- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter #6883 üzenetére
Szia!
Ha csak alap dolgokra kell, a Joomla jó - igaz csak egyszer építettem fel benne egy weboldalt félig-meddig, szóval nem túl mérvadó vélemény, mégis az előnyét az egyszerűségében látom, hiszen a Drupal sokkal összetettebb.
Azt hallottam - hozzáértőtől -, hogy a Drupal biztonságosabb. Ami még a Drupal mellett szól, hogy nekem jobban tetszik.Viccet félretéve, sokkal jobb felhasználókezelés - hiszen annyi felhasználó csoportot tudsz létrehozni, amennyit akarsz, a tartalmak megtekintését is tudod ezek alapján szabályozni stb. Úgy általában, sokkal rugalmasabbnak találtam, mint a Joomlá-t.
Amikor legutoljára használtam jQuery-t benne (v6), akkor csak az 1.4.2 verzióval ment, de lavalamp menü működött. Azt hiszem, a 7-es verzió már újabb jQueryt is támogat.Mondjuk az nem világos, Neked miért lenne CMS-re szükséged, simán megírsz mindent kapásból, nem?!
Új hozzászólás Aktív témák
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest