- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iOS alkalmazások
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Tudtam, hogy van ilyen, és kiment a fejemből... "Insert HTML line" hát persze...
<pre>-t próbáltam ott is voltak gondok.
Meg egy htmlentites()-t is kapott.Igen, a hsz-m nem erről árulkodik. Van egy könyv: PHP Solutions Ezt már átrágtam egyszer. De most magamtól építem fel, így verem magamba az alapokat. Egész jól. Jó mondjuk még visszanézek a szintaktra, de mit, hogy kell az megy.
Ebben meg nincs MVC.
Előbb a kódokon akarom magam átragni, mi hogyan, miért (bár már elég gyors íramban megy)
Aztán átírom MVC-re. Murach-nak van egy érdekes könyve ez ügyben. Egész jónak érzem. Kódban is semmi perc alatt felfogtam a mintát. Mi hogyan megy át.
De ott is inkább amit a kollega javasolt alternatív megjelenítést használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crimson Desert
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest