- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter #7985 üzenetére
MySql-hez nem tudom, olyan példa meg nem volt a könyvben (az alapján haladtam) és így nem foglalkoztam vele. De tudom, hogy újra kellett rakni, mert Xampp hiába töltötte és telepítette, nem indította el rendesen.
Esetleg egy kezdőnek leírást, hogy az MySQL-hez, hogyan férhetek hozzá, arról tudnál adni?
Amit te is javasolsz, szerinted jó."Húzd le az egész csomagot úgy, ahogy Tele von Zsinór mondta.
"
Meg történt! De azt nem tudom, hogyan tudnám csekkolni a phpmyadmin meglétét. MySql, php, apache fent vannak, ezt tudtam csekkolni, google segített, de phpmyadmin esetén nem.
"1. HOgyan tudom ezekután a böngészőből elérni a phpmyadmin-t?"
Nem értem a kérdést."
Nos úgy értettem, hogy Xampp-nál a könyv annyit adott, hogy ha webböngészőbe beírom, hogy localhost/phpmyadmin, akkor elérem a phpmyadmin-t és tudok konfigolni.
Most ez nem működik... Nem tölti be azt az oldalt a webböngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest