Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nincs megállás akkuméretben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
És mi ezzel a filozófiával a probléma? Úgy tűnt, mintha ezt negatív dolognak akarnád beállítani.
(#8744) Speeedfire : "4. Adjuk el pofátlanul drágán (a sz*rt)."
Ezt a hozzáállást megint nem értem. Miért kellene, hogy szar legyen?
Attól még, mert valaki ingyenes CMS-sel dolgozik, vesz hozzá egy igényes sablont, mert mondjuk nincs pénze külső, brutális pénzekért dolgozó dizájnerre, vagy csak simán talált egyet, ami neki megfelel, és aztán még módosítgatja az oldalt ízlésének és az igényeknek megfelelően, nem értem, miért kellene, hogy szar legyen egy weboldal!
Azt meg el kell fogadni, hogy ami jól néz ki, megfelel az igényeidnek, azt általában igenis meg kell fizetni.Tudod, mi a nevetséges? Amikor hozzánk bejött az irodába egyszer egy csávó, hogy ő 35 ezer Ft-ért (!!!) komplett ingatlanközvetítő portált akar összetett keresővel, admin-felülettel, képfeltöltési lehetőséggel, stb.
Azt hittem, eldobom az agyam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest