- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
"Jelen esetben pl. az isset hiánya nem okoz működési problémákat"
Csak rossz programozási gyakorlatot mutat be.
Pl. ha C-ben inicializálatlan változót próbálsz felhasználni, eléggé elszáll a progid (már ha a fordító nem jelez előre).
(Ja, ez nem C, de szerintem azért vannak dolgok, amiket be kell tartani.)"a noticeok viszont sokszor akadályozzák, hogy haladj a munkában, vagy épp bemutass valamit a megrendelőnek stb."
Nem igazán értem, miért olyan nagy dolog kiiktatni a notice-okat. Eleve rossz a kód, ha ilyen előfordul benne, azt meg ki kell javítani. Legtöbbször ráadásul a notice-ok kiiktatása nem egy túl időigényes feladat, csak oda kell figyelni.(#6624) Tele von Zsinór:
"Igenis legyen E_ALL|E_STRICT, csak prod környezetben nem kiiratva, hanem logolva és fejlesztőnek automatikusan küldve."
Na ja, ez a legjobb megoldás, most már nekem is van egy hibakezelő osztályom, ami MINDEN hibát elkap, logol és elküld emailben nekem, hogy rögtön tudjak róla, és egyből tudjam javítani.
Így a legjobb, nyilván a felhasználók 98%-a nem fogja jelezni a fejlesztőnek, hogy valami hibát tapasztalt az oldalon, screenshottal, hibajelenség leírásával kiegészítve, hanem egyszerűen másik menüpontra lép, vagy simán elhagyja az oldalt, mert elkezdi zavarni.
Az meg nem jó se a megrendelőnek, se a felhasználónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- DJI Mavic Mini Fly More Combo
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Ja, ez nem C, de szerintem azért vannak dolgok, amiket be kell tartani.)
Így a legjobb, nyilván a felhasználók 98%-a nem fogja jelezni a fejlesztőnek, hogy valami hibát tapasztalt az oldalon, screenshottal, hibajelenség leírásával kiegészítve, hanem egyszerűen másik menüpontra lép, vagy simán elhagyja az oldalt, mert elkezdi zavarni.