Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Brown ügynök #7512 üzenetére
Addig becsülöd le a szerver által visszaküldendő adatmennyiség méretét, amíg nem kell komolyabb adathalmazt áttolnod a hálózaton...
Egyébként nem is csak a végleges méretről beszéltem, hanem arról, hogy PHP-ben a sztringkonkatenálás lassú, tehát plusz időbe is kerül...ezért nem érdemes vele elvégeztetni ott, ahol totálisan felesleges.
...és de, kliensoldalon nagyon nagy valószínűséggel gyorsabban fogja előállítani a kis listádat, ha ráküldöd egy for ciklusra, hogy pakolja össze a kapott adathalmaz alapján.Amúgy ezeket ne vedd kötekedésnek, inkább szakmai vitának, amiről érdemes beszélni.
===
(#7513) Athlon64+ : megnézted, kinek címeztem azt a hozzászólást, amire válaszoltál? Nem neked.
Neked én EZT küldtem. És még egyszer mondom, totálisan felesleges explicite elküldeni a 200 OK állapotkódot, MINDIG ez lesz az állapotkód, ha a fájl hibátlanul elejétől a végig lefutott, legenerálta a kimenetét (vagy nem), a böngésző megkapta azt, ÉS nem volt semmilyen kifejezett egyéb állapotkód-küldés.===
(#7515) Alukard :"Ízlések és pofonok, lényegét tekintve most variációkat taglalunk egy témára, szerintem teljesen fölöslegesen"
Szerintem egyáltalán nem felesleges egy, a témát érintő fórumban átrágni a megoldási lehetőségeket, a különböző gondolkodásmódokat. Egymástól is tanulhatunk.Egyébként oké, érthető, ha semmiképp nem tudsz mod_rewrite-ot használni, akkor nyilván az egyéb lehetőségekről kell beszélni, épp azt is tesszük.
"amint később említve lett a 404es átirányítás végett"
Milyen átirányítás? Nincs itt semmiféle átirányítás.Az arra vonatkozó kódok a 3xx-esek.
És akkor ötvenedjére is elmondom, hogy ha nem létezik a fájl, és ezt jelezni akarod a kliens felé, attól még nem biztos, hogy jó megoldási módszer az, ha ennek ellenére kiadod a 200 OK-t, sőt, attól még lehet egyéni hibaoldalad, hogy 404-es hibakódot dobsz vissza...
Pont erre linkeltem a Drupalos oldalt: http://drupal.org/asdasdasd. Nézd meg mondjuk Firebuggal vagy ehhez hasonlóval, 404-et ad vissza a nem létező oldal miatt, mégis egyéni hibalapja van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Politika
- Videó stream letöltése
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- iPhone topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest