- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter #6883 üzenetére
Szia!
Ha csak alap dolgokra kell, a Joomla jó - igaz csak egyszer építettem fel benne egy weboldalt félig-meddig, szóval nem túl mérvadó vélemény, mégis az előnyét az egyszerűségében látom, hiszen a Drupal sokkal összetettebb.
Azt hallottam - hozzáértőtől -, hogy a Drupal biztonságosabb. Ami még a Drupal mellett szól, hogy nekem jobban tetszik.Viccet félretéve, sokkal jobb felhasználókezelés - hiszen annyi felhasználó csoportot tudsz létrehozni, amennyit akarsz, a tartalmak megtekintését is tudod ezek alapján szabályozni stb. Úgy általában, sokkal rugalmasabbnak találtam, mint a Joomlá-t.
Amikor legutoljára használtam jQuery-t benne (v6), akkor csak az 1.4.2 verzióval ment, de lavalamp menü működött. Azt hiszem, a 7-es verzió már újabb jQueryt is támogat.Mondjuk az nem világos, Neked miért lenne CMS-re szükséged, simán megírsz mindent kapásból, nem?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest