Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter #7985 üzenetére
MySql-hez nem tudom, olyan példa meg nem volt a könyvben (az alapján haladtam) és így nem foglalkoztam vele. De tudom, hogy újra kellett rakni, mert Xampp hiába töltötte és telepítette, nem indította el rendesen.
Esetleg egy kezdőnek leírást, hogy az MySQL-hez, hogyan férhetek hozzá, arról tudnál adni?
Amit te is javasolsz, szerinted jó."Húzd le az egész csomagot úgy, ahogy Tele von Zsinór mondta.
"
Meg történt! De azt nem tudom, hogyan tudnám csekkolni a phpmyadmin meglétét. MySql, php, apache fent vannak, ezt tudtam csekkolni, google segített, de phpmyadmin esetén nem.
"1. HOgyan tudom ezekután a böngészőből elérni a phpmyadmin-t?"
Nem értem a kérdést."
Nos úgy értettem, hogy Xampp-nál a könyv annyit adott, hogy ha webböngészőbe beírom, hogy localhost/phpmyadmin, akkor elérem a phpmyadmin-t és tudok konfigolni.
Most ez nem működik... Nem tölti be azt az oldalt a webböngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Update 09.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest