akárki azt mondja magáról, hogy ő professzionális oldalakat készít.
cucka: Jogos.
CSorBA: Mutatós oldal, bár nem értem a joomla-sokat, hogy miért nem szeretik használni az apache mod_rewrite modulját.
mobal: Abban a hsz-ben nem is fikáztam a joomla-t. Nem is inkább nem szeretem, hanem inkább nem szimpatikus.
Elég sok negatív véleményt olvastam róla anno, a sok bug, a sok rosszul megírt kód. Olyan kódrészek mely irracionálisan zabálják a rendszer erőforrását. De ha megkérdezel egy webhoszting céget, hogy mi a véleménye a joomla-ról, akkor le is írja neked jó részletesen szerintem.
Nagyon sok hoszting cég még szűri is a joomla oldalakat, a fájlok maximális számával, mivel nem akarják, hogy egy oldal csak azért, mert rosszul van megírva megegye a szervert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Xbox Ultimate előfizetések
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest