- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #6623 üzenetére
"Jelen esetben pl. az isset hiánya nem okoz működési problémákat"
Csak rossz programozási gyakorlatot mutat be.
Pl. ha C-ben inicializálatlan változót próbálsz felhasználni, eléggé elszáll a progid (már ha a fordító nem jelez előre).(Ja, ez nem C, de szerintem azért vannak dolgok, amiket be kell tartani.)
"a noticeok viszont sokszor akadályozzák, hogy haladj a munkában, vagy épp bemutass valamit a megrendelőnek stb."
Nem igazán értem, miért olyan nagy dolog kiiktatni a notice-okat. Eleve rossz a kód, ha ilyen előfordul benne, azt meg ki kell javítani. Legtöbbször ráadásul a notice-ok kiiktatása nem egy túl időigényes feladat, csak oda kell figyelni.(#6624) Tele von Zsinór:
"Igenis legyen E_ALL|E_STRICT, csak prod környezetben nem kiiratva, hanem logolva és fejlesztőnek automatikusan küldve."
Na ja, ez a legjobb megoldás, most már nekem is van egy hibakezelő osztályom, ami MINDEN hibát elkap, logol és elküld emailben nekem, hogy rögtön tudjak róla, és egyből tudjam javítani.Így a legjobb, nyilván a felhasználók 98%-a nem fogja jelezni a fejlesztőnek, hogy valami hibát tapasztalt az oldalon, screenshottal, hibajelenség leírásával kiegészítve, hanem egyszerűen másik menüpontra lép, vagy simán elhagyja az oldalt, mert elkezdi zavarni.
Az meg nem jó se a megrendelőnek, se a felhasználónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- EAFC 25
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest