Hirdetés
- Oppo R5s - vékonyság, végletes árakon
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Bencom ™
üzenetére
Jó eszed van, gyorsan el lehet jutni.
Én nem vagyok jó képességű programozó, de az én agyam gyorsabban vette be a Java-t, mint most a php-t. De az asp.net mvc - azzal sok kínom volt, azt félbe is hagytam

A Nagy Gusztáv-os jegyzet tényleg jó.
Php Solutions
Én is most tanulom. És gyakorlati szinten, szerintem ez a legjobb a könyv
. Jó másikat nem is nagyon kerestem. De ez... Ez nagyon jó! A példakódok is működnek. Kivéve amikor adatbázishoz mysqli-vel akar csatlakozni. De én amúgy is a PDO-t szeretem.
Nagyon jó. (már pár angol könyvet forgatam más nyelveknél. De ez magasan veri az összeset. Kezdőknek nagyon jó! Én szívem szerint ezt az 1.hsz-be is kiraknám)Egyedül még Murach féle sorozatra tudom azt mondani, hogy gyakorlati szinten jó.
Jquery-s Cookbookot magyarul is tudom ajánlani, de ott sajnos sok szerző van... 1-1 témára felbontva, szerzője válogatja, hogy melyik mennyire jó könyv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest