- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Sziasztok!
Segítsetek plíz, mert én már teljesen tanácstalan vagyok.
Van egy oldalam, aminél úgy műxik az AWStat statisztika, hogy /stat könyvtárban van, index.html-el.
Honlap gyökérben lévő .htaccess miatt nem tudok hozzáférni.
Ha törlöm ezt a sort, akkor műxik rendesen, ergo ez okozza a problémát:
# define other pages
RewriteRule ^([^//]+)/?(.*)?/?(.*)?(.ht(m?ml?)|/+)$ index.php?page=$1&rlVareables=$2 [QSA,L]A megoldás tehát a kivétel kezelés lenne, aminek két módját leltem neten, másoknak ezek kiválóan működni látszanak, nálam mindkettő megbukott:
1.
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^stats
RR-k elé van téve.2.
RewriteRule ^stats/index([0-9]*).ht(m?ml?)$ - [L]
Ez az összes többi RR elé van téve, legelsőnek.Természetesen nem egyszerre megy mindkettő, amikor az egyiket teszteltem, a másikat kikommenteztem.
Ezek persze nem az eredeti megoldások, hanem az én általam, azok alapján sokadik próbálkozásra átírtak, de nem működnek sajnos.
Aminek tehát műxenie kellene:
http://valami.hu/statsElőre is köszi a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest