Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Google Pixel 9a - a lapos munka
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
PHP-hoz nem kell könyv, ott a php.net. Debugger van PHP alá is.
Java webapp-ot még nem hegesztettem, arról nem tudok véleményt mondani. ASP.NET-est már igen, abban pl. a sima Web Forms részével ajánlott pl. intranetes oldalakat építeni, mert nagyon gyorsan és egyszerűen lehet vele biztos alapokon nyugvó alkalmazást készíteni a .NET teljes támogatásával. Rugalmasságban nyer mindenhol a PHP, de azt gondolom, hogy ASP.NET MVC-vel hasonló eredményeket lehet elérni úgy, hogy sokkal több eszköz áll a rendelkezésére a fejlesztőnek. Javasat is valahogy így tudom elképzelni, de alapvetően nem szeretem a Java-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest